lauantai 1. maaliskuuta 2014

Neljä vilkasta vuotta...


Kvartetti on neljän soittajan tai laulajan ryhmä, joka esittää musiikkia. Siinä, missä trio viittaa mielessäni aina kolmeen, muuallakin kuin musiikissa, viittaa kvartetti neljään. Blogini historia alkaa tässä kuussa viitata neljään aktiivisesti blogattuun vuoteen, joihin mahtuu tuhansia blogattuja aikaansaannoksia. Mahtaa arvonta olla paikallaan neljävuotisen nettijulkisuuden kunniaksi!

Koska Tosimummolan merkkipäivät sattuvat aina nasevasti kevättalveen, ompelen palkinnoksi jälleen kerran kesävaatteita, mutta arvotaanpa tällä kertaa myös pitkäaikaisimpien yhteistyökumppanieni sponsoroimia palkintoja. Lämpimät kiitokset niistä Kone-Minnalle ja Royal-tuotteelle

Arvontaan voi osallistua jokainen, joka pystyy tähän postaukseen kommentoimaan. Toivon sinun kertovan kommentissasi sen, mikä saa sinut lukemaan blogiani - ompelukset, huonekalujen kunnostelut, pihaprojekti vai jokin aivan muu? Voit kertoa myös, mitä palkinnoista ensisijaisesti tavoittelet. 

Ja niitä vaihtoehtojahan oli kolme:

1) Tosimummo lupautuu ompelemaan 2-osaisen kesävaatesetin 
voittajan toivomassa värimaailmassa ja koossa. 
Tarkempi suunnittelu ja toteutus on Tosimummon itsensä mielivallassa. 
Setti voi olla esimerkiksi mekko ja caprilegginsit tai t-paita ja polvihousut.


2) Tosimummon Berninojen taustatukena 
alusta saakka toiminut luottokoneistaja 
eli kuopiolainen Kone-Minna 
lahjoittaa arvontaan 20 kilometriä lankaa!
Sillä kuroo kiinni jo melkoisen monta saumaa. 
Palkinto luovutetaan neljänä 5000m:n rullana,
 ja voittaja saa valita värit 
Kone-Minnan valikoimassa olevista vaihtoehdoista.


3) Ensimmäinen yhteistyökumppanini kangaskaupoista oli Royal-tuote. 
Diili on toiminut loistavasti,
 ja monet onnistuneet kangasostokset
 on vuosien varrella tästä verkkokaupasta tehty. 
Tähän arvontaan Royal-tuote lahjoittaa 25 euron lahjakortin!


Arvontaan voi osallistua tekstin julkaisuhetkestä alkaen eli vaikka juuri nyt, 
ja osallistumisaika päättyy 10. maaliskuuta 2014.

Bloggaaminen on antanut omaan harrastamiseen ihan uudenlaista särmää, ja paljon kaikenlaista on tullut tänä aikana kokeiltua. Parasta bloggaamisessa on samanhenkisten ihmisten virtuaalinen seura, ja toiseksi parasta se, että hommat tulee tehtyä loppuun saakka huolella, jotta ne kehtaa esitellä blogissa.

Kiitos teille, mukanani kulkeneille ja edelleen kulkeville! Osa teistä on lukenut ja kommentoinut ahkerasti blogin alkuajoista saakka, ja lukijamäärä kasvaa edelleen tasaista tahtia. Olette mahtavia! 

Valitettavasti anonyymit kommentoijat eivät voi tällä kertaa osallistua arvontaan.

osallistumisaika on päättynyt!

209 kommenttia:

 1. Minä aikoinaan jäin seuraamaan teidän rakennusprojektia. Ja sitä myöten jäin seurailemeen blogiasi vaikka talonne valmistuikin. Jotenkin tuntuu että en voi "kaveria" hylätä, vaikka todella harvoin tulee kommentoitua ja ethän sinä minua mitenkään tunne :) ja onhan nuo sinun ompelusikin aivan mielettömän ihania, niitä aina ihailen ja ja haaveilen että milloinkahan saisin ompelukoneen ompelemaan jotain muuta kuin tyynyjä ja verhoja :) Ja jos nyt niin ihmeellisesti kävis että voittaisin arvonnan ehdottomasti valitsisin sinun ompeluksen, ja oih kuinka voisin kuvitella miten meidän tyttönen kulkisi Tosimummon mekossa ja leggareissa :)

  VastaaPoista
 2. No tottahan toki mukana tälläkin kertaa, Royal-tuotteen lahjakortti jo kiiltelee silmissä, joskin vain nipin napin ennen ompelemaasi settiä. Blogiasi seuraan pääasiassa ompeluksien takia, mutta myös muut postaukset luen silmä tarkkana :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen jo pidempää seurannut blogiasi. Vaateompelukset eniten kiinnostaa ku teen niitä itekki.
  Tyttöjä mulla on niin sinun ompelus ekana. Muutki palkinnot kyllä kelpaa. :)

  VastaaPoista
 4. Minähän käyn täällä törkeästi varastamassa ompeluideoita :D. Eikun siis tuota hakemassa inspiraatiota jos sen kauniimmin sanoisi. Sinä aikana kun olen lukenut blogiasi (luulisin että pari vuotta) olen kehittynyt ompelijana paljon ja saanut jutuistasi monta ahaa-elämystä että jaa, tuon voi tehdä tuolleen helpomminkin, monesti meinaa itse teen turhia mutkia asioihin.

