perjantai 12. marraskuuta 2010

Huutiksen kautta löytyi yhteen paitaan riittävä palanen Jofotexin keltaista junatrikoota, ja se piti sieltä omaksi huutaa ihan vaan siksi, kun se kangas on niin söpöä. Ihan normaalin metrihinnan siitä kyllä joutui huutamaan, että sikäli ei mikään järkevä ostos. Saikku, kiinnostaako tää sua vielä? Koko olis 98 eli sopiva niin teijän ku meijänkin pojalle. ;) Laitan huutikseen tämän, mutta jos ei mene, pidetään itse.


Tuon kankaan väreihin sopivaa resoria en ole onnistunut löytämään, siis oikeanlaista keltaista tai vihreää, ja koska vähän-sinne-päin-väriset eivät näytä hyvältä, laitoin tahallani jotain aivan muuta. Tehostin harmaata vielä noilla raglansaumojen tereillä - ne on väännelty samasta resorista kuin resoritkin.


On nuo Jofotexin trikoot vaan niin ihania ommeltavia!! Juuri sopivan napakkaa ja paksua, ei lähde kiertymään eikä rullautumaan, huippulaatua. Ku ei olis niin kamalat ne postikulut Ruotsista, tilaisin lisää (ei me millään saatais mitään kimppaa aikaiseksi?). Siitäkin huolimatta, että viimeksi leikkasivat niin ärsyttävästi alakanttiin ja ihan vinoon ne palat.

Ps. kiva kun on tullut uusia lukijoitakin! Tervetuloa!!!

8 kommenttia:

 1. Suloinen paita. Tuota kangasta olen himoinnut, mutta postikuluihin on sekin tyssännyt.

  VastaaPoista
 2. Ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi, kaikkea ihanaa täältä löytyykin :)

  VastaaPoista
 3. Mikä se Jofoteksin osoite on? Voisin käydä katteleen kankaita ja hintoja. Hyvin passaa tuo harmaa resori... harmaa oikeestaan käy lähes mihin vain. t.Anna

  VastaaPoista
 4. Kiva paita! Retriina.comissa näkyyy olevan ennakkotilattavissa joitakin jofotexin kankaita, mm. tätä keltaista junaa... ;)

  VastaaPoista
 5. ihana ja raikas kangas..sulonen paita :)

  VastaaPoista
 6. Kivat nuo tereet, sun pitää joskus selittää miten sellaiset tehdään! :)

  Mua saattaisi kiinnostaa tuo kimppatilaukseen osallistuminen jos joku sitten jaksaisi postittaa mun kankaat edelleen tänne (josta minä luonnollisestikin maksaisin sitten ne postikulut). Täällä ei oikein mistään saa sellaisia kivoja / laadukkaita lasten trikoita.

  VastaaPoista
 7. Just sanoin omissa kommenteissa, että mitään kankaita en osta, mutta Jofotexin kankaat ois kyllä aika jees :-D No, ehkä kuitenkin parempi pitäytyä niistä poissa..

  Kivasti käy nuo kanttaukset keltaisen paidan kaveriksi! Onnilla on tuosta tehdyn paidan kaverina kelta-vihreäraidalliset velourhousut, ihan pirtsakka setti :)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.