keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Norsut marssivat takkiin

 Viimeinenkin villahousu sai kevättakkinsa! 


Tilasin Metsolasta tuota ihanaa (ja kallista) norsupuuvillaa, mutta petyin kyllä laatuun. Tosi ohutta ja hauraan tuntuista, ja metrihinta on kuitenkin 29 euroa! Luulisi siihen hintaan saavan edes keskinkertaista. Eniten tuossa kankaassa kuitenkin harmittaa se, että ekassa pesussa siitä lähti väri pois sellaisista kohdista, jotka olivat olleet taitoksilla, ja nyt kankaassa on sellaisia haalistumaraitoja.

Takki siitä kuitenkin piti tehdä, oli mitä oli. Ja lopputulos on kyllä mieleinen, kankaan huonosta laadusta huolimatta. Takin koko on varmaan 98, ja kaava oma väännös edellisistä.

Ja kun pöljä ei malta odottaa kuvaamisen kanssa aamuun, niin eihän näissä edes värit erotu oikein! Yläkuvassa taitaa olla värit lähinnä todellista. Pojalla taskulamppuleikit kesken, jääkööt nekin kuviin... 


Nyt häiritsee kamalasti etten ole kohdistanut kuvioita edestä, taitaakin olla ensimmäinen takki mistä se unohtui.. =(





Etuhelmaan oma merkki, ja sen lisäksi ruskeasta vinonauhasta tuollainen turhakelappunen:


Niskalenkkinä vakosamettinauhaa, jonka joskus otin talteen H&M:n hameesta.


Hihavuorit on taas vuorikangasta, muut sisuskalut fleeceä. Oikeanväristä myrkynvihreää fleeceä en löytänyt mistään silloin, kun tähän takkiin sopivaa sävyä etsin, mutta kun olin jo luopunut toivosta, iskin ruokakauppareissulla silmäni fleecepeittoihin, joita siellä myytiin. Vuorin fleece on siis hankittu paikallisesta S-marketista! Koskaan ei tiedä, mistä löytää etsimänsä.


Ja siskokullalle olis pussukat valmiina, otapa auto alle ja tule hakemaan! Moottoritie on sulanut ja kuiva jo, nyt uskaltaa ajaa..! =)

 



Ps. Jofotexin kankaat tulivat, ja alan niitä tässä leikkelemään kunhan pystyn, joten lähipäivinä odotettavissa sähköpostia aiheesta niille, jotka tilauksessa ovat mukana!! =)

Näkyykös muilla kuin Sannalla kuvat täällä blogissa normaalisti?

17 kommenttia:

  1. Harmi että kangas oli pettymys. Nettikaupoissa on se huono puoli, että ei pääse hiplaamaan :) Hieno takki siitä kuitenkin tuli!

    VastaaPoista
  2. Minä en enää nää kuvia!?? Meillä vai teillä päin vika? Tämä ja edellinen postaus luettu ilman kuvia, plääh.. :)
    -Sanna-

    VastaaPoista
  3. IHANA takki!! Ja tosi suuri harmistus kankaan laadusta :( Olen itekin noita ihaillu, mutta en ole raaskinu kangasta tilata. Voi rähmä.

    Ja edellisen postauksen mekot on ihan tosi ihanat myös!!

    VastaaPoista
  4. Tupuna ja Mirka: Kiitos! =)

    Sanna: Varmaan bloggerissa vika tässäkin tapauksessa.. höh. Moni on valitellut ettei nuo blogilistan esikatselukuvat näy kaikista blogeista, kuten eivät näy mullakaan. Toivottavasti korjaantuu pian tuo ongelma, ite kun ei osaa sen takia oikein ottaa yhteyttä mihinkään! Blogeja oon vielä saanu sentään katsella kuvien kera. =)

    VastaaPoista
  5. mäkin huomasin samaa vikaa että esim ne esikatselukuvat listoissa on mitä sattuu ja kuvat ei toimi ja latautuu oudosti jne..

    toivottavasti saavat korjattua pian.

    VastaaPoista
  6. tosi hieno takki.. mikään ei ole noin ärsyttävää kuin huonolaatuinen KALLIS kangas...

    VastaaPoista
  7. Pussit on ihania, jeeee!!! <3 Ja tuota kankaan kohdistamista en edes huomannu ennen ku sanoit, joten yrität nyt vain aktiiviseseti unohtaa sen häiriön. =)

    Kuvat näkyy ihan normaalisti.

    VastaaPoista
  8. Ihana takki! Meillä oli viimekesänä isoveljellä samasta kankaasta ja kyllä harmitti itseäkin tuo värien haalistuminen! Mullakin kadonneet nuo blogilistassa olevien blogien kuvat :(

    VastaaPoista
  9. Ihana takki ja just hyvä malli!tosi ärsyttävä ku maksaa paljo kankaasta ja sit se on huonoa!:(
    mulla näkyy onneksi kuvat.

    VastaaPoista
  10. Hieno takki mutta: mi-mitäääh?! -reaktion aiheutti tuo hinta-laatusuhde.. Tuollaiset metrihinnat menee jo niiiiin yli.

    VastaaPoista
  11. Aivan älyttömän ihana takki! Olen kyllä metsolan liikkeessä tuota kangasta ihaillut mutta jättänyt ostamatta juuri sen takia ettei kallis hinta vastaa laatua. On jotenkin ohkaista kangasta.

    VastaaPoista
  12. onpas sulonen takki <3 ja tuo vihreä passaa kyllä hyvin tuohon ruskeaan!! Harmi jos kangas oli pettymys, luulis kyllä tuolla hinnalla saavan jo laatua :( Ja edellisen postauksen mekot oli aivan ihania, niin pirteitä ja aurinkoisia :)

    VastaaPoista
  13. Upea takki ja minua ei kuvien kohdistus haitta ollenkaan. Harmillista kankaan huono laatu, mutta takki on kyllä kiva! Jospa ensi kerrallaan pääsis mukaan kangastilaukseen, mahtuisko mukaan???

    VastaaPoista
  14. Edelleen kiva takki! Juu silmät kannattee pitää näköjään auki joka paikassa ja käyttää vain mielikuvitusta:) Kuvat näkyy normaalisti..

    VastaaPoista
  15. Takki on hieno! Just sulle pistin niitä mittoja spostiin ja nyt tulin miettineeksi, että tämä malli on ehkä enemmän meitä...

    Ja hei, toi kohdistusjuttu ei todellakaan pistä silmään, en huomannut ennen kuin sanoit. :))

    Ja kuvat näkyy mulla ainakin.

    VastaaPoista
  16. Mutta siis pidetään se pidempi malli vaan tilauksessa kuitenkin. Isäntä käski! ;)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.