  Kaikki palkinnot siis kelpaa vallan mainiosti että ei nyt olla niin ronkeleita.

  VastaaPoista
 5. Hei, kuulun myös pitkäaikaisiin lukijoihisi. Pari syytä sivusi seuraamiseen on maanläheiset ja selkeät sisustusideat ja samaa kait voi sanoa käyttämäsi kankaiden värimaailmasta ja hyvin siististä ompelun toteutuksesta. Tietenkin paras palkinto olisi jotain sinun itsesi ompelemaa ja 2v tytölleni toivoisin jotain pientä prinsessamaista <3
  Ihanaa kevättä sinulle

  VastaaPoista
 6. Ompeluksiasi on kiva katsella ja niistä saada inspiraatioita. Arvonta voitoista eniten kiinnostaisi royal-tuotteen lahjakortti, toisena koneminnan langat.

  VastaaPoista
 7. Minä luen ompelusten ja etenkkn loistavien tutoriaalien takia. Ja ihan mitä tahansa palkintoa tavoittelen ;)

  VastaaPoista
 8. Alkujaan törmäsin blogiisi etsiessäni kokemuksia ompelukoneista, kun mietin itselleni parasta vaihtoehtoa. Hankin myöhemmin samanlaisen ompelukoneen ja olen saanut mukavasti vinkkejä sen käyttöön. Kaikkiaan tykkään blogistasi ompeluiden ja sisustusjuttujen vuoksi, niitä on mielenkiintoista seurata ja pidän tavastasi kirjoittaa. Mukava teksti ja kivat kuvat saa palaamaan blogiisi aina uudestaan. Ensimmäisenä tavoittelisin Royal-tuotteen lahjakorttia, sitten Kone-Minnan lankasatsi.

  VastaaPoista
 9. Minä eksyin aikoinaan blogiisi jonkun linkin kautta, ja lukemaan jäin ompelujesi ja loistavien tutoriaalien takia. Palkinnoista eniten kiinnostaa sinun ompeluksesi, toiseksi eniten Royal-tuotteen lahjakortti.

  VastaaPoista
 10. Luen ystävyyden takia :) Kaikki kelpaa, ompelujutut, piha, kunnostus, mikä vaan, kaikki luen.
  Kaikki palkinnot kelpaa :) Ykkösenä royal tuote.

  VastaaPoista
 11. Minä olen seurannut blogiasi jo kolmisen vuotta. Itse en ompele, mutta toisten aikaansaannoksia on silti mukava ihailla. Sisustus ja tuunaus jutut kiinnostaa myös kovasti. Juttujasi on mukava lukea kun kirjoitustyylisi on niin hauska.
  Blogisi seuraaminen sai kesällä uuden ulottuvuuden kun mutkien kautta selvisi että olet tuttava perheemme
  miehen sisko:)
  Voi että olisi mahtava voittaa jotain sinun ompelemaasi kun en kerran itse osaa:(

  VastaaPoista
 12. Ompelut kiinnostaa eniten, mutta myös kauniit sisustuskuvat vetoavat :)

  VastaaPoista
 13. Mukana olen ollut jo monta vuotta! Tykkään ompeluksistasi, ja erityisesti aikuisille (itsellesi) tekemistäsi vaatteista. Tosin juuri nyt myös pihajutut on ajankohtaisia, joten ne myös! Kaikki palkinnot kelpaa mulle, mahtava arvonta!

  VastaaPoista
 14. Ompeluhommat kiinnostaa minua eniten. Royalin lahjakortti olisi mieluisin.

  VastaaPoista
 15. Minäkin pidän onpeluksistasi, hyvänä kakkosena tulevat pihajutut. Kaksi jälkimmäistä palkintoa olisivat mieleeni.

  VastaaPoista
 16. Joskus googlailin ompelujuttuja ja löysin blogiisi, siitä asti seuranneena - IHANA!!

  VastaaPoista
 17. Minä etsin pari vuotta sitten liivimekon ohjetta ja täältä sen löysin. Kauniit ja iloiset vaatteet ja ihan loistava kirjoitustyylisi koukuttivat lukijaksi samoin tein :) palkinnoista mieluisin olisi lahjakortti kangaskauppaan, mutta en kyllä lainkaan pistäisi hanttiin kesäsettiäkään tarjottaessa! Onnea nelivuotiaalle, täällä on aina ilo käydä!

  VastaaPoista
 18. Tykkään valtavasti tavastasi kirjoittaa ja ompeluohjeiatasi, jotka minut varmaan aluksi ensimmäisellä kerralla ovat tänne tuoneetkin. Teet ihania ompeluksia ja kuvaat ne niin kauniisti! Jos voitto osuisi kohdalle, toivoisin ompelemaasi kesävaatesettiä tytölle koossa 116.

  VastaaPoista
 19. Onnea neljän blogivuoden johdosta! Pidän kirjoitustyylistäsi ja taitavasti toteutetuista ompeluksistasi. Arvonnassa tavoittelen royal tuotteen lahjakorttia.

