tiistai 8. kesäkuuta 2010

Mekkotehdas

Lämpimiä ilmoja kaivatessa tulee ommeltua näköjään monenlaista helmaa. Tällä kertaa kolmevuotias sai mekon, ja jotta koko kangas saatiin viimein pois nurkista, leikkasin samantien kaksi samanlaista mekkoa lisää. Nämä ylimääräiset mekot löytyvät huutonet-kohteistani, kappalehinta 8,50e sisältäen postikulut.


Koko näissä mekoissa on 98cm, ja mitat löytyvät huutonetin myynti-ilmoituksesta. Kaava on sama jolla tein aikaisemminkin jo samanlaisia liivimekkoja. Kangas on vuosi-pari sitten ostettu, muistaakseni Jyskistä. Heh, ei sitä arvaa, mistä kaikkialta voi kankaita löytää!!


Tyttönen ihastui omaansa samantien, ja totuttuun tapaan se puettiin heti päälle (ja on nyt sängyn vieressä henkarissa roikkumassa, kun tyttö nukkuu).

Sukkahousuihin oli tullut likaa, kun tytär oli isin kaverina auton korjuussa ulkona, ja sitä tässä kummastellaan:


Jämäpaloista tein vielä pari huivia, joista toinen on myös huutonetissä. Toinen jäi omaan käyttöön:Ps. Se myyräpaita meni sitten myyntikokeiluun, ja jos ei mene kaupaksi niin pidetään itsellä vasta sitten. Samoin aiemmin tyttärelle tekemäni piparikukka-joustofroteepaita - sitäkään ei lopulta tullut pidetyksi kertaakaan. Molemmat löytyvät huutonetistä.

3 kommenttia:

 1. Uiks kun nättejä pienten kesäneitien koristeita!! =)

  VastaaPoista
 2. Äkkiä piti mennä huutamaan itelle huivi ja mekko! :) Syötävän sulosia!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta!

  Sulla on kyllä uskomattoman tuottelias lastenvaatetehdas täällä! Toivottavasti ihanuudet menevät huuto.netissä hyvin kaupaksi.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.