maanantai 13. joulukuuta 2010

Hyvää tekemässä

Nasba haastoi minut osallistumaan johokin joulun alla järjestettävään hyväntekeväisyyskeräykseen. Erittäin ihana idea levittää antamisen iloa tällä tavalla! Minulla ainakin helposti jää osallistumatta kaikkiin tuollaisiin, kun koskaan niitä ei osu sopivasti kohdalle silloin kun olisi aikaa pysähtyä (onko sitä joskus), ja netistä ei tule etsittyä omatoimisesti mitään vaihtoehtoja, joiden kautta voisi itse auttaa. Pienen liikkeellepotkaisun ansiosta sain kuitenkin minäkin aikaiseksi tutkia eri lahjoitusvaihtoehtoja, ja nimenomaan nyt lapsille jouluiloa -teemalla.

Olisin ollut tosi innoissani tuosta Joulupuu-keräyksestä, mutta sen aikataulu oli niin pikainen, että jo eilen olisi pitänyt viimeistään jättää joululahjat keräyspisteeseen. Olisi ollut kiva hakea sieltä pari korttia ja ommella niissä lukeville lahjansaajille sopiva vaate tai ostaa joku pieni lelu tai peli. Mutta koska tuohon ei olisi mitenkään enää ehtinyt mukaan, päätin osallistua Lastenklinikoiden Kummit ry:n jouluarpajaisiin (en tietenkään voittanut muuta kuin hyvän mielen) ja lisäksi lahjoittaa rahaa Pelastakaa Lapset-järjestölle. Vaikka nuo lahjoitukset eivät olekaan niin henkilökohtaisia kuin Joulupuukeräyksessä olisivat olleet, niin hyvä mieli tuli joka tapauksessa! Jos voi edes jotenkin auttaa niitä, joilla ei ole kaikkea sitä, mitä omilla lapsilla on.

Lisäksi ajattelin viedä jouluostoksilla käydessäni SPR:n Joulupataan meidän lapsille pieneksi jääneitä siistejä vaatteita, mutta meidän alueen joulupadat eivät näytä ottavan vastaan tavaraa tai vaatteita

Haastankin osallistumaan johonkin hyväntekeväisyyskeräykseen  
kaikki teidät, joiden blogit ovat minun blogilistassani tuossa oikealla! 
Levitetään hyvää mieltä joukolla.

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Tämä ehti jo osallistumaan tuohon joulupuu keräykseen ja aion kyllä ottaa siitä joka vuotisen perinteen :)

    VastaaPoista
  2. mekin miehen kanssa päätettiin että sen sijaan että ostetaan omille lapsille niin ostetaankin joulupuu-keräykseen.

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.