  VastaaPoista
 20. Onnea 4-vuotiaalle blogille! Mää tykkään eniten ompelujutuista, varsinkin jos on ohjeesta kysymys. Lankapalkinto kelpais mulle hyvinkin. :-)

  VastaaPoista
 21. Ompelujutut on blogisi parasta antia!
  Palkinnot on kaikki upeita, mutta kyllä toisen ompelema kesäsetti olisi aika makee :)

  VastaaPoista
 22. Oman ompeluharrastuksen myötä löytänyt blogisi, mutta itsekin kaikenlaista käsillä tekemistä harrastavana ja vanhassa omakotitalossa asuvana kaikki jutut kiinnostavat ja liippaavat omaakin elämää läheltä. Kaikki palkinnot on tosi upeita, mutta tietty tuo sinun ompelema setti 140 cm tytölle olisi mahtava. Ihanaa kevättä!!

  VastaaPoista
 23. Ompeluiden takia aloin seuraamaan blogiasi, mutta kaikki muukin kiinnostaa!
  Palkinnoista kelpaa ihan mikä vain! Jos kesäsetti osuu kohdalle niin 98cm poika olisi onnellinen saaja.

  VastaaPoista
 24. Joskus googlailin jotain ompelujuttuja ja sen jälkeen on blogiasi tullut luettua. Muutaman vuoden ompelutauon jälkeen innostuin taas itsekin ompelemaan!! Kesävaatesetti olisi meille tarpeelllinen!

  VastaaPoista
 25. Ompeluiden vuoksi alun perin blogiin koukutuin, mutta luen ilolla kaikki muutkin jutut. :) Hauskinta tässä mummeroisen blogissa on sun superhauska kirjoitustyyli. Kaikki palkinnot olisi kivoja!

  VastaaPoista
 26. Ompeluksesi vain yksinkertaisesti veivät mennessään :) kiitos ihanasta blogista ja onnea!

  VastaaPoista
 27. Ompeluiden takia täällä yleensä käyn, mutta kiinnostaa kyllä kaikki muutkin jutut. :) Ykköspalkintoa lähden tavoittelemaan.

  VastaaPoista
 28. Miuta kiinnostaa luonnollisesti kotipostaukset, stalkkailen kyllä muutkin, vaikka oon laiska kommentoija :) Kotijutut saman pohjan takia :) Puutarhajuttuja rupeen nyt kevään korvilla stalkkailee blogissa kuin blogissa joten nekin, se on uusi aluevaltaus miulle! Alunperin ompelusten takia mukana, mutta nyt enempi sisustus/kotijuttujen :) Tavoittelen mitä tahansa palkintoa, Royal/Sun ompelukset kuitenkin ykkösenä :D

  VastaaPoista
 29. Oon jääny koukkuun tähän sun blogiin niin hauskan kirjotustyylin vuoksi. Niin mukava lukuista tekstiä aina. Ja ompelukset kiinnostavat myös kovasti, sekä toki muutkin postaukset. Tykkään. Kaikki palkinnot lämmittävät mieltäni :)

  VastaaPoista
 30. Luen blogia lähinnä sisustukseen liittyvien juttujen vuoksi.Mutta kaikki muukin kiinnostaa ja hauska kirjoitus tyyli tempaisee mukaan.Toki kun tuttuja ollaan niin sekin innostaa seuraamaan blogia.Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 31. Kirjoitukset koukuttaneet jo jonnii aikaa, vaikken itse ompele. Ykköspalkinto olis siis passeli mulle!

  VastaaPoista
 32. Tykkään blogistasi kirjoitustyylisi sekä (hieman) myös ompeluksien vuoksi. 1 tai 3 sopisi minulle!

  VastaaPoista
 33. Osaat kertoa asioista hauskasti ja ompeluksia tiirailen suurella mielenkiinnolla ja etsin vinkkejä omiin ompeluksiini :-) Varsinkin ohjeet ovat olleet näin amatöörille kullan arvoisia!

  VastaaPoista
 34. Blogisi on yksi parhaista sen tähen, että kirjoitustyylisi on selvää suorasukaista tekstiä tarinanmukaisella kerronnalla. Toinen syy on tietenkin herkut ja siistit tuotokset = ompelukset. Ja kolmas syy on ihanat ja toimivat ohjeet. Palkinnoksi tahtoisin ehottomasti sinun tuotoksiasi.

  VastaaPoista
 35. Mukava on tulla aina katsomaan mitä olet ahkeroinut ompelusaralla. Monia hyödyllisiä vinkkejä olen sinulta saanut! Jos hyvä tuuri kävisi, niin ykköspalkinto olisi kiva :)

  VastaaPoista
 36. Ja mukana! Kaikki palkinnot mieluisia, mutta jos joku pitäisi valita, niin vaikkapa Royalin lahjakortti! Kaikkein eniten on blogissasi tullut luettua ompeluohjeita. Ne ovat olleet tosi selkeitä ja mitä parasta, niin ohjeita on vielä tarkennettu kommenteissa, jos joku on lisäinfoa kysellyt :)

  VastaaPoista
 37. No mukana tietty! Ykkösenä voisin tavoitella Royalin lahjakorttia. Olen nimittäin kankaanostolakossa, mutta lahjakorttiahan ei laskettaisi, eihän:) Sulla on juuri sellainen blogi, josta tykkään. Paljon käsillä tekemistä ja siinä sivussa sisustelua.

