maanantai 8. joulukuuta 2014

Pinnakerrossängyn paluumuutto

Ystävän hyvässä hoidossa muutaman vuoden viettänyt pinnakerrossänkymme palasi eilen kotiin reissultaan. Olemme jakaneet lapset nyt kahteen huoneeseen siten, että toinen on tyttöjen huone ja toista asuttavat pojat. Parhaiten pienten huoneiden neliöt saa hyödynnetyksi niin, että sängyt ovat pinossa. 


Pojilla on mieheni ukin nikkaroima valkoinen kerrossänky, tytöt saivat nyt tämän retron. Kesällä löytämäni rautasänky jäi tällä kertaa mööpelirallissa tyhjäksi, ja sain siitä kauan haaveilemani leposohvan olkkariin. 

 

Vaille nukkujaa jäi myös tämä alkuperäiskuntoinen vanha penkkisänky, joka toimittaa ainakin nyt toistaiseksi tyttöjen huoneessa istumapaikan virkaa. Tämä on siis päästävedettävää mallia, ja nukkumakolo löytyy irtokannen alta. Jos tässä ahtaudessa joku sängyistä menee myyntiin, se on tämä sympaattinen kaveri. 


Olohuoneessa on jo ihan joulufiilikset. Pehmoista, lämmintä, vähän punaista.
Tilasin Ellokselta klassiset raitaverhot olohuoneeseen, mutta kyllä harmittaa, kun kalliit verhot ovat ihan vinot! Pitäisi ryhtyä lyhennyspuuhiin, mutta ei oikein innosta, kun toista reunaa saa lyhentää viisi senttiä ja toista kolmekymmentä. Pidän silti kuosista niin paljon, etten halua näitä palauttaakaan.


Keittiössäkin on jo joulua, ja omiin silmiini hyppii jatkuvasti tuo vallaton nallevahakangas, jollaiseen silmäni eivät ole laisinkaan tottuneet. Hankinpa sellaisen kuitenkin, kun se on niin kovasti lasten mieleen, ja sen päällä on näppärä leipoa pipareita pöytää pilaamatta. Jouluksi vaihdetaan sitten rauhallisempi liina.


Mutta nyt on mentävä olohuoneeseen fiilistelemään uutta lepopaikkaa - mikäli lapset eivät ole jo räjäyttäneet sitä uuteen uskoon...


Mukavaa ja stressitöntä joulun odotusta jokaiseen kotiin!

5 kommenttia:

 1. Meillä oli samanlainen kerrossänky kahdella isommalla. Nyt se odottelee vintillä tulevia lapsenlapsia;)

  VastaaPoista
 2. Oi että mie tahtoisin kans lapsille tollasen kerrossängyn. Ja ihanan näköistä teillä muutenkin :)

  VastaaPoista
 3. Hurmaava retrokerrossänky! Ihanan jouluisia kuvia =)

  VastaaPoista
 4. Tuollaine kerrossänky oli vanhemmilla lapsillani 70-luvulla...nyt yksi, kaatopaikkakuormasta pelastettu on leikkimökissä toimittamassa sohvan virkaa...otin siitä etulaidan pois ja tuin reunaa...kun olisi tilaa, toisin sen sisälle pikkulapsenlapsien yö vierailuja varten....
  nuo verhot on kauniit...itse ostin kerran ellokselta pussilakanat, jotka olivat tosi kierot...harmi...nekin jäi pitämättä.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.