keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Taas yksi kotitunika

Tuosta vanhasta tutusta kaavasta näyttää tulleen yksi jämähdyssuosikkini. Jos on kangas ja vähän aikaa (tai energiaa), tehdään jättitaskutunika.Tämän version kangas on Eurokankaan paloja, vähän paksumpaa ja hyvin vähän joustavaa neulosta, jonka toinen puoli on sileä, toinen vohvelimainen. 


Hyödynsin erilaisia puolia käyttämällä niitä molempia oikeina puolina. Tiedä sitten, näyttääkö se enemmän virheeltä vai hyvältä idealta. Tai erottuuko edes.


Joku aikaisemmin jo kyselikin noiden leggarien perään - ei ole omaa tuotantoa, vaan "omalta" osastoltani töistä ne ostin, kun alehinnalla sain. Onkin muuten hyvät kalsarit! :D
 

Jospa loppuviikko olisi taas aurinkoisempaa, niin loppuisi tämänkin mummon lamaantuminen. Tänään on ollut ihan superaikaansaamaton päivä! Olen tänään pelkästään keksinyt, mihin saan käytetyksi tonnin rahaa ikävimmällä mahdollisella tavalla - leikkautan herra hammaskirurgilla vinkurat viisaudenhampaani pois kitusia kiusaamasta. Sitä ihanuutta odotellessa!

10 kommenttia:

 1. Tuo tunika on myös minun suosikki. Parasta siinä ovat taskut! Ensin ajattelin että ompelen taskut umpeen,jos en osaa tehdä niitä, mutta onneksi tein ne. Toinen tunika jo leikattuna, vähän polttelee päästä ompelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tein jonkun version ilman taskuja, mutta ei se ole yhtä kiva! Kyllä se luonne piilee juuri noissa taskuissa. :D

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Mun on ehkä pakko kokeilla itsekin tuota kaavaa kun niille kotitunikoille olis käyttöä tääläkin!

  VastaaPoista
 3. Mun pitäs opetella tekemään tuollaset taskut. Taidan etsiä sitä varten ihan oikean ohjeen ja kaavat. ;D

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja herkkä kotitunika. (Mullahan taitaakin olla yhdessä mekossa samantyyppiset taskut)

  VastaaPoista
 5. Ihana tunika! Kivan näköiset nuo taskut :)

  VastaaPoista
 6. Onko tää kaava Ottobrestä (joku vanhempi) lainasin juurikin kirjastosta ottobren vanhempia lehtiä ja olin katsovinani että joku samantyyppinen ol siinä (tummasta trikoosta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo OB Woman joka on ilmestynyt elokuussa 2014! Siitä muokattu (rajusti kavennettu) lopputulos.

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.