  VastaaPoista
 38. Mukana ollaan! Käyn täällä hakemassa ompeluinspiraatiota ja vinkkejä ja opastusta. Tuo vaatesetti tulisi eniten tarpeeseen, koska omat ompelutaitoni ovat kovasta harjoittelusta huolimatta aika onnettomat :)

  VastaaPoista
 39. mukana ollaan ja kesäinen setti olis kiva, kun en osaa itse ommella :) Noh, sä tiiätki miksi täällä käyn... tykkään lukea ja katella kuvia ompeluksista, teiän sisustukseta, ylipäätänsä sun kirjoituksia :D

  VastaaPoista
 40. Onnea blogisynttäreiden johdosta! Olen melko uusi lukija, ja juurikin taidokkaat ompelukset tekivät minusta heti vakkariseuraajan. :) Lahjakortti royalille olisi tähän saumaan ehkäpä se mieluisin palkinto!

  VastaaPoista
 41. Huonekalujen kunnostelut ja sisustukseen liittyvät ovat kaikista eniten lähellä sydäntäni!
  Lahajakortti olisi se kaikkein ihanin arvontavoitto!
  irmeli.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Onnea 4-vuotiaalle!
  Itse seuraan blogiasi enimmäkseen ompelun vuoksi. Hyvänä kakkosen tulee sisustus, jota en itse juuri harrasta. Viimeisimpänä tulevat piha-asiat. Hiukan aina toisten pihajuttuja lukiessa joku pieni sisäinen ääni koittaa kuiskata, että kukkapenkissä voisi kasvattaa muutakin kuin nokkosia :)
  Palkinnoista kaikki olisivat vallan tervetulleita. Jonkun taitavan tekemät vaatteet ovat aina ihania. Kankaasta voisi itse tehdä jotain. Ja vaikka langat on tylsiä, niin käyttöä niillekin olisi.

  VastaaPoista
 43. Olen noin vuoden verran seuraillut blogiasi hyvin tiiviisti. Erityisesti juuri ompeluiden osalta. Ja alunperin löysin sivusi muistaakseni jonkin ompeluohjeen kautta. (En kyllä muista minkä, kun varmasti kaikista olen vinkkejä soveltanut omiin ompeluihin. ) Ompeluhommia itsekin harrastavana, Royal-tuotteen lahjakortti olisi se mieluisin. :)

  VastaaPoista
 44. Onnea neljästä kuluneesta vuodesta ja monia uusia odotellessa ^_^

  Olen rakastunut tapaasi kunnostaa vanhaa,ompeluinspiraatiota saa blogistasi ammennettua loputtomasti jos itsellä meinää tökkiä ^_^
  Pidä siis sama linja,nimittäin se on upea ja mitä toimivin <3

  Palkinnoista mieleisin olisi ommeltu setti tai lahjakortti.

  VastaaPoista
 45. Onnea blogille 4v. <3 Sisustusjutut kiinnostavat minua eniten! :-)
  jelena.nieminen@hotmail.com
  Palkinnoista pidän lahjakortista eniten! :-)
  -Jelena Nieminen-

  VastaaPoista
 46. Kyllä täällä lähinnä tekemiäsi lastenvaatteita käyn kurkkimassa. Muita juttuja tulee lueskeltua siinä sivussa. Ja mikä tahansa palkinnoista kelpaisi.

  VastaaPoista
 47. Onnittelut nelivuotiaalle :)

  Blogiin eksyin kerran erään ompeluohjeen perässä, ja ompelukset tänne ensisijaisesti saivatkin jäämään :)

  Mitä tulee palkintoon, niin nyt en osaa päättää tavoitellakko vaatesettiä vai lahjakorttia... Mutta jos arpaonni suosii niin varmaan saan päätettyä :)

  VastaaPoista
 48. Mukana arvonnassa! Vaateompeluita täältä alunperin aloin lukemaan, mutta sisustus jututkin kiinnostaa!

  VastaaPoista
 49. Kappas, meillä on jokseenkin yhtä pitkä blogihistoria (samanaiheinen arvonta Vaapulassakin vielä menossa). Kummakos sitten, vaikka en muista aikaa ennen mummoa! :) Ompeluksethan minua eniten kiinnostavat, mutta mielellään käyn täällä kurkkimassa myös kotinne kaunista sisustusta. Mieluiten tahtoisin palkinnoksi jotain sinun ompelemaasi, mutta muutkin palkinnot olisivat kovasti mieleen.

  VastaaPoista
 50. Onnea nelivuotiaalle! Minä käyn ihailemassa sun ompeluksiasi mutta muutkin aiheet kiinnostaa. Palkinnoksi ottaisin voiton sattuessa sinun ompelemaa ja lapsistani nuorimmalle ja ainoalle pojanviikarille.

  VastaaPoista
 51. Ompelustesi vuoksi olen vuosia sitten alkanut alunperin blogiasi seuraamaan. Toki nyt kun olen suht tuore omakotitalon omistaja itsekin, kiinnostavat myös sisustusjutut lisäksi. Mahta arvonta muuten, kaikki palkinnot kelpaisivat. Royal-tuotteen lahjakortti ja sinun tekemäsi setti olisivat ne mieluisimmat voitot vaikka langatkin kelpaavat. :)

  VastaaPoista
 52. Kyllä koko blogi kokonaisuutena kiinnostaa! Arvostan erityisesti hyviä ja selkeitä ompeluohjeitasi :) onnea neljäveestä siis!

  Palkinnoista 2&3 sopisivat minulle parhaiten, koska oletan että 1 koskee lähinnä lastenvaatteita :)

  VastaaPoista
 53. Olen pitkään seurannut blogiasi. Alkuun mua kiinnosti lastenvaatteet, sittemmin olen innostuneena seurannut aikuisten vaatteisiin suuntautuneita bloggauksiasi. Palkintovaihtoehdoista mua kiinnostaa saumurilangat.

