tiistai 7. toukokuuta 2013

Grrr

Tuulikaapin "uusi" naulakko.

Olishan tuota asiaa ollut aika paljon enemmänkin, mutta kuvia en saa siirrettyä blogiin enää millään konstilla - vain tämän yhden sain. En tiedä missä on vika, en tiedä mitä tekisin enkä tiedä, mitä koneelle kohta tapahtuu. 

Olen v i h a i n e n !!!

16 kommenttia:

 1. No voi hmh! Toivottavasti vain joku ohimenevä häiriö...

  VastaaPoista
 2. Ai niin, onko sulla ehkä kuvatila blogissa täynnä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun tämä johtuu todennäköisesti uudesta netistä, joka ei ensiksi suostunut siirtämään kuvia kuin tosihitaasti, ja nyt ei ollenkaan, vaikka pienentäisi kuvien koon ihan sumuiseksi. :(

   Poista
 3. Mun mielestä joku muukin just valitteli tuota samaa... En kyllä muista kuka. Itselläni ei ole ollut ongelmia nyt (kop kop).

  Hieno naulakko, eipä silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla tökkii nyt kyllä koko blogger, vaikka muidenkin blogeja selailee.. liekö vika siellä päässä.

   Poista
 4. Ihana naulakko! Ootko kokeillu kaikilla eri selaimilla, ettei johdu siitä? Mulla lakkasi sillon kauan aikaa sitten bloggeri toimimasta explorerilla, mutta firefoxilla ja ghromella toimii. Ja mikä netti teillä olikaan nyt? Muistelenko jotain tikusta puhuneesi. Meillä joskus hankittiin tikku ja sen nopeus ei oikeasti ollu lähellekään sitä luokkaa, mitä ne lupas. Joten me peruttiin se. Vaikka nykyinen onkin paljon kalliimpi, mitä tikku olis ollu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Firefox käytössä, explorer ei toimi sitäkään vähää.. ;/

   Poista
  2. Niin mokkula meillä on ollu tässä alusta saakka, muita ei saakaan. Tai korjataan, saa jos maksaa tonnin. :) Lisäksi ongelmana on tämä surkean katvealue, eli läheskään kaikkien operaattorien pökylät ei toimi lainkaan, ainoastaan Telefinland ja nyt uutena Saunalahti pelaa jotenkin.

   Poista
 5. Höh noita ongelmia. Itellä tökkii se kun valkkaan missä järjestyksessä haluan kuvat postaukseeni, kauan saa niitä vääntää ja kääntää että saan niin kuin haluan. Ennen toimi niin hyvin.

  Jos on mökkylä niin suosittelen kiinteää nettiä. ;) Siinä ratkaisu hitauteen. Mökkylät on sanonko mistä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin! Ks. ylempi vastaukseni.. ;)

   Poista
 6. Mullekin tuli mieleen että onko kuvatila tullut täyteen? Mulla on se lisätilapalvelu käytössä, mutta silloin kun se alkuperäinen tila oli täyttymässä/ei ihan täynnä vielä, se oireili jotenkin noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kerran tullut täyteen se kuvatila (eikä kyllä ole mikään ihme ;)), ja silloin se suoraan läväytti näytölle ilmoituksen, että mene ja osta itselles lisätilaa, nyt ei ainakaan vielä ole vinkunut ostoksille.. sen vois tietysti tarkistaa jostain oman tilin tiedoista.

   Poista
 7. Toivottavasti saat ladattua kuvia, niitä kun on ihana katsella ja jos vaikka vaan olisikin joku ongelma joka poistuu itsestään, jos nyt ei sitten ole tuo kuvatila juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo se lähti lataamaan, kymmenessä minuutissa on saatu jo kaksi kuvaa ladatuksi! ;) Kyllä ongelma taisi olla äsken bloggerissa itsessään, ja nyt kun toimii hitaasti, on ongelma tämä meidän etanayhteys.

   Ehkä minä taas tulen täältä!

   Poista
 8. Mulla on nyt muutaman päivän ajan (ehkä viikon?) ollut ongelmia ladata kuvia Bloggeriin. Välillä ei lataa kuvan kuvaa, välillä lataa yhden, toisinaan useamman.

  Olen kirjautunut välillä ulos, muuttanut kuvakokoa entistä pienemmäksi, sekä seissyt päälläni toivoen parasta, mutta kun ei, niin ei...jostain syystä kuvat eivät tahdo millään latautua.

  Epäilen vahvasti, että vika on Bloggerissa, sillä muut tekijät eivät ole meillä muuttuneet.

  VastaaPoista
 9. Mulla on ehkä viikon (tai vähän kauemmin?) ollu kans ongelmia noiden kuvien lataamisen kans, eli ongelma on varmaan bloggerissa eikä meissä? :) Saattaa kestää puoli iltaa että saa jonku kolme kuvaa ladattua. Meillä on kiinteä netti eikä muutoksia siinä ole tapahtunut ja kuvatilastani näyttäis olevan 13 prosenttia käytössä joten siitäkään ei olla kyse.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.