tiistai 11. maaliskuuta 2014

4 mummovuotta -arvonta tuli, oli ja meni!

Neljävuotisarvonta on nyt täten taputeltu. Onnensa koettajia oli tällä kertaa parisensataa, ja koska määrä oli mielestäni melko inhimillinen ja koska mummojen kuuluu olla vanhanaikaisia, suoritin arvonnan ihan vanhaan malliin käsin kirjoitetuilla lappusilla. Pohjat sentään tein tietokoneella, sallittakoon mummoillekin pieni tietotekninen arjen helpotus.

Kommenttejanne oli ilo lueskella, ja joihinkin sitä selvästi kaipaaviin lähden ihan pian vielä vastaamaankin. Teidän kertomanne perusteella luetuimpia ja odotetuimpia juttuja täällä ovat ompelukset ja niistä julkaistut ohjeet, ja voin luvata että niitä on luvassa jatkossakin! Kunhan työelämä alkaa, niin ehkä hitaammassa tahdissa, mutta ompelua en jätä. Käsivarsineulatyynyyn on kaipailtu ohjetta, ja lupaan palata siihen ihan pian.

Myös huonekalujen kunnostus- ja tuunausjutut saivat paljon ääniä. Sitäkin on tulossa lähiaikoina taas, kunhan saan yhden huonetilan korkuisen projektini valmiiksi asti. Sen verran voin siitä kertoa, ettei ole aivan yksinkertaista maalata sisätiloissa, kun samassa talossa häärii kolmen isomman muksun lisäksi tuo kaikkialle ehtivä kaksivuotias! Mutta kuten ompelussakin, tässäkin into ja tekemisen polte voittaa vastukset - ja järjen.

Pihaprojekti kivineen saa jatkoa lähikuukausina myös. Viime kesänä keräsimme neljän kuukauden ajan kiviä ja siirtelimme niitä käsin, traktorilla ja kaivurillakin, välillä hymyillen, välillä jo aika rumasti irvistellen, mutta tämän vuoden kesä on nyt se nurmenkylvö- ja istutustentekokesä. Syksyllä päästiin istutusten suhteen jo hyvään alkuun, ja voi millä innolla nyt odotan, mitä lumen alta nousee! Ette voi välttyä lukemasta aiheesta tulevana kesänä.

Mutta niitä voittajiahan te haluatte tietää. Kyllä nämä minun jorinani tiedetään. Mennään asiaan siis! 


Lahjomattomat (tai no jaa, tunnustetaan: karkilla puuhaan lahjotut) arvontavirkailijat nostivat kukin vuorollaan oman lippusensa mamman arkisesta leivontakulhosta, ja ensiksi sieltä pääsi pois Anni P. Annille lähetetään hänen toivomuksensa mukaisesti 20 kilometriä lankaa Kone-Minnan valikoimista, mutta laita ensiksi minulle sähköpostia niin järjestellään käytännön kysymyksiä!


Toisena pääsi palkintoaan mietiskelemään hmmm.... Nyt saatkin hymistellä hiukan tavanomaista pitempään ja pohtia tosissasi, millaisia toiveita asetat ompelemalleni kesäsetille. Kunhan olet päässyt itsesi kanssa sopuun koosta, väreistä ja suuremmista linjoista kesäsetin suhteen, niin lähestyhän sähköpostilla!


Toisella kotimaisella itsensä nimennyt oli se kolmas voittaja. Kolmantena olon kunniaksi saatkin nyt palkinnon numero kolme - sen, jota toivoitkin. Laitahan sähköpostia minulle, niin saat kangasshoppailuun oikeuttavan Royal-tuotteen lahjakortin haltuusi!


Ja jos nyt ollaan ihan rehellisiä, ja ollaanhan toki, niin seuraavaksi menen ja pesen kuopuksen kynnenaluset! Puolustaudun sillä, että kuvahan on suurennos, joten kaikkea ei aina huomaa todellisessa koossa. Kuvasta vasta.

Onnea voittajille! Laittakaa sähköpostia tosimummon wippies-boksiin, johon löytyy tarkempi osoite oikeasta sivupalkista. Ja kiitos jokaiselle kommenteista, niitä oli ilo lukea!

3 kommenttia:

  1. Wau. Kylläpä taas tiedettiin siellä jossakin että minun ompelulankani ovat lukkojen takana kaapissa! Mahtava homma :D

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajille ( vaikka kyllä tääl ny kirpasee).

    VastaaPoista
  3. Onneksi istuin tuolilla kun tulin blogiasi kurkkimaan. Onnellisena ja hämmentyneenä täällä virnistelen ja lupaan olla yhteyksissä. Kunhan saan päätettyä, kumpaa lasta onni potkaisee ompelustesi muodossa :)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.