  VastaaPoista
 54. Onnea :) Kyllä se taitaa olla kokonaisuus, joka kiinnostaa :) Blogiasi on kiva seurailla.

  Kaikki palkinnot on tervetulleita, mutta ykkönen innostaa eniten :D

  VastaaPoista
 55. Ykköspalkintoa tavoittelemassa! Sun ompeluiden vuoksi seuraan blogia, olet tosi taitava ja täältä saa sekä inspiraatiota että hyviä vinkkejä, Kiitos!

  VastaaPoista
 56. Mukana arvonnassa, ensisijaisesti tavoittelemassa vaihtoehtoa 1 eli jotain kesäistä settiä perheemme kuusvee pojalle. Ompelus- ja sisustusjutut kiinnostaa ja kokonaisuus.

  VastaaPoista
 57. Mukana arvonnassa. Ompelukset ja varsinkin tuunaukset kierrätysmateriaaleista kiinnostavat eniten. Sun blogissa on ihanan positiivinen sävy koko ajan - siitä tykkään. :) Tavoittelen palkintoa numero kolme eli Royal-tuotteen lahjakorttia.

  VastaaPoista
 58. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 59. Hei!
  Onnittelut neljästä vuodesta! En ole blogiasi lukenut alkuajoista saakka, mutta kokonaisuus on kiinnostava. Toki erityisesti ompelukset saavat lukemaan. Käyn myös usein tarkastamassa myytävät. :) Eli 1 palkintoa ensisijaisesti tavoittelen, mutta myös 3 olisi mukava. Tuollaista määrää lankoja en saisi tuhottua varmaan eläkkeelläkään..

  VastaaPoista
 60. Tykkään lukea ompuksistasi, ihailen sitä kuinka taitava olet... Ja ohjeetkin ovat olleet tarpeellisia. Lisäksi viime kesänä oli kiva seurata pihan kunnostusta. Vaikka omaa pihaa ei olekaaan. Mikätahansa palkinnoista sopii! :)

  VastaaPoista
 61. Congratulations for 4 years! I started to follow you because of the sewing. I am always looking for ideas. Also we are decorating our apartment, and have plans to buy our own omakotitalo in the near future, so all the home stuff is interesting as well.

  If I could choose from the prizes, I would get number 2, so, the lanka.

  VastaaPoista
 62. Onnittelut 4-vuotiaalle =) Blogiasi olen seurannut jo muutaman vuoden ja pidän sen monipuolisuudesta ja miehelle esittelen säännölliseti teidän kotia. Viimeksi taisin teidän pöydästä vaahdota ;) Ompelukset ovat tietysti se itselle mielenkiintoisin asia. Ja palkinnoista tietysti kiinnostaa eniten lahjakortti ja langat.

  VastaaPoista
 63. Kaikkea täällä mukava lukea, myös hauskasti kirjoitettua tekstiäsi kuvien lisäksi:)! Mukaan arvontaan ja tuo kesäinen setti olisi paikallaan meille:)

  VastaaPoista
 64. Käyn kurkkimassa ja lukemassa, mitä serkkutyttö on tällä kertaa touhunnut :) Tavoittelen palkintoa 3, eli lahjakorttia.

  VastaaPoista
 65. Olen aivan tuore bloggaaja,mutta jo vuosia sitten hakusanalla löytyi blogistasi tutoriaaleja trikoon ompeluun ja näin sivustosi päätyi ehdottomasti tietokoneeni suosikkisivustoksi ja samalla omakseni. Sydämellinen kiitos, olet omalta osaltasi vaikuttanut suoraan ompeluharrastukseeni ja siihen, ettei se lopahtanut jo alkumetreillä resoreitten ompeluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Tämä onkin ollut suurin tavoitteeni bloggaamisessa. Saada muutkin höyrähtämään! ;)

   Poista
 66. sulla on hauska tyyli kirjoittaa, lisäksi nappailen vinkkejä omiin ompeluksiin. Palkinto nro 2 on tavoittelussa:)

  VastaaPoista
 67. Seuraan blogiasi ihanien ompeluksiesi ja kauniin kotisi vuoksi, lisäksi kirjoitustyylisi on hauska. Palkinto nro 1 olisi minulle mieluinen :)

  VastaaPoista
 68. Onnittelut! Käyn ihailemassa taitavia ompeluitasi, mutta luonnikkaan kirjoitustyylisi johdosta luen kyllä kaikki muutkin jutut :-)

  VastaaPoista
 69. Ompeluita ja ompeluun liittyviä ideoita ensisijaisesti tulen tänne lukemaan, mutta eipä kovin moni muukaan postaus lukematta jää, jos yksikään. Kolmospalkinnon toivossa, vaikkakin muutkin houkuttelevia. Jonkinmoinen samankaltaisuus harrastusten, perheen, iän ja blogin suhteen taitaa erityisesti koukuttaa.

