torstai 11. marraskuuta 2010

Arpavoitto n:o 2...

... osui Marsaliittukselle, jonka kotona on kasvamassa pieni miehenalku kokoa 74cm. Ajattelin ensiksi tehdä vaatteen isommalle pojalle, mutta koska velouria oli vain juuri ja juuri näihin housuihin riittävä määrä, päädyin tekemään 74/80-senttiset, kun kerran sain itse valita, missä koossa palkinnon toteutan.


Semmoiset pöksyt tällä kertaa. Vyötäröllä leveä resorikaitale jonka sisällä myös kuminauha, jotta pysyy housut hoikemmallakin jalassa. Toiseen lahkeeseen applikoin pari tähteä pilvitrikoosta, ja minusta ne näyttää ihan metrohousukankaalta noin! Hoksasin viimein senkin, kuinka nuo tähtien sakaroiden kärjet kannattaa tikata, tosin vasta tehtyäni ensiksi muutaman ruman sakaran... ;)Hankin Berninaani tässä hiljattain applikointipaininjalan, ja pääsin nyt testaamaan sitäkin ensimmäistä kertaa. Ihan kivasti sillä saa tehtyä, mutta jos tikkaa leveämpää kuin 3,6mm siksakkia ja riittävän tiheää, meinaa jäädä junnaamaan paikoilleen. Muuten tosi hyvä, ja tuo läpinäkyvyys tekee tarkan työskentelyn tosi helpoksi ja vähentää paininjalan nostelun tarvetta.

6 kommenttia:

 1. Mun Berninan aplikointijalka on ihan erinäköinen...metallinen.

  VastaaPoista
 2. ^ Se vakiojalka joka tuli koneen mukana? Semmonen leveäsuksinen. Sillä on hyvä tehdä se siksak mutta minä en saanut sillä tehtyä alkuun sitä suoraa ommelta kuvion reunoihin, kun teki hyppytikkiä yms, ja kyllästyin vaihtelemaan kahta paininjalkaa applikoinnin aikana, nyt saan tehtyä molemmat hommat samalla jalalla.

  VastaaPoista
 3. Ihanat pökät! Aivan takuulla tulee kovaan käyttöön! :)

  VastaaPoista
 4. Tuollaiset 'peruskotipöksyt' on meilläkin se tykätyin malli, ovat mukavat leikkiessä ja meidän pienempikin on juuri oppinut itse pukemaan päälle tuollaiset helpot housut.

  Minä alkuun haaveilin tuosta samasta paininjalasta, kun innostuin applikoinnista, mutta mulla ei toistaiseksi ole ollut mitään valitettavaa koneen mukana tulleessa applikointijalasta eli sillä menen edelleen.

  VastaaPoista
 5. Kivat housut :)
  Noi tähdet tuo heti kivasti ilmettä!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.