tiistai 11. toukokuuta 2010

Tähtiä

Tähtipaitakin valmistui tänään, ja odottelee siis sekin kesälämpimiä. Vaikka taitaapa sen nähdä poijan päällä jo näin keväälläkin, sen verran tuntui olevan mieleinen:


Koko tässäkin 92cm.


Taas siinä samalla valmistui toinen, joka menee myyntiin:


Omaan käyttöön jäävässä paidassa on ruskea helmaommel, myyntipaidassa keltainen. Molemmissa paidoissa hihansuut on ommeltu keltaisella. Pojan paidassa on "Homemade by Mum" -lappu, myyntipaidassa valkoinen lipuke:


Ja kummankin paidan pääntie on kantattu ruskealla Eurokankaan resorilla:

5 kommenttia:

 1. Ihailuja:) Minkä päällä oot kuvannu puseron kun alustakin näyttää kivalta?:) Kelo värinä on minusta ihana.

  VastaaPoista
 2. Anna: Tuossa kuvassa on meidän pihapöytä, nätisti harmaantunu. ;) Usein kuvaan kyllä navetan seinää vasten, sehän on hirsinen, laho ja vanha, joskus punamullalla maalattu, mutta toinen puoli on ihan harmaata hirttä. Tykkään!!

  VastaaPoista
 3. Ihania! Tekis mieli itsekin käydä metsolasta ostaan tuota tähtikangasta ja alemman postauksen konekangasta.. Edellisiä kankaita pitäs vain saaha ensin alta pois ommeltua! :)

  VastaaPoista
 4. Kukkuu! Voi kamala, kun mä en ole muistanut käydä täällä, kun on jäänyt laittamatta kirjainmerkkeihin. Korjasin asian ja huokailin ihastuksesta jokaikiselle jutulle täällä :) Sinä se oot taitava käsistäsi!
  Pulpettikin on aiiiiivan ihana.

  VastaaPoista
 5. pm: niitä tosiaan sais metsolastakin, enpä huomannutkaan.. sieltähän olis voinutkin samalla hankkia sitä ihanaa hippiekukka-neulosta... =)

  Dooda: nonnii, täällä on jo odoteltukin. ;) Kiva kun ilmineerasit olevasi maisemissa!

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.