perjantai 15. tammikuuta 2016

Neljänkymmenen asteen päässä...

Niin. Arvatkaa kumpi on mieluisempi - 22 pakkasastetta vai saman verran lämpöasteita... 
Juuri ja juuri tarkenin sen verran ulkoilla, että kävin räppäämässä muutaman kuvan - jotka totesin sisällä kovin sameiksi ja kohinaisiksi. Mutta ei, en mene toista kertaa ulos. Vasta, kun on pakko lähteä töihin. Sinne ei oikein pääse muuten kuin ulkokautta.

  

 No juu myönnetään, takapiha on niin vaiheessa ja kesken vielä, että lumen peitossa se näyttää oikeastaan paremmalta! Mutta vain sisältä katsottuna.Hanakuvan pariksi en nyt tähän hätään löytänyt kesäisempää kaksosta, mutta ei anneta sen lannistaa. Otetaan sellainen ensi kesänä. Muutaman kuukauden päästä vihertää jo ujosti, ja puoli vuotta kun elellään, niin ollaan jo ihan keskellä parhautta. 

 

16 kommenttia:

 1. Eivät nuo pakkaskuvat niin pahalta näytä täältä Californiasta käsin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuin joku olisi juuri kääntänyt veistä haavassa?! :D

   Poista
  2. Täällä on ollut tosi huonot kelit, siis vettä vaan satanut ja ollut harmaata (El Nino)kuukauden ajan, ottaisin mieluummin parin viikon pakkaset lumella vaikka muuten en kylmästä välitä. Toivottavasti siellä teillä alkaa kohta kevät-aurinko paistamaan!

   Poista
  3. Täällä on ollut tosi huonot kelit, siis vettä vaan satanut ja ollut harmaata (El Nino)kuukauden ajan, ottaisin mieluummin parin viikon pakkaset lumella vaikka muuten en kylmästä välitä. Toivottavasti siellä teillä alkaa kohta kevät-aurinko paistamaan!

   Poista
 2. Moikka. Parasta näissä kesä/talvi kuvissa on että muutaman vuoden päästä on ihana katsella niitä "ai tuoltako meillä näyttikin" =) ja hyvää aikaa tehdä suunnitelmia ja ommella. Ei lannistuta! Talviterveisin Ritu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi on! Juuri puolisolle ääneen ihastelin että näyttikö meidän tien varren kivikukkapenkki tosiaan NOIN hyvältä kesällä.... :D

   Poista
 3. Mulla on hyvin samanlainen periaate: En mene kovilla pakkasilla ulos ellei ole pakko! Huomiselle luvattu taas -30. Eikö ole mukavampi käpertyä viltin alle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama! Postinkin haetutan lapsilla, niitä kun ei tunnu pakkanen haittaavan.. ;) Sentään ouita haen joskus, liiteri on niin lähellä talon seinää.

   Poista
 4. Nyt en puhu pakkasista, nämä yli kolmenkympin kelit riittää mulle jo.. ja kanoille myös, Marttaa ei huvita, se haluaa kuulema kesän heti ja nyt.

  Sensijaan puhun lämpimikseni koneista, mitä sinun konerintamalle kuuluu tänään (sullahan oli uusia koneitakin eikö)? Sain megainnostuksen ompeluihin (vaikka täällä on kyllä tehty koko ajan lasten vaatteet) ja lueskelin läpi omia ja sinun konetestailuja yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. mietin oikein hetken, että onkos mulla uusia koneita, mutta ei mulla kyllä taida olla? Nuo samat tutut kolme bertsaa vain. :) Voi kanaressut, mitenkähän ne meidän kaljut pärjää.. jospa niille olis kasvanut edes kunnon puuhkat jo!!

   Poista
 5. Kyllä nuo kesäkuvat sykähdytti kummasti...

  Mutta. Nyt on oikein hyvä aika muistella kaikkia niitä harmeja mitä kesästä aiheutuu! Juuri tänään huomasin että en ole kuullut pitkään aikaan keskimmäiseni valittavan hikisistä jaloista. Ilo se on pienikin ilo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä harmeja?! Ai niin, se lomailu ja reissaaminen. Ei vaan, onhan kesässä se huono puoli että koulut on kiinni ja sitten ihmetellään, mihin lapset laitetaan kun pitäisi mennä töihin! :/

   Poista
 6. Kaunista on teidän pihalla sekä talvella että kesällä. Tässä talvessa on kyllä se hyvä puoli, että on lunta. Pakkanen kyllä saisi olla hieman vähäisempää. Vaikka toki kiva sitä on lämmitellä siellä takankin ääressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka on kyllä niin paras keksintö tässä pakkasessa!! ♡

   Poista
 7. Sama täällä,ei paljon tee mieli nokkaansa ulos työntää näillä pakkasilla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ymmärrän meidän kissaakin jotenkin niiin hyvin... :D

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.