lauantai 20. elokuuta 2016

Ahvenjärvi

Pakko laittaa pari illanhämyistä kuvaa tännekin, ihan käsittelemättöminä ja käsivaralla kuvattuina, ei siis mitään ihmeellistä sinänsä, mutta minusta aika kaunista silti.Joka elokuu vietämme sisarusteni perheiden kanssa yhteisen rennon viikonlopun näissä maisemissa. Tulee kuka pääsee, jokainen kokkaa omilleen ja syö mitä lystää, oleillaan, lämmitetään saunaa aamusta iltaan ja mulskataan vedessä.


Ja kun illalla häly laantuu, lapset nukahtavat ja sumu alkaa nousta suolle ja järven tyynelle selälle, voisi näkyä katsella loputtomiin. Tämän vuoksi voisin alkaa käymään yökalassa.


Kyllä Suomen luonto on kaunis.3 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Kiitos näistä, pystyin hetkeksi siirtämään itseni muistoihin, miltä kuulostaa kun astuu veneeseen ja soutaa iltahämärässä lähelle kalaisaksi tiedettyä kaislikkoa, laittaa katiskaa veteen ja linnut huutelevat vielä toisilleen ennen nukkumaanmenoa...tai kävelee koiran kanssa saappaat jalassa hämärtyvässä metsässä väistellen puiden maasta esiin työntyviä juuria...Ne äänet ja tuoksut...niitä ei muualta löydy samalla tavalla:)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia ja maisemia. Joskus, tai ihan useinkin, toivon, että ei tarvitsisi niin paljon unta, jotta jaksaisi valvoa illasta ja aamusta ottamassa kauniita kuvia.

    VastaaPoista
  3. Ihana tunnelma kuvissasi, jälleen kerran!

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.