torstai 20. toukokuuta 2010

Farkuista farkuiksi

Eurokankaassa oli alkuviikosta myynnissä kaikenlaisia epämääräisiä vaatekappaleiden palasia, ja niiden joukosta pengoin mukaani yhden kivan näköisen farkkujen pussilahkeen. Nämä "vaateriekaleet" olivat siis niitä mallinukkien päälle kuositeltuja vaatteita, jotka on lähinnä neulattu nuken päälle ja saatettu ommella sauma tai pari niin, että vaate suunnilleen muistuttaa valmista. Tämä ostamani lahje (2€) oli ohkaista, ryppykäsiteltyä farkkua, ja sitä katsellessani arvelin, että se voisi riittää pojan farkkujen aineksiksi. Riittihän se.


Vyötärölle leikkasin resorin, joka näin jälkikäteen ajateltuna olisi sittenkin pitänyt tukevoittaa trikootukikankaalla, mutta enpä laiskuuttani millään jaksanut. Edessä on sirkat ja samasta farkkukankaasta ommeltu nyöri kiristystä varten.Pikkumies pöksyissään:


Ja taas mennään! Saappaat jalkaan ja leikkimään - siinähän ne farkut vasta tosissaan testataan.


Kyllä, hyvin tuntuvat pysyvän tämän pikkuapinan matkassa. ;)


Kaava näihinkin on -yllätys yllätys- alunperin Ottobren kalsarikaava. ;) Niinhän se menee, että kun jonkun käyttökelpoisen kaavan löytää, sitä on helppo muunnella, kun sen jo tuntee ja tietää, millainen vaate siitä syntyy. Kalsareiden kaavan pohjalta pojalla on jo college- ja velourhousuja (samalla kaavalla), nyt tuo farkun kaava ja aiemmin esittelemäni shortsit.

Vinkki niille, jotka eivät lue Lidlin mainoksia: ensi viikon tarjouksissa näytti olevan nepparipihtejä ja neppareita/sirkkoja sikahalvalla, koko setti 4,99e! Prymin nepparipihdithän maksaa jo yksistään melkein 20e, joten on tosiaan halpa. Prymin nepparipakkaus (ilman sitä vasara-aihiota) jossa on parisenkymmentä nepparia, on vajaan kympin. Tuossa Lidlin pakkauksessa oli muistaakseni 25 nepparia ja sata sirkkaa sekä nuo pihdit. Tämä ainakin hakee ja kokeilee!! =)

3 kommenttia:

  1. No tuli käheet farkut.. eikä tuu toisia samanlaisia vastaan.. :)

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Olen tekemässä vauvan haalaria, jossa päällinen on farkkua ja vuori trikoota. Millaisia neppareita suosittelisit käytettäväksi?
    Olen itse jo ihan sekaisin siitä mitä kannattaisi hankkia... :o

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.