keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Ostetaan lisää tunteja vuorokauteen

Nyt on laitettava ompelukone kaappiin, kaappi lukkoon ja avain kaivoon. Raksalla pääsisi maalaamaan seiniä sitä mukaa kuin voimia (ja lonkkia; miksi ne aina kipeytyykin kaikesta kivasta) on riittävästi, ja ennen hamaan tulevaisuuteen sijoittuvaa muuttoa pitäisi 

- myydä vintiltä ylimääräistä romua pois (tarvitsisiko joku 110cm pitkää pinnasängyn patjaa,valkoiseksi maalattua korituolia, crosstraineria, tuplarattaita, Emmaljungan yhdistelmävaunuja jne, jne.....)

- poistaa kerrossängystä möykkyiset maalit ja uusia yläsängyn toinen päätylevy, jota joku on joskus typerästi leikannut kulmista

- maalata se samainen, hirveä kerrossänky

- sutia pulpetti pintamaalilla ja etsiä siihen oikean kokoiset ruuvit ja ties mitkä tilpehöörit vanhojen ruosteisten tilalle, jotta sen saa kasaan

- maalata mäntyinen sängynaluslaatikko, jonka huomenna käyn kulkiessani hakemassa

- vahata ATK-kaappi, joka huomenna todennäköisesti saapuu matkahuollon rahtina

- myydä haikeutta tuntien tämä tietokoneen alla oleva kirjoituspöytä

- maalata oranssi romulaatikko, jonka hiljattain ostin

- spreijata mattavalkoisella halkokoriksi ostettu vanha kapistus

- perkata ja pakastaa muutama laatikollinen mansikkaa

- mustikkametsään menosta saattaa olla turha haaveillakaan...

- maalata lukematon määrä sisäseiniä raksalla ja siivota koko roska ennen muuttoa ties moneenko kertaan (paljonkohan ne siivousfirmat siitä hommasta veloittaisivat...)

Älkää hätäilkö te joilla on tilausompeluita vielä vetämässä, kyllä minä ne teen, mitä olen luvannutkin! Mutta tästä yläpuolen listasta johtuen uusia tilauksia en nyt ota, jotta edes jotenkuten selviäisin näistä hommista... jossain tuntuu tulevan ehtimisen raja vastaan, vaikka olisi kuinka tosissaan mummo! ;)

Ja jos minä tuppaan tänne ompeluksineni vanhaan tyyliini melkein päivittäin, muistuttakaa minua tästä listasta ja potkikaa minut takaisin hommiin, jookos! ;) Nyt saan esitellä pääasiassa pelkkiä raksajuttuja ja huonekalutuninkeja. Satunnaisia ompeluksia ei lasketa (aina ei lasten kanssa voi maalata) mutta jatkuvasti en saa koneen ääressä nyt istua. Ja hyi minua jos sen teen!! ;)

13 kommenttia:

 1. hmmm... mä voisin tarvita sitä pinniksen patjaa.. täytyy mitata toi sänky et minkä mittanen siihen menee :) palaan asiaan.

  VastaaPoista
 2. Heipsan, Jos se on se sama valkoinen korituoli, niin pääsisi takaisin entiseen kotiin. ;)

  Terv. Deminah

  VastaaPoista
 3. Hepa-Neiti: ok =)

  Deminah: no juu sama on, siihen on vain ilmestynyt irtopehmusteet! ;) Näköjään se ei uuteen kotiin mihinkään mahdukaan, enkä pysty missään säilyttämään sitä niin kauan että saisin haaveilemani katetun terassin sille.. :(

  VastaaPoista
 4. ^ Niin että tule vain hakemaan se takaisin ;D

  VastaaPoista
 5. Tätä taas kiinnostaisi nuo tupla ja yhdistelmärattaat =) Kuvia?

  VastaaPoista
 6. Tutulta kuulostaa! Täälä oli nuo samat maalaus-siivoushommat reilu vuosi sitten menneillään. Kuumeisesti hioin ja maalasin, yrittäen saada synnytystä käynnistymään ;) Nyt on sitten ulkomaalaus ja pihanlaitto menossa, hommaa riittää siinäkin. Ja oishan noita mööpeleitä aika monta oottamassa uusia maalipintoja, mutta kun ei aika riitä ihan kaikkeen tääläkään... :)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä kaikkeen tuohon, mitä aiot ehtiä ennen muuttoa:) Muistahan välillä nauttia Suomen suvestakin!

  VastaaPoista
 8. Tanja: laitetaan rattaita huutikseen kunhan ehditään pesemään ja kuvaamaan ne myyntiä varten. Yhdistelmät on Emmaljunga Duo edget vm.04, tuplat on kolme vuotta vanhat 3-renkaiset Carenat. =)

  pm: niinhän se menee, ettei tekeminen lopu tekemällä.. ;)

  Anna: jospa siitä saisi joskus vähän maistella muutakin kuin tätä itikkapaljoutta.. eilen kotiin reissusta palatessa iski sellainen sääskivyöry päälle että oli iskeä pakokauhu.. niitä on täällä nyt tosiaan ihan käsittämättömän paljon!

  VastaaPoista
 9. Kovasti tsemppiä!!!
  Tääl kans tekolista pitenee kokoajan, mut väil täytyy päästä ompelukoneen ääreen nollaan ;)

  VastaaPoista
 10. huh-tsemppiä noihin töihin! mutta eihän sitä tiedä vaikka saisit virtaa niihin työhanskoihin jos välillä käyt ompelukoneen ääressä touhuilemassa mukavia juttuja!:)

  VastaaPoista
 11. Oijoi,kuulostaa kovin työteliäältä sinun elämäsi,kun siinä "sivussa" pitänee se ihan normi arkitouhukin pyörittää!!

  Voimia sinulle!

  Ja niillä takeilla ei ole niin kiire,jos vaikka elokuun alkuun saisit tehtyä?:))

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä kiireisiin. Meidän piti turvautua reilu vuosi sitten raksan loppusiivouksessa ammattilaisiin. Siinä tilanteessa (ristiäiset kolkutteli kahden päivän päässä muuttopäivästä) 500 euron hinta ei tuntunut ollenkaan pahalta.

  VastaaPoista
 13. Virpi: kyllä minä ne takit teen ennen elokuuta, tänä aamuna sain niihin ostetuksi loput kankaat yms, joten nythän se ei ole kuin yhden tai kahden illan urakka ommella niistä takkeja. ;)

  Vezmu: ei ole hankala uskoa tuota! =D Toivottavasti meillä ei mene yhtä tarkalle ristiäisten kanssa....

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.