  VastaaPoista
 70. Se on se tunnelma, joka huokuu postauksistasi. Mahtavia tekeleitä, iloisuutta, värejä, inspiraatiota ja vaikka mitä! (:

  VastaaPoista
 71. Eihän tätä voi olla seuraamatta :) Ihailen ompelu-taitoisia yli kaiken,itellä ku on peukalo keskellä kämmentä..Ja kaikki muu,mitä siinä teijän tontilla tapahtuukin;)

  VastaaPoista
 72. Ihailen kauniita ompeluitasi ja inspiroidun niistä, vaikka lopulta itse saan ommeltua tosi vähän. Alun perin seurasin varmaan rakennusprojektianne, mutta olen jäänyt koukkuun noihin mukaansa tempaaviin juttuihin ja nautin valtavasti tekemistesi seuraamisesta; aina pihatöistä kalusteiden kunnostamiseen asti. Niistä vain tulee niin hyvälle mielelle! :) Kiitos ja onnea reippaalle bloggaajalle! Jos arpaonni suosisi, valitsisin nron 1. Meidän 5-vuotiaalle neidille olisi mukava saada jotain kesävaatetta.

  VastaaPoista
 73. Luen blogiasi lähinnä ompeluiden ja huonekaluprojektien takia. Täältä saa aina niin hyviä ideoita! Ja palkintona tavoittelen 20 km lankoja.

  VastaaPoista
 74. Käyn ihailemassa täällä mahtavia ompeluksiasi. Ja aina mietin, että milloin kokeilisin itse jotakin muuta, kuin suorien verhojen ompelua. Jos voittaisin lahjakortin kankaisiin, niin sitten ehkä koittaisin ommella jotain :) Täältä sun sivuiltahan löytyy vinkkejä vaikka mihin töihin.

  VastaaPoista
 75. Onnea jo useamman vuoden taipaleesta! Löysin aikoinaan blogisi jotain ompeluohjetta etsiessäni. Sittemmin lueskelen sitä lähinnä inspiraatiomielessä. Myös sisustusjutut kiinnostavat kovasti. Palkinnolla ei ole väliä, kaikki ovat kivoja jos onnea on :-)

  VastaaPoista
 76. Alunperin juutuin tänne ihastelemaan ompeluksiasi ja sittemmin olen nauttinut myös kauniista sisustuksesta. Ensisijaisesti tavottelen palkintoa 3, sillä lastenvaatteille ei tässä taloudessa käyttöä juuri löydy.

  VastaaPoista
 77. Ompelu- ja pihanlaittojuttujasi seuraan, koska itsekin laitellaan pihaa ja ompelen. Tietysti sisustuskin kiinnostaa! Kaikki palkinnot ovat mieleisiä :)

  VastaaPoista
 78. Saat niin paljon kaikkee ihanaa aikaseksi sekä sisutuksessa että ompeluksissa! Sinun ompelukset kelpaisi meille :)

  VastaaPoista
 79. onnea 4 vuotiaalle :-) ehottomasti mukana arvonnassa :-)

  VastaaPoista
 80. Ompeluksia lähinnä ihastelen :)

  VastaaPoista
 81. Siis wau mikä arvonta! Aivan paras! Kuten blogisikin, tullut seurattua tätä jo pitkän aikaa. Ehdottomasti eniten minua viehättävät sun lastenvaateompelukset, itse aloittelevana ompelijana saan niistä paljon inspiraatiota ja tuppaat tehdä juuri samantyylistä, mistä itsekin tykkään. Huonekalujen kunnostukset myös kiinnostavat, ikuisuusprojektina itselläkin. Ei sulla sellaista postausta itse asiassa olekaan, joka ei mua kiinnostaisi :D

  Lempparipalkinto on tuo oma ompeluksesi, toka lahjakortti ja vimppana langat, jotka kyllä nekin käyttöön tulisivat ^_^

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Muistaakseni jonkin ompelu-ohjeen perusteella tänne eksyin varmaan lähemmäs sen neljä vuotta sitten. Edelleenkin käyn säännöllisesti juurikin ompeluiden takia. Ja vähän myös sen, että olet ikään kuin sukulaisen sukulainen. Palkinnoista tavoittelen ensisijaisesti lastenvaatesettiä.

  VastaaPoista
 83. Onnittelut! Kommentoin harvoin mutta seuraan jatkuvasti postauksiasi. Ompelu kiinnostaa, itsekin ompelijan koulutuksen saaneena. Toivoisin voittavani tunika+ leggings -setin koossa 116cm. 104 kävisi myös.

  VastaaPoista
 84. Ompeluksien takia :)

  Ensimmäisen kerran eksyin blogiisi, kun etsin vanhojen äp-makuupussien päällystys ohjetta. Selkeät ohjeet, kiitos niistä :)

  VastaaPoista
 85. Neljä vuotta on hieno saavutus - onnea! Luen blogiasi etupäässä ompelustesi ja ennenkaikkea ompeluohjeiden vuoksi :-). Palkinto nro 1 houkuttelee.

  VastaaPoista
 86. Onnittelut! Tavoitellaan palkintosijoja 2-3. :) Täältä etsin ensin apuja, jos jokin ompelussa askarruttaa.

  VastaaPoista
 87. Onnea! Blogisi on koukuttanut minua jo vuosia... niin ompelusten/ohjeiden, sisustuksen (meillä ei noin harmonista ja kaunista ole varmaan ikään! ;)) kuin puutarhajuttujenkin vuoksi, ja etenkin kun osaat kirjoittaa mainiosti ihan arkisistakin jutuista! Palkinnoista mikä vaan olisi mahtava, ehkä kangaslahjakortti tai ompelemasi vaate eniten. :D

  VastaaPoista
 88. Minä luen blogistasi kyllä ihan kaikkea :) tavoittelen palkinto nro 3 :)

  VastaaPoista
 89. Minä luen blogistasi kyllä ihan kaikkea :) tavoittelen palkinto nro 3 :)

  VastaaPoista
 90. Minun tulee seurattua blogiasi hauskan kirjoitustyylin, sisustusjuttujen ja tietysti ompelusten vuoksi. Varsinkin tykkään itsellesi tekemistäsi vaatteista! Niin ja tietty takkiohje on ollut aivan yliveto. :) Arvonnassa tavoittelen kesäsettiä jommalle kummalle lapselle.

