perjantai 11. helmikuuta 2011

Pieni pussiarvonta!


Lupaamani pussukka-arvonta koittakoon nyt! =)

Laitan jakoon nämä kaksi pussukkaa, ja osallistumisaikaa on maanantaihin 21.helmikuuta saakka - kun vuorokausi vaihtuu tiistaiksi, muuttuvat vaunut taas kurpitsaksi eli vastausaika on ummessa. Osallistua voi kommentoimalla. Kerro kommentissasi, kumman pussin haluaisit, sillä ensimmäiseen arpaan osunut saa valitsemansa. Toiselle voittajalle jää se toinen. 

Kaikilla on käytössään yksi arpa, paitsi sen verran haluan huomioida kasvavaa lukijamäärää, että lukijoilla arpoja on kaksi - muista mainita kommentissasi, jos olet kirjautunut lukijaksi! Toki lukijaksi saa kirjautua arvonnan aikanakin, vaikka varsinainen tarkoitus ei ole arvonnan kautta lukijoita kalastella. Tasapuolisuuden nimissä linkittämällä ei arpoja saa, sillä kaikilla ei ole omaa blogia, johon linkittää.

Kerro kommentissasi myös, mihin käyttäisit tällaista pussukkaa. Yritän nimittäin tässä kuumeisesti miettiä, mihin minä voisin tällaisia tarvita.. jos vaikka saisin vinkkiä! ;D


Valkopohjainen kukkapussukka on penaalimallinen, eli pitkä ja matala.
Mitat 24 x 10,5cm.


Sydänpussukka on kantikasta mallia, ja sisällä on avotasku.
Mitat 19 x 17,5cm.Onnea arvontaan!!

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE! OSALLISTUMISAIKA ON NYT PÄÄTTYNYT, SUORITAN ARVONNAN LÄHIPÄIVINÄ. =)

57 kommenttia:

 1. Iiks, ihana arvonta!! Mää niiiiiin tykkään kaikista pussukoista, ja nämähän ovat erityisen ihania! Eli kahdella arvalla mukaan, ehdottomasti!

  Mulla on useita laukkuja, ja vaihtelen niitä aika tiuhaan tahtiin. Pikkupussukassa pidän kaiken käsilaukun pienen tilpehöörin; purkat, kurkkupastillit, huulirasvat yms. Käsilaukkua vaihtaessa nakkaa mukaan vaan puhelimen, lompakon ja ton tilpehööripussukan. Näin ei tarvi käydä koko käsilaukkua läpi, ja miettiä muistinko tyhjentää kaiken tarpeellisen.

  VastaaPoista
 2. Eikä, ihania nämäkin <3 Jos onnetar osuu kohdalle niin ehdottomasti tuo punainen muuttais tänne. Vähän sama käyttötarkoitus kuin Riikalla mutta mulla siellä kulkis rautalanka, huovutus sun muita malleja joita oon huomannu et tarttis olla mukana yllättävissäkin paikoissa..
  Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 3. Must have sydänpussukka!! Kaksi arpaa! Jumppakassissa siinä kulkisi naamarasva, dödö + kasvovesi.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Tuo punainen on minusta kivempi. Ja kaksi arpaa.. :)

  Tuollaiseen pussukkaan voisi hyvinkin laittaa huovutusneulat ainakin, koko käsityönurkkaus kaipaisi totaalista järjestämistä niin saattaisi se johonkin muuhun käyttöön tulla. :)

  VastaaPoista
 5. Punaista sydänpussukkaa tavoittelen yhdellä arvalla :)

  m.a.a.r.u.s.k.a

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania!!
  Kahdella arvalla mukana ja jos onni potkaisee niin valkoisen pussukan haluaisin. Sinne päätyisi laukun pohjalta pieni hilpetööri, huulirasva, huulipuna...

  VastaaPoista
 7. Punainen meille, kahdella arvalla =). Se olisi mun ihan meikkipussukka, vanha onkin ollut jo vuosia sama...

  VastaaPoista
 8. Punaisen haluaisin voittaa! Luultavasti siinä kulkisi dödö, huulirasva yms pieni tavara mukana :) niin ja yhdellä arvalla mukana.

  anni409

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukanaa.
  Punainen pussukka olis tosi ihana saada. :)
  Sinne pistäisi kaikkea askartelu juttuja.

