maanantai 13. helmikuuta 2017

Pehmohousut


Talvicollegea valmistui vaatteeksi jälleen kerran. Tämä tähtikuosi on edellisten karvacollegeiden tapaan kankaita.comista, jossa on ihan valtava valikoima kaikkia mahdollisia kankaita.


Sen verran lyhyt pätkä tuli tilattua, ettei se riittänyt kymmenvuotiaalle lahkeenpituuteen, vaan piti tehdä jatkopalat. Peitetikillä tikkaukset sauman päälle, niin ovat kuin niiden pitäisikin olla siinä. 


Minua sangen suuresti ilahduttaa, että kymmenvuotiaamme huolii edelleen äidin ompelemat vaatteet käyttöön. Suorastaan jopa toivoo ompeluksia toisinaan. Mielelläni ompelisin enemmänkin niin hänelle kuin muillekin muksuilleni, kun vain aika antaisi myöten. 

Itse en ehkä olisi yhdistänyt näihin housuihin H&M:n tähtitrikoopaitaa, mutta eipä se ole keneltäkään pois, edes minulta, jos neiti itse niin tahtoo tehdä. Vähän tietysti nurisin asiasta, mutta onneksi hänellä on omakin tahto.

5 kommenttia:

 1. Ihanat pitää ja varmasti pehmoiset ja lämpöiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on noissa parasta, pehmeys ja lämpimyys! <3

   Poista
 2. Ompelin mustavalkoisesta digistä (dalmatialaiset) tunikan ja leggsrit. Aattelin,onpa kivat yksivärisen ylä/alaosan kanssa. No 4v tyttö vetää ne AINA yhtäaikaa ylle. Jännä miten levoton noin miljoona dalmatialaista onkaan koko vartalon kattavana.. Ollaan tyytyväisiä,että heillä on oma tahto �� Fiksut housut nämä tähdelliset! Maria

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi lämpöisiltä ja pehmoisilta nuo housut :). Lapsilla on erikoisia asuyhdistelmiä, mutta se onkin just parasta, kun etsivät sitä omaa juttuaan pukeutumisessa.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.