lauantai 14. joulukuuta 2013

Koti Kastellin kuorissa


En edes muistanut enää osallistuneeni Kastellin kotikuvakilpailuun, mutta näinpä olin tehnyt!Tosimummo perheineen nimittäin asuu kaksi vuotta vanhaa (uutta) Kastelli-taloa, ja mm. tämä olohuonekuva on kisaamassa tässä parhaillaan meneillään olevassa kuvakilvassa. Hurjan komeassa seurassa se siellä kyllä on ja ujostelee - niin ihania koteja ihmiset ovat Kastellin kuoriin rakentaneet!

Käykää ihmeessä kurkkaamassa Kastellin Facebook-sivuilla kaikki kauniit vaihtoehdot, ja äänestäkää suosikkianne - kisakuvia katselemalla saa muuten kivoja vinkkejä omaankin sisustukseen! Meiltä kilvassa on mukana muutama amatöörikuva; olohuone, makuuhuone, keittiö ja sauna

Nuo omat kuvat näyttävät varsin hupaisilta, sillä sisustus on näiden kuvien jälkeen ehtinyt muuttua jo moneen kertaan. Keittiössä näkyvin muutos on uusi ruokailuryhmä, olohuoneessa puolestaan on muuttunut seinien väritys - ja siinä sivussa vähän kaikki. Ovenpieletkin on paikallaan terassin ovessa, ja niin muuten on kaikki listatkin olleen jo pitkään! Uhosin joskus vuosi sitten, että jos meillä on vielä kahden-kolmen vuoden asumisen jälkeen listoja asentamatta, lätkin ne pikaliimalla poikittain keittiön ikkunaan. Ei onneksi tarvinnut.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mahdollisuuksiin en tosin usko pätkääkään. ;D

   Poista
 2. Löysin blogisi jotenkin sattuman kautta kierrellessäni ja lukiessani muiden blogien kommentteja. Sinun blogisi on aivan ihastuttava, ja täältä löysin vaikka mitä ihania ja monipuolisia juttuja! Laitoin miehenikin "to do" -listalle ruokapöydän, kun näin tuon teidän veistoksen. Kiva blogi, jossa pitää ehdottomasti vierailla usemmin!

  t.Tanja, saumaton.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Tanja tänne! :) Kävin heti vastavierailulla, ja mitä kummaa, heti ensimmäiseksi törmään siihen upeaan juhlapukuun presidentin juhlavastaanotolla! Wow! Tulen toistekin paremmalla ajalla, se on varmaa!

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.