keskiviikko 31. elokuuta 2011

Mummo pääsi karkuun

Sosiaali- ja terveysministeriön pitäisi ehdottomasti kieltää ulkona liikkuminen viimeistään 30. raskausviikolla olevilta. Kyllä nimittäin tietää seitsemän tunnin ravaamisen jälkeen, mitä on liitoskivut. Tosin tiesin sen jo lähtiessäni, mutta kumma kyllä ne eivät ainakaan yhtään helpottuneet tuona aikana. Eikö liikunnan pitänyt olla terveellistä (en ole kyllä koskaan uskonut siihen)?!


Sellaista liikuntaa tällä kertaa. Shoppailin, nollasin päätä ja rentouduin ainakin puolen vuoden edestä, sillä totta puhuen en edes muista, milloin olisin päässyt yksin irti ihan ilman mitään pakkohankintatavoitteita kuten tapetteja tai lasten toppahaalareita. Onni on omistaa ystävä, joka tuppautuu vängällä lapsia hoitamaan ja komentaa raksalesken liikkeelle. <3 Kiitos vielä Saija!

Itsekkäistä hankinnoista puhuttaessa olen erityisen iloinen siitä, että löysin kengät. Sellaiset, jotka saa jalkaan vetäisemällä, ilman vetskareita ja muita mahan takana ulottumattomissa sijaitsevia juttuja, ja sellaiset joilla ennen kaikkea pystyn mukavasti kävelemään kasvavan mahani kanssa! Jos tämän kanssa nyt koskaan mukavasti kävelee.. =)


Eurokankaassa tein pikakäännöksen, mutta vaikka kuinka pikaisesti käännähdin, ehti kaksi kangasriekaletta tarrautua minuun. Vaikken oikeasti yhtään houkutellut niitä. Tummanruskeaa paksua, joustavaa trikoota tyttölöitten leggareihin, leveävakoista retrosamettia varmaan pojan pöksyiksi. Kysymällä kysyin myös tummanruskeaa vakosamettia, mutta sillä kohtaa tiski oli tyhjä. Jospa syksymmällä sitäkin vielä saataisiin. Tää niin tahtois!


Kaupungin keskustasta taajamaseuduille siirretty Kontti ilahdutti minua isosti. Jos nämä aitonahkaiset, halvat, pojan jalkaan juuuuri sopivat nilkkurit olisivat olleet ruskeat, itkisin varmaan vieläkin onnesta. Ehkä ihan hyvä että olivat "vain" tummansiniset.


Samaisesta kierrätystavaratalosta otin meille asumaan ruskeita ruutuja - miltä nämä sinusta näyttävät? Tuleeko niistä mekkoatakkiaverhoavaimitä? Aaa, äitiyspakkaus-makuupussin tuolla tuunaisi muuten aika somaksi...


Raitatrikoopalanenkin piti ottaa kun eurolla sai. Värit ei tässä ole ihan niitä ykkössuosikkeja, mutta tarvitseehan tuo poika joskus vaikka pitkiksiä - eipähän tarvitse niihin käyttää kalliita kankaita. Laadun puolesta voisin kyllä väittää tämän olevan vaikka Marimekkoa.


Muita kirppiksiä kierrellessä kori täyttyi muksujen söpöillä peruskuteilla, joista suurin osa on jo pyykkikorissa. Vauvanvaatteista saatte maistiaisia vain mustavalkoisina, jotta jää jotain jännitettävääkin! ;)


Ja kun ei itse osaa neuloa, on laitettava H&M:n kaupantätit asialle. Vastustamattoman suloinen neuletakki kokoa 56cm oli pakko ostaa. Toivon tosin, että uudessa kodissa on niin paljon lämpimämpi kuin vanhassa, ettei vauvalle tarvitse pukea koko ajan ylimääräisiä hetuloita perusvaatteiden päälle.


Tähän viimeiseen löytöön voi jättää väritkin, kun nimittäin olin aikonut joka tapauksessa ommella tulokkaalle ruskean haalarin syksyksi. Kylläpä nyt pääsin kuin koira veräjästä, kun tähän törmäsin!


Te on niin töpö!



 Jaa miten niin vuodenajan voi päätellä ostosten väreistä?

19 kommenttia:

  1. Uih miten ihania ostoksia! Kiva, että pääsit välillä vähän tuulettumaankin! Tsemppiä liitoskipujen kanssa!

    VastaaPoista
  2. Ihana ystävä :) Ihan luksusta kyllä päästä yksin ostoksille! Hienoja löytöjä teit.

    VastaaPoista
  3. Kivan kuuloinen päivä sinulla takana! Hyviä löytöjä. Aiemmassa postauksessa olevasta rahista tuli kyllä tosi kiva! Äitini on juuri kutomassa meidän rahiin palmikkopäällystä. Veikkaampa, että kiva tulee siitäkin! :) Se näkyy kyllä sitten blogissa kun sen saan! Iloisia syksyn päiviä ja hyviä vointeja!

    VastaaPoista
  4. Tosi ihania löytöjä!Ja hyvän näköisiä nuo itsellesikin ostamasi.:)Ja kyllä tuo varmaan ois tosi kiva siinä makuupussissa tuo ruutukangas,ainakin,miksei muuallakin.:)

    VastaaPoista
  5. Ahhaahahhaa Tinde, ne tavarat vaan joskus ruukaa tarrautua, ei sille mitään maha. :D

    Nuo kengät? Niin ostikko ja et tykkää? Lähetä ne tänne ja heti! Tai jos et ostanu, niin ala mennä ostaan ja lähetä! :D Iha täyvelliset!

