torstai 6. elokuuta 2015

Kun mallit kasvavat...


Mikäpäs siinä on vaatetta ommellessa, mutta kun se kuvaaminen ei ole kaikkien mieleen!


Tuleva ekaluokkalainen ei ihmeemmin perusta kuvaamisesta, mutta suhtautuu siihen viileän neutraalisti. Eskarilaistuittupää puolestaan antaa mielipiteensä näkyä ja myös kuulua, oli se sitten kumpaa ääripäätä tahansa. Ääripäistä puhun siksi, että keskivertotunnetiloja ei tällä neidillä ole olemassakaan.


Saattaa toki olla aika suorassa suhteessa ikäänkin tämä suhtautuminen.


Molemmille ompelin hiirenharmaasta velourista pöksyt, joihin kumpiinkin on kaavapohjana käytetty Mock Denim -kaavaa Ottobresta 4/14. Pojan housuissa on kaavan mukainen sivusauman kohdalle upotettu tasku, tytön housuihin tein vain yhden paikkataskun ja toiseen sivuun applikoin perhosen pitsin palasesta. Pojan housuissa lahjeresorit on kahdesta väristä leikelty, kuten alkuperäisohjeessakin oli tehty.


Voikukanhaituvia riitti taskupalan jälkeen vielä pipoon, joten sellainen tehtiin jämistä. Hyvä peruspipon kaava löytyi Ottobren numerosta 4/15.Enemmän taitaa tämä hetkellinen kapinointi olla huomion hakua ja rajojen etsintää kuin todellista vastustusta. Muutamassa minuutissa mustat pilvet oli otsalta pois pyyhkäistyjä, ja ongelmana oli enää se, kuinka muuttaisi mieltään menettämättä uskottavuuttaan.
On kai ne! Semmosia.

9 kommenttia:

 1. joo, nykyään saa maanitella et kuvattais..

  VastaaPoista
 2. Hyvät housut! Lapset on niin ihania tunteiden ilmaisussaan :D

  VastaaPoista
 3. Erittäin kivat housut. Pipokaavan voisin bongata myös itselle, niin saa vaihtelua malliin. Söpöt mallit:-)

  VastaaPoista
 4. Kivat vaatteet! Voi toista mutruhuulta, niin suloiset kuvat <3! Taitaa tuo tunteiden kirjo kuulua monen eskarilaisen elämään, juuri kuuden samanlaisen ipanan vanhempien kanssa asiasta keskusteluani päädyin tähän päätelmään :D. Meilläkin poika samanikäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin se meidänkin pojan eskariope sanoi viime vuonna, että kuuluu niin asiaan, kun ihmeteltiin rajuja tunteenpurkauksia. :D

   Poista
 5. Mistä olet ostanut tuota pipon haituvatrikoota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä löytyi ainakin vielä heinäkuussa pehemiältä!

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.