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukana!
  Ottaisin tämä toiseksi laukku pussukaksi.
  Yks marimekon kukkaro minulla siellä jo on. ja sen tavat pitäisi jakaa toiseenkin. Löytyy hiuspinneistä, pompuloista, särkylääkkeisiin, terveys tuotteisiin ja löytyypä sieltä handsfree jaa jokunen koru jaaa.. En tiedä miten saisin itse aikaseksi tehdä pussukoita. Pari vuotta sitten tein joululahjaksi maskipusseja ja tarkoitus oli tehdä itellekin..Mutta muille sain kyllä tehtyä, mutta se oma odottelee vuoroaan.. :)
  Eihän suutarin lapsillakaan oo kenkiä.. :)

  VastaaPoista
 11. JA unohdin jo mainita, että ottaisin tuon sydän pussukan ekaksi. Tuota toista kangastahan minullakin on. :)

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukaan. Punainen pussukka olisi ihana, sinne menisi tytön ponnarit sun muut ja tuohon sisätaskuun sopisi pinnit hienosti. Ne on aina hukassa. Pitääkin tuontapainen yrittää tehdä, jos ei onni suosi...

  VastaaPoista
 13. Ihania <3 Kahdella arvalla mukana (uskollinen fanisi ;)) Ja ehottomasti haluaisin tuon punaisen sydänpussukan! Säilyttelisin siinä kaikkea pientä tarpeellista mitä tahtoo kertyä.. lippulappusia, pinnejä, pompuloita tms. Kyllä varmaan käyttöä ois :)

  VastaaPoista
 14. Ihania. Multa löytyy tuota ruskeakukkaista kangasta kaapista, joten punaisen arvontaan osallistun kahdella arvalla. Luultavasti antaisin sen tytöilleni pikkutilpehöörän säilytykseen tai sitten laittaisin omat pikkuhilpetööräni sinne ;)

  VastaaPoista
 15. Kauniita. Mukana punaisen pussukan arvonnassa (yhdellä arvalla) ja käyttäisin pussukkaa penaalina. Oma penaali on ihan kauheassa kunnossa ja lapset nauraakin kun kynät vain lentelee ulos reijistä. Ja pikkutaskuun laittaisin muistitikun. :)

  VastaaPoista
 16. Voi mitä suloisuuksia! Sydänpussukka vei minunkin sydämeni <3 :D 2 arvalla sitä metsästämään!

  Minä säilyttelen pussukoissa samoja kuin moni muukin: meikkejä, dödöä ym. hygieniajuttuja. Myös lapsosen tutteja yms. on helppo kuljetella tuolaisissa pienissä, missä eivät pääse häviämään kassin pohjalle :)

  VastaaPoista
 17. Ihania! Yhdellä arvalla tavoittelen punaista pussukkaa. Jos onnetar suosii, niin pussi saisi sisäänsä viime aikoina ompeluvarastoihini ilmesteet koristenauhat. -Aika paljon kivempi säilytysmuoto kuin nykyinen minigrippi :)

  VastaaPoista
 18. Ihania ovat! Haluaisin osallistua (yhdellä arvalla)tuon valkoisen pussukan arvontaan - kuosi on niin nostalginen, tulee lapsuus ja äidin ja tädin verhokankaat mieleen. Pussukassa olisi hyvä säilytellä (ne vähäiset) meikkini :)

  Minna S.

  VastaaPoista
 19. MInä osallistun arvontaan. Valkoisella pohjalla ruskeita kukkia on minun lemppari!!

  VastaaPoista
 20. Ihania pussukoita. Yhdellä arvalla osallistun valkoisen pussukan arvontaan ja se tulis penaaliksi. Olen aloittanut täydennyskoulutuksen haavahoidosta ja sinne pääsis mukaan myös uusi penaali

  VastaaPoista
 21. Ihanat molemmat, kahdella arvalla mukana. Valkoinen suosikki, puhelimen ja avaimet sinne laittaisin;)

  VastaaPoista
 22. Kahdelal mukana,valkopohajista tavoitellen :)

  Minulla on pussukka meikkipussina (ne pari vaivaista, mitä viitsin kuljetaa mukana), hoitolaukus pussukas särkylääkettä ja laastareita, kesäl oli aina kosteuspyyhkeitä yhdes (pitäs taas kyl alkaa ottaan mukaan on toi sellainen sottapytty toi neiti), yhdes kulkenut omia siteitä mukana, omille tusseille pitäs tehdä oma ja sit pidemmillä automatkoil (ku en itse aja)olen ottanut tavaksi virkata, joten pienelle lankakerälle+virkkuukoukulle kätevä myös pussukka. knnykälle, kameralle. voi näit löytyy lukuisia :D

  VastaaPoista
 23. Leea osallistuu lukijana kahdella arvalla punaisen pussin rulettiin, kommentoin hänen puolestaan (jos jollain muullakin on kommentoimisongelmia eli ei toimi, niin spostia voi laittaa). =)

  Tosi hyviä ideoita olette muuten laittaneet tänne, kiitos niistä!

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana. Punainen pussukka tulisi meikkipussikseni.

