keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Aineellisia iloja

Kaikkeen rosoiseen ihastuneena olen ollut jo pitkään ihastunut myös erääseen Perfect Homen lyhtyyn, mutta koska hintakin on ollut melkoisen rosoinen, en sitä ole tähän mennessä raaskinut ostaa. Nyt sain kuitenkin mahdollisuuden ostaa sen alle puoleen hintaan, eikä päätöstä tarvinnut kauan pohdiskella. Parempi kaunis lyhty sohvapöydällä kuin 35 euroa tilillä, vai mitä?



Kuva-arvoitus: mikä kuvasta löytyvä ei kuulu sisustukseen? ;)


Meillä on tässä nykykodossa asustellessamme niin loistonaapurit, että joudumme kai ottamaan heidät mukaamme, jos joskus tämän talon myymme, tai talon ostaja joutuu maksamaan extraa laadukkaista rajanaapureista. En nyt tarkoita, että nimenomaan tämä purkkilahjoitus tekisi naapurin isännästä hyvän, mutta kyllä tällainen pyyteetön yllätys ilahdutti tätä frouvaa suuresti:




Komiampaahan se on kissalle muroja ropsauttaa riihimäkeläisestä, kun ennen rapisteltiin vain muovipussia!


Toissalauantainen kirpparipyrähdys ilahdutti samaista frouvaa, kun hyllyllä odotti noutajaansa tummanpuhuva, kauniisti kulahtanut liitutaulu koukuilla.



Ommeltukin on. Tilaustunika junatrikoosta, koko 98cm.


Samaan paikkaan mekkonen Verson puodin Muisto-joustiksesta, kokokin on sama. Toinen näistä löytyy myyntisivulta.


Samoin sieltä löytyy myös pienempi joustismekko ehdasta vanhasta materiaalista. Niin joustofrotee kuin resorikin on vuosikymmenten takaa.


Itselleni ompaisin pitkähihaisen ohuenohuesta viskoositrikoosta entisen, puhkikäytetyn vastaavan tilalle. Kuminauha tekee helmasta hiukan pussimaisen.


Tyttö sai pitkiksiä tositarpeeseen, näissä on pituuskoko 92 ja leveyskoko 74/80. :D Tai luulin sitä pitkisten tarvetta tositarpeeksi, mutta olikohan se kuitenkaan sitä, kun tänä aamuna näistä toiset oli ensimmäistä kertaa jalassa, ja askartelusakset tekivät jo polveen reiän. Sakset ovat nyt muutaman päivän kaapissa arestissa, hyi niitä.


Arvoin viime postaukseen kommentoneiden kesken vaihteeksi pienen yllätyksen, ja tällä kertaa arpatuuri osui Arjaan. Onnea Arjalle osumasta! Laitatko yhteystietosi spostiini, niin lähetän sinulle pienen - no, neulatyynyn. ;)

15 kommenttia:

  1. Kauniita tavaroita. Liitutaulu on erityisen viehättävä. Meinaatko, että pieni ja ihanan vihreä ei kuulu sisustukseen:-)? Värinsä puolesta hyvinkin. Hihattomia paitoja ei ole pahemmin tullut tehtyä, t-paitoja kylläkin. Tätä asiaa voisi korjata:-).

    VastaaPoista
  2. Tuo yksi pieni vihreä on hiukan yksinäinen tuolla, se tarvisi aivan selvästi itselleen kaveriksi toisen samanlaisen :-)

    VastaaPoista
  3. Lego taitaa olla..se vihreä :)
    Kauniita ompeluksia ja varmasti tarpeeseen menee :)
    Kaunis on lyhty..

    VastaaPoista
  4. Sopivan rosoisen romanttinen lyhty. Mukava nähdä, että teille kotiutuu kaikkea muutakin kuin valkoista :)

    Voi voi saksia, minkä tekivät. Mulla tympäsee ainakin ihan älyttömästi, jos jotain ompelee ja kohta siinä on reikä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa tarkoitatko tuota vihreää lisää sisustuksessa? :D Eikun ihan oikein olet havainnut, kuten se peilin kehyksen värikin kertoo, tummempaan päin ollaan menossa, tosin valkoista unohtamatta.

      Poista
  5. Kaunis lyhty! Ja liitutaulu myös. Minua jäi kiinnostamaan mainitsemasi myyntisivu, mistähän se löytyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossahan se on heti blogiotsikon alla omana välilehtenään - tuo "mummon kauppa". :)

      Poista
    2. Voi ei, miten sokea olin, katsoin vain sivupalkkia!

      Poista
  6. Tykkään niin täysillä tuosta lyhdystä, samoin liitutaulusta :)
    En vaan ymmärrä missä mättää, kun sen kerran kun saan lauman käymään jollakin kirppiksellä, siellä on niin paljon porukkaa ettei sekaan mahdu eikä mitään löydettävää... kai se on vaan taitolaji bongata niiden kaikkien ryysyjen seasta ne helmet, tarvitsisin ilmeisesti jonkin opastetun kiertueen että oppisin löytämään kirppiksiltä jotain mieluista..

    Meillä tämä sisustaminen on kyllä niin tuskastuttavan hidasta, suunnitelmat olisi ihan heti valmiina mutta mitään ei saa tehdyksi/hommatuksi, turhauttaa. Kohta tempaisen ja vetäisen itse nuo katot valkoisiksi, ihan sama miltä loppputulos näyttää, on se ainakin parempi kuin nykyinen.

    Vaatteista en edes sano mitään, ne on niin ihania kuten aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei en minäkän läheskään joka kerta löydä yhtikäs mitään, se on pieni prosentti reissuista, kun löytää jonkun oikean Löydön, yleensä siellä on vaan sitä kaikkea muuta. Ja joutuuhan sitä tietysti käymään läpi ne tylsänkin näköiset rekit/hyllyt, sillä niiden tympeiden rojujen seassa voi piilotella Löytö. ;)

      Poista
  7. Toi sun paita näyttää tosi kivalta, väri ja malli on täydellinen :)

    VastaaPoista
  8. Äitin kans käytiin tänään Oulussa kirpparilla, siellä oli pariki juttua jotka ois voinu olla ihan sun tyylisiä, mut ku ei kuitenkaan voi olla IHAN varma ni ne jäi sinne. Sitä paitsi, sulla loppuu tila kaikelle kivalle pikku hiljaa. ;)
    -Sanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän on sen merkki, jos ei aarteita mahdu, että täytyy myydä jotain jos tahtoo uutta, tai mikä vielä parempi, merkki siitä että täytyy rakentaa isompi talo. ;D

      Poista
  9. Laitoin yhteystietoni sinulle, kun vihdoin ja viimein huomasin viestisi :-) Ihana yllätys, ja ihan tarpeeseen tulee ;-)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.