lauantai 25. syyskuuta 2010

Vaihtariaarre

Löysin ja sain viimein tuota suloista nostalgia-kukkakangasta myös ruskeapohjaisena! Äidilläni tuota on myös joskus ollut, mutta vaikka kuinka kaivelin, häneltä sitä en enää löytänyt. Elämää Kurjenpolvessa -blogia lueskellessani äkkäsin, että tuo kangas oli ollut harjoituskankaana applikointireeneissä, ja tottakai kyselin heti, joutaisiko siitä minullekin. Vaihtokaupat saatiin aikaiseksi, ja nyt olen molempien värien onnellinen omistaja. Vielä kun raaskisi ommella nämä vaatteiksi!!!

 

Vaikka tuota kyseistä kukkakangasta ei äitini kaapeista enää löytynytkään, löytyi sieltä vanhoja lastensängyn lakanoita, jotka muistan itsekin lapsuudestani. Muutamia ihania jätin sinnekin, mutta tätä apilanlehtilakanaa piti saada heti mukaan:


Jospa ensi viikolla ehtisi taas enemmän ompelemaankin - nuo kolme kangasta tulevat uniinkin kummittelemaan, kunnes saan ne ompelukoneen paininjalan alle. <3

Ps. kymppitonnin arvontakin voisi olla pian paikallaan, kun kävijälaskuri nakuttaa noin isoissa lukemissa. Mitähän palkinnoksi?!

12 kommenttia:

 1. Ihanaa tuo kukkakangas, ja niin tutun näköistä.. Olisikohan meillä ollut kotona tuosta kankaasta lakanat joskus kauan sitten..

  VastaaPoista
 2. Oletko sä ruvennut tekemään jotain uutta kuvillesi, vai alkaako tällä mummolla jo näkö hämärtyä? :P

  Noi ruskeat kukkakuosiset on kyllä aikasten suloisia, odotan jännityksellä minkälaiseen projektiin uskallat niitä uhrata! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä aivan ihanaa tuo kukkakangas! <3 multakin löytyy ruskeapohjaisena tuota yhden päiväpeiton verran, tai siis oli päiväpeitto kun kirpparilta sen löysin. Eka kerralla se jäi sinne odottamaan liian korkean hinnan takia, toisella kertaa oli hintakin laskenut sopivasti ja niimpä se koriin hyppäsi. Ja sama täällä, vielä kun sitä raskisi leikellä niin hyvä olisi ;) Onhan se paljon nätimmän näköistä lasten päällä entä tuola kaapin perukoilla :D

  VastaaPoista
 4. Sarita: hehheh, muokkasin nuo kuvat Picasalla, eli ei ole vikaa sun näössäsi!! =D

  VastaaPoista
 5. Tuli siis posti perille :) Kaunis pari kieltämättä kyllä nuo kaksi kangasta.

  VastaaPoista
 6. Tarvitsetko vielä lisää noita kankaita. Mulla löytyis kaksi palaa tuota valkopohjaista..Ihan kaapintäytteenä ovat...

  VastaaPoista
 7. Jaa sieltäkö ei mummolan kaapeista kumminkaan löytynyt sitä..? Hyvä että muualta sitten sait. Hyvin ne yhteen passaa sama sitte mitä niistä teetkin! :)

  VastaaPoista
 8. Mä oon edelleen sitä mieltä, että tosta valkopohjasesta oli olemassa sellanen tikattu peitto. Vai oliko se isommalla kuviolla.. Ja muistaakseni siinä oli lopulta tussia ja kaikenlaista elämän merkkiä, joten varmaan liidellyt jo historiaan... Apilakangaskin herättää paljon hyviä muistoja! =)
  -Maikku

  VastaaPoista
 9. Ainiin, arvontaan meinasin ehdottaa jotain sun tekemää lastenvaatetta, sulta kun tuntuu noita suloisuuksia syntyvän niin kätevästi.

  VastaaPoista
 10. Oi kun ihanaa tuo valkoinenkin kangas! Minulla on ollut pyöreän pöytäliinan verran tuota ruskeapohjaista, nyt siitä on enää tilkkuja jäljellä.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.