  VastaaPoista
 91. Luen nykyään täältä kaiken, se joka sai minut tänne oli ompelukset! Jos onni on puolellani, niin mieleinen palkinto olisi numero 3.

  VastaaPoista
 92. Kun googlettelen käsitöihin liittyviä juttuja, päädyn usein tänne sinun blogiisi. Olen joitain hyviä ohjeita saanut täältä myös. Ja kaikki palkinnot on hyviä, mutta eniten kiinnostaa 1 tai 3. :) Onnea blogivuosista ja toivotaan, että paljon lisää on tulossa!

  VastaaPoista
 93. Hei! Aloin seuraamaan blogiasi viime kesänä, kun ompelukärpänen puraisi pitkästä aikaa. Tuolloin tulin blogiisi vuorellisen mekon ompeluohjeen perässä ja heti jäin koukkuun. Tuosta päivästä lähtien olen seurannut blogiasi säännöllisesti. Erityisesti lasten vaatteet ja myös remonttijutut kiinnostavat eniten.
  Onnea pitkästä jo kuljetusta blogitaipaleesta ja onnea myös jatkoon!
  Niin, ja palkinnoista mieluisimpia ovat vaihtoehdot 1 ja 3.

  VastaaPoista
 94. Kurkkimassa mitä ihania vaatteita oot saanut aikaseksi ja mitä pihaprojektille kuuluu. =) Vaikkei aina tuu kommentoitua, varsinki jos puhelimen netillä käy kurkkiin. Ja sisustusjututkin ja kunnostukset kiinnostaa! Jostain kumman syystä sain itsekin pienen kunnostelurojektin aikaiseksi.
  1. palkinto ois kiva! tai 3.

  VastaaPoista
 95. Myönnän varastaneeni idean jos toisenkin blogistasi... ;) Ompeluksesi ovat samantyylisiä kuin itse tekemäni, siksi jäin kuin kala koukkuun tosimummon blogiin. Kiitos muuten hyvistä ja tarkoista ohjeista ;) vaihtoehdot 1 ja 3 kiinnostavat tätä mammaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideoiden varastaminen on tässä mummolassa täysin sallittua! :)

   Poista
 96. Tsissus mikä määrä vastauksia! Olen seurannut blogiasi jonkun aikaa. Vinkin sain Kokkolan Seudun opiston ompelukurssilla, Tanjalta. Tanja ompelee paljon vaatteita pojalleen, minä vain itselleni. Ikäeroa meiilä on noin 30v, puheenaiheet aina kiinnostava ja toisia kannustavia. Sinulla on todella hienoja oivalluksia ja töitä! Jaksa vieläkin meidän kaikkien kurkistelijoiden kanssa ja iloksi.

  VastaaPoista
 97. Kiitos Tosimummo aina inspiroivasta ja rehellisestä blogista. Erityisesti kiinnostaa ompelujutut, mutta toki myös sisustus, rakennus ja tuunausjutut. Tykkään sun kirjoitustavasta. Palkinnoista kaikki kiinnostaa, mutta jos kesäinen setti 134/140 kokoiselle hoikalle pojalle, sellaiselle jo 4.luokalle menevälle Tosimummoa inspiroisi...

  VastaaPoista
 98. Minä tykkään, kun on kivasti soljuvaa juttua ja vaihtelevia aiheita elikkäs lifestyleblogi ;) -elämänmakuista arkea, sisustusta, kirpparilöytöjä, tuunausta, puutarhaa, ompeluita... Mikä vain palkinnoista ilahduttaisi!

  VastaaPoista
 99. Varmaan alun perin olen alkanut lukemaan blogiasi, koska tunnen sinut. Tykkään seurata, mitä kaikkea olet ommellut tai tuunaillut. Pihaprojektit oli myös mielenkiintoisia, koska ne oli ja on itelläkin ajankohtaisia. Multa puuttuu edelleen oma ompeluhuone (ehkä ens kesänä se on valmis?!), joten toivoisin palkinnoksi sinun ompeluksiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onnistanut tällä kertaa, joten tsemppiä sen oman ompeluhuoneen valmistamiseen! <3

   Poista
 100. Ompeluksien myötä blogisi löysin, ja sen jälkeen on jokainen postaus tullut luettua. Kiva, että jaksat kirjoitella myös ohjeita. :) Mieluisin palkinto olisi nro 3.

  VastaaPoista
 101. Tulin tänne aluksi ompeluohjeiden perässä, ja niiden avulla opettelinkin ompelemaan. Kiitos siis uudesta kivasta taidosta ja harrastuksesta!! Myös piha-ja raksahommat on olleen mukavia luettavia koska itsekin samoja puuhia viimevuodet tehnyt :-) Palkinnot käyvät minulle kaikki!