    Tääki matami kävi tänään ostaan itelle vaatteita, että ilkiää lähtä sukuloimaan naapurimaahan. Kummasti piristää, moinen humputus.

    VastaaPoista
  6. Voi ihana ystävä sulla joka tulee ja sanoo että -mene! =) Tuli varmaan tarpeeseen omaa aikaa, vaikkakin siitä seuras liitoskipuja. Meillä tuota ruskeaa ruutukangasta vauvan lakanana, saanu joskus ja se on ollu noin kolmenkymmentä vuotta sittenkin vauvan lakanana.=) iihania vauvan vaatteita, ja tuo ruskea haalari, mäki tahon!=)

    VastaaPoista
  7. Mistäs noin mahtavat kengät??? Hinta? :)
    Ihania ostoksia muutkin :)

    VastaaPoista
  8. Niin kivat vaatteet että minullekin kelpaisi - liitoskivuista aina ajattelin, että ehkä osa tulevasta urakasta olisi sitten tehty ja vauvan nopsampi tulla :S

    VastaaPoista
  9. Ihana ystävä <3 Käytit yllä ajan tehokkaasti hyväksesi :D Rutukangas näyttää oikein kivalta ..jään jännäämään että mitä siitä oikein tuleekaan :)

    VastaaPoista
  10. Hyviä löytöjä!

    ps.blogistani löytyy sinulle tunnustus

    VastaaPoista
  11. Tackar o pockar kaikille!

    Mari: sellanen oliskin ihana, voi jos ne palmikot olis vähän helpompia tehdä niin neuloisin koristetyynyihin päällisiä samalla tyylillä, vaan kun niiden kanssa menee aivot solmuun, sormista puhumattakaan! =D

    Rillirousku: eiei, ostin kyllä ja tykkään ihan hirveesti, ne tuli melkein uniinkin viime yönä. ;D Joten voin luvata ettei postilaatikkonne kolise ainakaan noiden kenkien muodossa. ;)

    Laura: juu tarpeeseen tuli, ei tässä pahemmin olla kahteen vuoteen kumpikaan omilla menoillamme juoksenneltu. Onneksi rakennusvaihe on vain hetki elämästä. =)

    Riihitonttu: mun vai pojan? ;) Mun popot Kirsin Kengästä ja Laukusta, merkki Migant,hinta 59,90e. Pojan puutsit Kontista, hinta huimat 2e! =)

    Ikuinen vauvakuume: juu voihan sitä ajatella niinkin, synnytetään tässä sitten vielä 10 viikkoa!! :O

    aNNa: sitä minäkin jännään! ;)

    Kristiina: kiitos! <3

    VastaaPoista
  12. Ai että tosiaan miten ihana ystävä! Ja mahtavia ostoksia, nuo paidat jotka oot itelle ostanu, näyttää tosi kivoilta. Ja se pikkuvaavi taitaa hukkua tuohon haalariin oli se sitte kuin pieni tahansa.. Ne ku on niiiin pieniä ettei sitä koskaan muista kuin pieniä.. ;)

    VastaaPoista
  13. Sanna: totta turiset, tuo on 62-senttinen, ja isohan se alkuun on takuulla! Sairaalasta lähtiessä on aina hupasta, kun pikkujalkoja ei saa haalarin lahkeisiin ollenkaan, vaan ne jää siihen haalarin keskikohtaan. ;D

    VastaaPoista
  14. Liitoskivut on jotain aivan kammottavaa... :( tsemppiä ja voimia niitten kanssa.. :) Ihania ostoksia, niin itelles kuin muillekin ja hyviä löytöjä kirpparilta :) Tuo ruutukangas on ihanaa kyllä :)

    VastaaPoista
  15. Tämäkin tahtoo tuollaiset kengät vaikkei mahan kans tarvi enää pyllistelläkään!

    Huippuja tuommoset lähde jo tuulettumaan -ystävät:)

    VastaaPoista
  16. Jes, kyllä sitä pitää väliin päästä shoppailuterapoimaan itseänsä, ja noin hienoin tuloksin! :)

    Mua jäi nyt kutkuttamaan teitin tulokkaan sukupuoli. Mutta taisinkin jo arvata, hih. :D

    VastaaPoista
  17. Suvi: kielmättä on, eikä niitä oikein millään voi vähentääkään kun kerran päättävät alkaa. ;/

    Anna: nuo oli kyllä heti kuin omat vanhat tutut kengät, tosi hyvät jalassa ja kävellessä kuin ei korkoa olisikaan!

    Dooda: jaa mistä mukamas.. arvele mitä arvelet! ;D

    VastaaPoista
  18. ihania juttuja oot löytäny sekä itelles että uudelle tulokkalle :) Minä muuten ostin just samallaisen vauvan neuletakin meidän tulokkaalle,ennen hänen syntymäänsä ku en tienny sukupuolta :)
    Noh, nyt tiedetään..meille nimittäin syntyi ti-aamuna pikkunen tyttö <3

    VastaaPoista
  19. Anskuli: hirmu paljon onnea ja äidille nopeaa toipumista ja paljon voimia pikkuisen hoivailuun!! <3 Toivottavasti isommat ottaa vauvan hyvin vastaan. =)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.