torstai 12. elokuuta 2010

Kangashävittäjäiset

Marjanpoimintamietteiden sivutuotteena syntyi pari kypärälakkia trikoojämistä. Lähtevät huutonettiiin. Ovat samankokoisia, sopivat päälle jonka ympärysmitta on n. 43-44cm. Ellei mene kaupaksi niin pidetään kuopuksen päässä ensi talvena.. todennäköisesti vain olen siihen mennessä tehnyt tusinan verran lisää näitä... ;)



Noissa pallopääkuvissa huonosti näkyy, mutta molemmat ovat kaksivärisiä, ja toistensa vastakohtina. Näissä näkyy paremmin:



Kasvoaukko on kantattu Myllymuksujen mangonkeltaisella resorilla. Ja nuo lakkikankaathan ovat Sampsukan sukellusvenetrikoota ja Jofotexin yksiväristä ruskeaa trikoota, samanvahvuisia molemmat. Kaava muuten Ottobren nettikaavoista, mutta vähän muunneltuna. Alareunaankin olisi tullut kanttaus, mutta minusta se olisi siellä vähän turha, joten jätin pois. Eipähän paina kaulurin alla turhan paksu kanttikerros.

2 kommenttia:

  1. Ihania! Eipä ole tullut mieleenkään että nuokihan voi ommella itse. Minä kun olen kaupoista yrittänyt etsiä ensi talveksi kivoja kypärälakkeja lapsille. Pitääpä siis pistää tulostin tulostamaan tuota kaavaa ja kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Kivat värit noissa! Ja mallikin niin syötävän söpö.. =D

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.