maanantai 30. elokuuta 2010

Sisustussaalis

Kävin eilen siskoni kanssa kirppiksiä kiertämässä, ja löysinkin kaikkea pientä kivaa. Kolmen matkassa kulkevan pikkutenavan kanssa ei tule ihan yhtä antaumuksella pengottua joka pöytää, mutta silti aina jotain tarttuu matkaan, vaikka kulkeekin käytävillä puolijuoksua. Tästä tunikasta esikoinen sanoi heti kun sen näki, että "äiti, osta tuo mulle!" Koko oli sopiva 104cm, joten se lähti mukaan. Ei ole vielä kokeiltu päälle, ja kuvassa on pesusta tullut ja märkä, mutta kohtahan sitä päästäänkin sitten kokeilemaan, kun kuivuu:


On joku Lindexin tunika. Lindexillä on aina toisinaan tosi ihania lastenvaatteita, ja aika paljon edullisempia kuin vaikka Me and I:lla. Ja nykyäänhän niillä on muuten nettikauppakin, että jos ei paikan päälle pääse..! =)

Maxi Kodintukusta löytyi pari nättiä ja juuri oikean väristä tekstityynynpäällistä, 3e/kpl:


Huomasin vasta kotona, että noissa tyynyissä vetoketjuaukko on yläreunassa, eli aika tyhmästi. Liekö siksi alennettuun hintaan?! Mutta joka tapauksessa ovat nättejä ja pääsivät heti käyttöön. Minun makuuni vähän turhan väljiä tuohon 40x40 tyynyyn, mutta seuraava sisätyynykoko voisi olla sitten jo turhan ahdas tunkea tuohon.

Samasta kankaasta oli myytävänä keittiöessuja, ja koska viime viikolla juuri katselin H&M:n pellavaista keittiöessua enkä raaskinut sitä ostaa, niin tämän löytyminen sopi kyllä mainiosti:


Tuliskohan kokkailtua ahkerammin, kun on niin nätti essu?! Tuolle pitäisi hankkia oma kaunis koukku keittiön seinälle, että saisi olla esillä silloinkin, kun sitä ei käytä. Siinäpähän muistuttaisi olemassaolollaan, että voisi rouva joskus jotain leipoakin. ;)

Kontista löytyi 10 eurolla oikea tuunaajan unelma, täysin käsittelemätön puukaappi:Kontissa tuumailin sijoittavani sen vessan kaapiksi, mutta kotiin ehdittäessä se olikin kasvanut kokoa huimasti, ja tuntui täyttävän koko WC:n ilmatilan, kun sitä sinne kokeilin mahduttaa. Siksipä se pääsee maalauksen jälkeen todennäköisesti kansioiden uudeksi sijoituspaikaksi meidän makuuhuoneeseen (jossa ikävä kyllä sijaitsee tällä hetkellä myös tämä ATK-piste). Tuohon kaappiin saattaisi myös mahtua meidän tulostin-skanneri-kopiokone, jos poraisi takalevyyn reiät johdoille - menee harkintaan sekin. Sitä nyt ei tarvinne erikseen edes mainita, että kaapista tulee valkoinen - ja että se saa uuden kahvan.

Ylläolevien juttujen lisäksi hieroskelimme ystävän kanssa kauppoja tällaisesta kirjoituslipastosta, joka heillä olisi joutavana:


Tosi ammattimaisesti rajattu nuo toisten tavarat pois kuvasta, mutta onpahan kuitenkin! ;D Tuo siis todennäköisesti muuttaa lähiaikoina tämän suvun haltuun, ja ainakin toistaiseksi siskon haltuun - kenties myöhemmin joskus mulle, kuka tietää. Kiva lipasto, josta sais nuppeja vaihtamalla aika söötin!!

4 kommenttia:

 1. Tosi ihana lipasto, mullekki kelpais. :)

  VastaaPoista
 2. Oi mikä lipasto! Mä kuolaan vähän vastaavanlaista kaappia miehen mummolassa, mutten kehtaa kysyä sitä kun olen jo vienyt niiltä puolet huonekaluista, hih :D

  Hyviä löytöjä muutkin!

  VastaaPoista
 3. oii..mullaki ois hakusessa tuon tyylinen wanha lipasto,mihin sais tietokoneen..siis tuohon kannen päälle :) Ihana kyllä!!
  Ja tuo essu&tyynyliinat on kans tosi nättejä!! Kyllä nyt kelpaa leipoa ;)

  -Anskuli

  VastaaPoista
 4. Meillä on tuollainen lipasto tietokonepöytänä :) maalattiin mustaksi ja vaihdettiin nupit. Maksoi 20 euroa kierrätyskeskuksesta.

  Bongasin pari viikkoa sitten samanlaisen Helsingissä Iso Roban Fidassa myynnissä, liekö vielä myynnissä. Jos joku kiinnostui :)

  - Sanna

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.