lauantai 10. tammikuuta 2015

Muutama soma löytö

Viikko sitten sunnuntaina oli kova hinku päästä käymään kirpparilla pitkästä aikaa, eikä se turha reissu ollutkaan. Paitsi mielen virkistystä hyvän ystävän seurassa, sieltä sai muutaman soman yksilön kotiinviemisiksi.

Virkkaus- ja neulelangat siirtyivät rautalankakorista pärekoriin, ja rautalankakori sai kirjoja suojiinsa.Lasipulloja hipelsin ensiksi aikani, mutta päätin jättää ostamatta. Muutaman askelen otettuani palasin takaisin ja totesin, että enhän minä niitä tänne jätä! Ja hyvä on, etten jättänyt. Vaikka tiivisteet murenevat ja korkit olivat ruostuneet kiinni, ne koristavat keittiön avohyllyä varsin somasti, kovin jo kevättä fiilistellen.


Tästä kuljin myös ohitse, mutta palasin takaisin. Onhan noita pitsityynyliinoja, mutta ei kai niitä liikaa voi olla. Kuva piti ottaa heti, silittämättä. Älkäätten siis välittäkö taitoksista, jotka paistavat kuvasta silmiin.Vielä piti kiertää se iso S-ryhmän kauppa kirpparin jälkeen, ja sieltä puolestaan löytyi puoleen hintaan alennettua joulukrääsää. Komeat kynttilänjalat kolmessa korkeudessa livahtivat ostoskoriin, ja koska en tahtoisi raaskia laittaa niitä nyt pois näkyviltä lainkaan, mietin niiden mustaksi malaaamista kokonaan. Olisivat ympärivuotinen ilo, ei pelkästään joulun aikainen.Kaiken kaikkiaan hyvä reissu. Milloin mennään taas? 

3 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt, nuo kynttilänjalat voisi tosiaan mustina olla oikein hienot:)
    Hyvää viikonlopua!

    VastaaPoista
  2. Ihana toi pärekori ja muutkin löydöt hyviä.

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.