lauantai 27. marraskuuta 2010

Maatuskaa

Päivän saldo:

Nasban pikkutytär saa uuden maatuskahupparinsa, jahka kusti ehtii polkaisemaan!


Hupparin koko on suunnilleen 98 ja tilaajan toivomien mittojen mukaan tehty - kaavaa voisi jo sanoa omaksi kun on paljon muokattu alkuperäisestä. Ja tämä huppari on siis ommeltu aikaisemmin esitellystä ohuesta maatuskafleecestä (jota on vielä jäljellä):


Kokeilin tätä tehdessäni uusiakin juttuja; ei ole tullut aiemmin tehtyä vuoritettua huppua ja nappilistaa samaan paitaan, ja pääntien takaosaan vielä nauhaa huolitteluksi. Ihan siististi minä ne lopulta sain, mutta pitihän sitä vähän pähkäillä ja pikkuisen ratkoakin... Miehustassa on myös tuollainen kengurutasku, vaikkei se sieltä juuri erotu. Helmaan ompelin pienen mietinnän jälkeen vielä resorin, joka pidentää käyttöikää, kun paita ei jää lyhyeksi niin pian.


Toivottavasti on mieleinen ja sellainen kuin piti! =)

15 kommenttia:

  1. Hih, miten satuinkin just kytikselle. :)
    Hienolta näyttää. Ensin vähän järkytyin rehellisesti sanoen tota punasta, mutta kun tuossa fleecessäkin sitä on niin, ei näytä pahalta. Mä oon vaan niin jämähtänyt ruskeaan. ;) Uskon, että neiti rakastaa uutta paitaansa. Ihan varmasti. Enää ei hoeta, että "pupu-paita" vaan "maatumi-maatumi". :)) Jäädään odottamaan innolla postia, ihanaa, kiitos! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno huppari. Mäkin olen tuota kangasta välillä bongannut kaupasta..mutten oikein keksi mitä siitä tekisin..

    VastaaPoista
  3. Upea ja nappilista on tosi siisti (minulta ei onnistu;( )

    VastaaPoista
  4. Oih, tosi upee! :) Itekin tekis mieli tehdä jotain hupullista, mut ehkä täytyy nyt ensin opetella tekemään viel helpompia juttuja. :D

    VastaaPoista
  5. oi, mistä tuo fleece on ostettu? :)

    VastaaPoista
  6. Ihastuttava huppari ja todella siististi tehty.

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana paita! Ja toi kangas, ah, mistä tollasta kangasta vois mahollisesti ostaa? Tai muita maatuskakankaita? (poistin edellisen kommentin kun siihen oli eksynyt vaikka kuinka monta kirjotushäröä)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana huppari ja punaiset resorit kruunaavat kokonaisuuden! :)

    VastaaPoista
  9. Ihana! Minusta tuo punanen käy niin hyvin, ja en muuta väriä ois osannu kuvitellakaan siihen :D Näin niitä mieltymyksiä on monia :D

    VastaaPoista
  10. tosi ihana ja lämpimän näköinen huppari :)

    VastaaPoista
  11. Nasba: minäkin yritin etsiskellä siihen sopivan väristä ruskeaa tai sitten tuollaista lasipullon-myrkynvihreää mitä tuossa fleecessä on, mutta eipähän sieltä Eurokankaasta ennenkään ole ihmeitä löytynyt.. paitsi tuo fleece. ;)

    Villasukat ja pipa: tuo maatuskafleece on ostettu Kuopion Eurokankaasta, tosin palapuolelta jossa se oli ainoa lajiaan. Maatuskapuuvilla, lakanapaksuinen, josta aikaisemmin olen esitellyt mekon ja yhden takin, on muistaakseni Kangastukku.comista tilattu. =)

    VastaaPoista
  12. Taina: saitkin vastauksen jo tuossa ylempänä ;)

    Saara: ei hupullinen niin vaikea ole tehdä, jos jättää tuon nappilistan pois ja tekee perushupparin. Ja aikansa kokeiltuan selviää tuostakin versiosta! ;)

    VastaaPoista
  13. Nätti ja lämpöisen näköinen huppari!

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.