lauantai 19. kesäkuuta 2010

Pikkuneidit vaaleanpunaisissa

Ostin tässä taannoin huutonetin kautta vaaleanpunaista trikoota, jonka piti olla puuvillaa, mutta joka olikin jotain kevyttä keinokuitua. Vierastan kovasti kaikkea muuta kuin luonnonkuituja, koska keinokuidut tuntuvat hiostavilta, ja herkkäihoisena on aika tarkka muutenkin kankaan laadusta, joten tämä kangas oli vähän ongelma.. en ole oikein keksinyt sille käyttöä, ja tämän projektinkin jälkeen sitä jäi vielä käyttötarkoitusta odottamaan.

Nyt kuitenkin yritin kuluttaa sitä muksujen housuihin. Molempien housujen kaavat ovat uusia, itse piirrettyjä, joten tulipa samalla kokeiltua niiden toimivuutta kankaalle, jonka tärveltyminen ei olisi haitannut, vaikka housut eivät olisikaan olleet käyttökelpoiset. ELI SIIS vaaleanpunaiset peruspöksyt koossa 74 ja 104.Kuopuksen housuissa astelee lahjetta pitkin pari Sampsukan norsutrikoosta leikattua kärsäkästä. Oli sellainen pikkupala tuota norsutrikoota jäljellä, ja siitä löytyi kaksi ehjää norsuhahmoa. Ne piti tietysti käyttää johonkin hyödylliseen. ;)


Tänä aamuna satuimme viimein myös yhtäaikaa torille Harjun kangasmyyjän kanssa. Sairaskohtaus oli kuulemma estänyt myyntikeikan silloin torstaina, kun sinne viimeksi yritin, mutta onneksi ei mitään vakavampaa ollut käynyt kuitenkaan. Myyjäpariskunta on molemmat melko vanhoja, enkä ole kehdannut kysyä, jatkaako toimintaa sitten kukaan, kun heiltä työpuhti loppuu. Toivottavasti jatkaa.

Tämänaamuinen saalis kangaskojulta ilahduttaa kovasti - löysin nimittäin sen väristä keltaista trikoota, jollaista olen katsellut jo pitemmän aikaa. Katsokaa nyt miten ihanasti se natsaa tuon tummanruskean kanssa:


Muutkin löydöt ovat kivoja - ruohonvihreää, jonka väri on kuvassa liian tumma, ihan perusvalkoista (2e/metri) ja tuota turkoosi-valkoista UNIKEKO-trikoota. Kyllä kelpaa alkaa suunnittelemaan uusia kuteita, kunhan kankaat ovat selvinneet pyykkikoneesta ja kuivausrummusta (pesen ja rumpukuivaan lähes kaikki ostamani kankaat, jotta ne ovat lopullisessa kuosissaan ennen kuin ompelen ne vaatteiksi).

4 kommenttia:

 1. Jäänpä mielenkiinnolla odottelemaan mitä uusista kankaista saat aikaiseksi. Hyvinhän tuollanen kangas housuissa menee.. ainaki jos ei oo kovin herkkä iho. :)

  VastaaPoista
 2. Ojjj... mäkin tykkäisin paidasta noissa keltaisen ja ruskean väreissä. =)

  VastaaPoista
 3. ihanat housut <3 ja ihania kankaita.. tosi pirteitä :) Innolla jään odottelemaan mitä niistä kehittelet.. kyllä se ois vaan ihanaa ku osais ommella itekki..*kateellinen huokaus* :D

  -Anskuli

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.