keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Jotain ihan muuta

Saan kenties toteutettua lähiaikoina pitkäaikaisen haaveeni sängynpäädystä, joten tuli kiire työstää entiset isot projektit alta pois. Tämä pulpettihomma on venynyt viime keväästä saakka keskeneräisten riveissä, ja sen valmiiksisaattamismotivaatiota on ehkä hiukan pienentänyt se, ettei tälle ole paikkaa tässä majatalossa (koska joku pöljä täytti sen paikan jätelaudoista kyhätyllä lelulaatikolla). ;) Tämä resukka joutuu siis nököttämään jossain syrjäisessä nurkassa siihen saakka, että päästään muuttamaan omaan kotiin ja se pääsee arvoiselleen paikalle muksujen huoneeseen.


Nyt kuitenkin piti tarttua laiskaa akkaa niskasta ja komentaa se hommiin. Nuorimmainen päiväunille ja isommat mukaan pesuhuoneeseen, maalin katkuja henkäilemään.. eilen ommeltu huppari sai kaikista kielloista, varoituksista ja ties mistä huolimatta vähän maalia hihaansa, kun esikoinen unohti hetkeksi katsoa, mistä otti tukea. =/

 




Kun nyt tartuttiin näihin kankaita järeämpiin aseisiin, niin esiteltäköön samalla uuden talon uuni, joka tuli valmiiksi jokin tovi sitten. Uuniseppien Harmonia-malli, korotettuna niin komeaksi kuin palomääräykset sallivat. Tykkään tosi paljon, ja hyvin tukee tulevaa sisustustakin tuo tyyli.


Alunperin kuvittelin kertovani täällä blogissa enemmänkin rakentamisen edistymisestä ja uuden kodin sisustusjutuista, mutta niinpä se vain on jäänyt tekemättä. Kiinnostaisiko teitä lukijoita seurata enempikin rakennusprojektiamme, joka alkaa hiljalleen hivutella kohti pintasilausta? Joskus olen jossain sivulauseessa maininnut sanan tai kaksi siitä, mitä tulevaan kotiin olisi luvassa, mutta aika lailla minimiin on raksajutut jääneet, kun ompeluvimma karkaa käsistä. ;) En toki jatkossakaan alkaisi iv-koneita vertailemaan (jätän ne ongelmat suosiolla miehen ratkaistaviksi), mutta lähinnä sitä sisustuspuolta voisi yrittää tuoda aiempaa enemmän esille, jos täällä on kiinnostusta muihinkin kuin ompelujorinoihin. Totta kai sen lopulta itse päättää, mistä täällä kirjoittaa, mutta toki se motivoi kirjoittamaan, jos tietää että teitä kiinnostaa. Tai päinvastoin.

Uusia lukijoitakin ropsahtelee tasaiseen tahtiin (lämpimästi tervetuloa!!), vaikka itse olen laiska lukijaksi mihinkään liittymään. Blogeja toki seurailen ahkerasti, mutta lukijaksi klikkaaminen on jostain syystä jäänyt - sen sijaan listaan blogeja omiin kirjanmerkkeihini. Mutta jos lukijoita on joskus niinkin paljon kuin täydet sata, on lienee aika järjestää joku epämääräinen arvontakin taas. ;)

18 kommenttia:

  1. Hei Tiina!

    Löysin blogisi ja ihastuin täysin. Saat aikaan mitä ihanampia vaatteita ja muutenkin tunnut olevan näppärä käsistäsi. Itsekkin tykkään tehdä käsillä, lähinnä langasta ja nyt olen hurahtannut rautalankaan.
    Olisi kiva seurata enemmänkin teidän taloprojektia. En ole vielä ehtinny katsastaa koko blogiasi joten ehkä jotain löytyy rakennusprojektistanne?!

    Aurinkoisin terveisin (pilvistä huolimatta)
    TiinaK

    VastaaPoista
  2. Ihana vanha pulpetti!

    Meillä taitaa olla melkein samanlainen... Vanhempani ostivat sen aikoinaan 2e:lla (!) jostain huutokaupasta, ja tokihan minä sen sitten pöllin omille lapsilleni... ;)

    Sisustusjuttuja ym. olisi kyllä kiva lukea myös enemmän, ne kiinnostaa aina. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pulpetti, harvoin niitä tupla-malleja näkyy!!! Talo-projkti kiinnosta tosi paljon, uuni on upea ja lisää juttuja odottelen innolla!

    VastaaPoista
  4. Pulpetti on ihana. Tuommoisen kun jostain löytäis. Takka on hieno ja minä ainakin lukisin mielellään myös raksa (ja varsinkin sisustus-)juttuja.