  VastaaPoista
 25. Kaksi arpaa minullekin, punaiseen pussukkaan asuttaisin yhden pienen lasten pelin jonka laatikko hajosi tänään lopullisesti!

  VastaaPoista
 26. Kaksi arpaa minulle! Tykkään hurjasti punaisesta sydänpussukasta, se voisi olla vaikka tärkeiden papereiden säilystyspaikka reissatessa. Pysyisi passi ja kaverit samassa paikassa.

  VastaaPoista
 27. REissu edessä, aina tarvii pussukoita kaiken kokosia.. ;) Viimein onnistu minunki kommentoida, monta kertaa pitää yrittää ennen ku onnistuu! Ja sama ongelma joka kerta ku luen tämän blogin. Punanen miellyttää mun silmää jostain syystä enemmän! Ja yks arpa.
  -Sanna-

  VastaaPoista
 28. Kahdella arvalla ja sydän pussukka 1 vaihtoeho! =) Mä käytän noita pikkutavaroille; kännykälle, kynille, lääkkeille ja meikeille mm.! ;D

  VastaaPoista
 29. Punainen pussukka! Siellä säilyttäisin kaikkea pientä krääsää laukun pohjalta, huulirasvat, pinnit, pompulat ymym. :)

  -Ella

  VastaaPoista
 30. Heps, punainen mulle! Ja olen lukija:)

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla aattelin koittaa josko tuo punainen pussukka haluais muuttaa meille! Siinä ois hyvä säilyttää vaikkapa lasten neuvolakortit ja muut tärkeät pikkupaperit jotka nyt on levällään tuolla laatikossa kaiken muun roinan seassa..

  (jos nyt tulee useampi kommentti niin poistele, jotain ongelmaa tässä..)
  Miia

  VastaaPoista
 32. Kahdella arvalla mukana ja punainen pussukka on ihana! Riika on ekana kommentoinut, että pitää pussukassa kaikkea käsilaukun pikkuroinaa. Miksenköhän itse ole koskaan keksinyt näin ilmeistä ideaa? Eli sellaiseen käyttöön pussukka tulisi minulla. :)

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla punaisen pussukan arvontaan. Mun käsilaukkuroina-pussi on kulmista puhki, eli sinnehän minä tuon laittaisin.

  VastaaPoista
 34. Heps.. mulle kelpais myös tuo punainen pussukka mieluimmin.. kuskaisin siinä ehdottomasti töissä kännykkää, avaimia sekä huulirasvaa :D

  VastaaPoista
 35. Mulle kelpaisi ihan kumpi vaan ja antaisinkin sen "toiseksi tulleen" päättää ensin jos voittaisin. :)

  Mä tekisin varmaan pussukasta mun uuden meikkipussukan. Tai sitten kukkaron. Tai. Tai. Tai. En mä tiedä! :) Ihania nuo silti on!

  VastaaPoista
 36. Mukana kahdella arvalla. Molemmat pussit aivan ihania ja tulisi tarpeeseen, kaikkea pikkuroinaa ja tavaraa ympäri laatikoita. Punaisen kuitenkin ykkösenä valitsisin ja sinne menisi varmaankin lasten neuvolakortit.

  VastaaPoista
 37. Kahdella arvalla mukaan! Punaista pussukkaa tavoittelen.

  En kylläkkään vielä tiedä mitä siihen laittaisin.. Särkylääkkeet ym, neuvolakortit, tytön pinnit ja ponnarit... Jotain kuitenkin :)

  VastaaPoista
 38. kaksi arpaa ja punaiseen oon lääpällään. antaisin tuon kummitytölle lahjaksi, sisältönään jotain tyttömäistä, pinniä ja kyniä jne...

  VastaaPoista
 39. Mukana kans kahdella arvalla!
  ja punanen on ehkä se sulosempi, vaikka kumpiki kelpais..;)laittaisin siihen pinnit ja pompulat ku ne on aina levällään jossain!

  VastaaPoista
 40. Siis niin ihania pussukoita, että pakko osallistua arvontaan! Itselläni menossa just pussukoidenompelumania, mutta eihän niitä voi liikaa olla! Olen mukana kahdella arvalla ja, jos onni osuus kohdalle, haluaisin tuon punaisen pussukan:-)

  VastaaPoista
 41. Kauniita ovat molemmat, mutta koska mulla on ihana Villapadan ompelema kukkaro samasta punaisesta kankaasta, valitsisin sen. Kassinvaihtopussukalla on oikein nimikin: inbag. En vaan oo sellaista saanut vielä itselleni aikaiseksi. Varmaan siellä asuisi joku pieni matkaneule. Lukijana mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 42. kahdella mukaan, uutena tänne joku aika sitten löysin ja tietenkin kaikkiin arvotoihin pitää osallistua vaikka onnetar taitaa mut aina kaukaa :,(

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla mukana :)

  Pussukat ovat ihania. Kaikenmoista tilpehöörää pyörii aina kassien pohjille, joten pussukoilla saisi sitä kaaosta edes jonkinmoiseen järjestykseen.

  Noista sinun ihanuuksistasi pidän enemmän punaisesta.

  VastaaPoista
 44. yhdellä arvalla... jotain kivaa kyllä keksisin...

  VastaaPoista
 45. Hepheeeep! kahdella arvalla mukana, tietty! Ja molemmat on hurjan kauniita, minä voisin antaa kodin sille valkoiselle! Se saisi toimia minun penaalina :)

  VastaaPoista
 46. Mahdottoman söpö arvonta! Punaista pussukkaa lähdetään tavoittelemaan kahdella arvalla. Tuotahan voisi käyttää vaikka mihin, mutta olen pitkään ollut sitä mieltä että kolikot tarvitsisivat omat pussukat, joten käyttäisin tuota varmaan kolikkopussina! :)

  VastaaPoista
 47. Siis tosi vaikea valinta ja turhaan mietin, koska mä en ikinä voita arvonnoissa mitään... :p Mutta kaipa ottaisin tuon punaisen sydämillä, luulen tosin että en saisi sitä itse käyttää vaan meidän kolmevee tyttö ryöstäisi ihanuuden itselleen.

  Olen juuri miettinyt että pitäisi ommella pari pussukkaa, meillä ajattelin niitä pääasiassa lapsille kun ne tykkäävät pakkailla pikkutavaroita erilaisiin kangaspussukoihin ja nyssyköihin...
  Itse voisin käyttää tuollaista kolikoille, tai sitten pienille "aina mukana" tarvittaville tavaroille kuten huulipunalle ja käteiselle (täällä tosi monessa paikassa pitää maksaa käteisellä...)

  VastaaPoista
 48. Ihania pussukoita, minä kanssa kahdella arvalla mukana. Valkkaisin tuo sydänpussukan ja aattelin laittaa meidän neitokaisen pinnit ja pompulat sinne talteen :)

  VastaaPoista
 49. Punainen on ihana, laittaisin pussiin kaikki käsilaukun pohjalla pyörivät tavarat, kuten huulirasvan, meikit, pillerasian jne., jotka ovat aina kateissa jossain kassin pohjalla. Kaksi arpaa. :)

  VastaaPoista
 50. Kahdella arvalla mukana. Noista on vaikea valita, mutta punaisen taitaisin ottaa kuitenkin. Säilyttäisin siinä ehkä meikkejä.

  VastaaPoista
 51. Kahdella arvalla yritän valkoista omakseni :). Sukkapuikkoja ja virkkukoukkuja sinne kenties keräilisin lankakorin pohjalta. Vastaavanlaisessa kuljetan käsilaukussa liivinsuojia.

  VastaaPoista
 52. Yhdellä arvalla tavoittelen punaista pussukkaa. Se on tosi kaunis! :) Minä säilytän tuollaisissa pussukoissa käsilaukun pikkutavaroita, jotka pitää siirtää toiseen, jos laukkua vaihtaa. (kuten kai moni muukin) Tosin tuollaisessa pussukassa voisi olla myös hiuspinnit ja muut pikkutavarat kylppärin kaapissa tai vaikkapa ne lankarullat ompelulaatikosta! :)

  VastaaPoista
 53. Ihania pussukoita! Valkoisen haluaisin jos voittaisin. Penaalina sitä ehkä käyttäisin. Ja yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 54. Ihana blogi - joten heti liityin lukijaksesi! Eli mukaan arvontaan KAHDELLA arvalla :)

  Jos voitan, ottaisin mieluummin valkoisen pussukan.

  VastaaPoista
 55. Heips,
  osallistun kahdella arvalla.
  Blogisi kiinnostaa kovasti, kun samanlaista taloa rupeamme rakentamaan, toivottavasti pian...

  Arvonnassa jos voittaisin, haluaisin punaisen pussukan, lempivärini!
  Sinne laittaisin kätevästi ruokkikselle mentäessä työkännyn, avaimet ja rahaa/pankkikortin. Tai sitten meikkejä!

  VastaaPoista
 56. Osallistun kahdella arvalla, jos voittaisin niin haluaisin mielummin valkoisen pussukan ja siitä tulisi penaalini kun syksyllä menen opiskelemaan.

  VastaaPoista
 57. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla, kun en muista nyt oonko lukijana.=) Kumpiki pussi on ihana, mut valitsisin ton punasen, siihen mahtuis toiletti tarvikkeita ku lähtee reissuun.=)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.