    VastaaPoista
  5. Ei muutaku tekstiä tänne vaan!kaikki kelpaa, on tämä niin mukava seurattava tämä sun blogi!!

    VastaaPoista
  6. Ehdottomasti kiinnostaisi seurailla projektianne tarkemmin! :)

    VastaaPoista
  7. Kaunis pulpetti! Meillä oli lapsena tuollainen kun asuimme vanhassa kansakoulussa, vaan eipä niitä saanut sieltä mukaan kun olivat taloyhtiön omaisuutta. Minua ainakin raksajutukin kiinnostavat, itselläkin kun on aina ne(kin) hommat agendalla.

    VastaaPoista
  8. sisustushommat kiinnostaa aina :) tuo pulpetti on ihana, ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa meillekkin tuollainen!

    VastaaPoista
  9. TiinaK: heippa kaima, ja tervetuloa joukkoon! =) Rakennusprojektin olen esitellyt tähän mennessä lähinnä tuolla sivupalkissa, mutta juurikaan siitä ei ole täällä juttua ollut. Rautalankaa olis joskus kiva kokeilla itsekin - puhumattakaan piikkilangasta, jota katselen aina himoiten kun lenkkeilen naapuritilan ohitse.. siellä kun sitä on rullatolkulla. ;)

    Suvi: hetken ajattelin, että "no huh, uskomaton tuuri joillakin, kun kahdella eurolla tuollaisen saa!" kunnes tajusin itse saaneeni tuon periaatteessa ilmaiseksi! Vaihtarina meni yksi koulupöytä, josta muutenkin halusin päästä eroon. Toisen romu on toisen aarre, molemmin päin. ;)

    saikku: sullaki olis ympärilläs ainekset blogiin, alapa tekemään! Minä tiiraisin sitä mielelläni, ja niin takuulla moni muukin! =)

    Kiitos myös kaikille muille kommentaattoreille! Raksajutuille näyttäisi olevan kysyntää. Vai eikö kukaan vastarannankiiski uskalla avautua? ;) Lähinnä mietin, laitanko raksajutut omaan lokeroonsa vai muiden tekstien sekaan. Toisaalta sekaisin täällä on tähänkin saakka kaikkea ollut, joten liekö tuo lokerointi jatkossakaan tarpeellista.

    VastaaPoista
  10. Voih, pulpetista tulee hieno!
    Kyllä ääni raksapostauksille täältäkin :)

    VastaaPoista
  11. odottaa raksajuttuja innolla!! Ja kaikkea muutakin!

    VastaaPoista
  12. Ääni raksajutuille minultakin :)

    VastaaPoista
  13. Todella mielenkiintoista ois lukea ja katsoa kuvia raksalta. Itsellä kun se urakka jouluksi päättyi! Täytyy sanoa että ahkera olet kun niin paljon ehdit kaikenlaista aikaan saada!

    Mari

    VastaaPoista
  14. Täältäki ääni raksajutuille, ehottomasti kiinnostaa :) Ja ihana wanha pulpetti!
    Tuo uuni on myös tosi kaunis, voin vain kuvitella miten ihana koti teille tulee!!

    VastaaPoista
  15. Ihana tuo pulpetti! Tuollainen ois hakusessa meillekin ( en kyllä tiiä mihin se mahtus, mutta silti) :)
    Juu, ehdottomasti raksajuttujakin tänne, niitä on niin mukava lueskella! :)

    VastaaPoista
  16. Siis JEES PLIIS niitä sisustusjuttuja, jooo! Et varmaan arvannu, että mää oisin täällä intona asiasta. :P

    Pulupetti on aivan mainio, mitä maalia käytit, onko Empireä? Mulla olis miljoona maalausurakkaa kesken, kiitos tästä siis, ehkä minäkin ny inspiroitusin!

    VastaaPoista
  17. Sisustusjutut kaiken muun sekaan vaan. Kiva lueskella monipuolisesti kaikkea. :) -Sanna-

    VastaaPoista
  18. Kiitos edelleen kaikille mielipiteistä! Haluatte ilmeisesti päästää minut irti sisustusjuttujen kanssa.. toivottavasti ei jossain vaiheessa vielä kaduta! ;D

    Tyytis: Kieltämättä ei ollu yllätys :D Ja maali mitä tuossa pulpetissa käytän on just Empireä, tosin kuvissa tuo pulpetti on vasta osittain pohjamaalattuna, ja pohjamaalina siis Otex. Ihan huippu pohjamaali muuten tuo Otex - helposti levittyvä ja tasottuu tosi hyvin, ainoa miinuspuoli on tuo ettei oo vesiohenteinen! Melkosta pensselin putsausta teettää. Mutta eiku sutimaan vaan sielläki siis!! =)

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.