  VastaaPoista
 102. Blogisi on ihana inspiraation lähde; ompelukset on ehkä se suurin syy miksi blogia luen :)
  Mikä tahansa palkinnoista ollisi mieluinen
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Kiitos kivasta ja positiivisesta, helppolukuisesta blogista. Paljon olen saanut täältä vinkkejä ja hyödyntänyt ompeluohjeita.

  onnea 4- vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
 104. Minä täältä aina kattelen teidän kuulumisia, muuten kun tuo matka olisikin niin pitkä piipahtaa käymään... Arvonnassa havittelen kesäsettiä tunikaa ja leggareita jollekin tyttöselleni tai lahjakorttia.

  VastaaPoista
 105. Helouhelou, musta kivintä on lätinät, jotka liittyvät ainakin löyhästi eri projekteihisi. Alkujaan klikkasin kyllä blogisi listalleni jonkun ohjeen vuoksi, mutta en ole vieläkään hyödyntänyt mitään niistä...On myös kiva kommentoida puolin ja toisin. Ja mikäli arpaonni suosisi, olisi pojan kesäsetti koossa 98 mitä mainioin voitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mahtavaa että jaksat niin usein kommentoidsa! <3

   Poista
 106. Onnea neljän vuoden rupeamasta! Mieluiten luen ompeluista, mutta Mummo saa hyvälle tuulelle kirjoittamalla ihan mistä vain. Olet ilon ja ideoiden lähde! Kesävaatetta toivoisin meille.

  VastaaPoista
 107. Tykkään kirjoitustyylistäsi, blogiasi on helppo ja mukava lukea. Ja koskapa kaikki aiheesi (käsityöt, koti, piha, vanhat tavarat, tuunaus) ovat rakkaita minullekin, tulee Tosimummolaan kurkittua säännöllisesti :) Mukana arvonnassa, kaikki palkinnot mieluisia.

  VastaaPoista
 108. Onnea hienosta blogista! Käyn täällä lukemassa käsityöjuttuja ja monesti olen nauttinut tavastasi kirjoittaa. Mieluisin palkinto olisi jotain sinun ompelemaasi.

  VastaaPoista
 109. Onnea 4vee. Aivan parasta blogissasi on se positiivisuus ja valoisuus, ideat ja vinkit. Se onko se huonehalujen tuunausta vai kankaan vaatteeksi tekemistä, ei ole niin oleellista. Minulle ne kaikki on tosi jees ja uppoaa täysillä. Parasta ehkä on ne rautalangasta väännetyt ohjeet, joilla minäkin pääsen eteenpäin :)

  VastaaPoista
 110. Onnittelut 4-vuotiaalle! Blogia tulee luettua monesta eri syystä: samanaikainen talon- ja pihanrakennusprojekti, ompeluinspiraatioiden haku, ompelutöiden ihailu, kivat sisustuskuvat ja -ideat ja näissä kaikissa pisteenä iin päällä vielä hauska ja mukaansatempaava kirjoitustyyli. Palkinnoista mieluisin olisi Mummon setti mutta muutkin otan isolla ilolla vastaan :)

  VastaaPoista
 111. Minua kiinnostaa ennen kaikkea ompelusi ja tutoriaalit. Ne ovat todella hyviä. Kiva katsella ammattilaisen jälkeä ja kiva, kun jaat juttujasi meille. Kaikki lahjat ovat yhtä mieluisia. :) Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
 112. Ykkösvaihtoehto kiinnostaa arvonnassa eniten. :) Luen sun blogia koska tykkään sun tyylistä sekä kodissa sisällä että pihalla. Ootan mielenkiinnolla minkälainen teiän pihasta tulee. :) Ehdin muute aika kauan seurata sun blogia ennenku hoksasin et ollaa sukulaisii.. :D Onnea nelivuotiaalle! :)

  VastaaPoista
 113. Nelivuotisonnittelut! Ompelujutut kiinnostavat minua eniten. Tavoittelen lahjakorttia.

  VastaaPoista
 114. Ohjeita ja neuvoja on tullut käytyä katsomassa monen monta kertaa! Arvonnassa kaikki vaihtoehdot on hyviä :)

  VastaaPoista
 115. Onnea 4 veelle! Seurailen sinua hyvien ohjeiden takia. Lisäksi blogisi on kaunis ja rauhallinen ilmestys :) ja jos arpaonni suosisi, kävisi palkinnoista mikä vain.

  VastaaPoista
 116. onnea hurjasti! pitkään ollaan seurattu ja jatkan samaan malliin!
  Vaateompelut kiinnostavat kun itsellekin rakas harrastus. Aurinkoista kevään jatkoa. ja mikä vaan noista palkinnoista on kivoja.

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 117. Ekan kerran kait jonku ompeluohjeen perusteella löysin, mut kaikki jutut luen :) kaikki palkinnot käy.

  VastaaPoista
 118. Ompelujuttujen takia olen alkanut blogiasi seuraamaan, mutta kaikki postauksesi luen kyllä mielellään:) Kangasta tai lankaa olisi kiva saada, kun ompelen paljon itsekin:)

  VastaaPoista
 119. Onnittelut 4 vuodesta. Olen tainnut oseurata blogiasi alkuajoista asti. Alunperin ompelusten takia, mutta sitten alkoi kiinnostaa myös remppa ja rakentaminen yms. Muistan myös esim selkeän takkiohjeesi, jolla minäkin uskaltauduin ompelemaan lapselleni takin. Vaikka omaa blogiani en ole päivitellyt yli vuoteen, seuraan silti sinun ja muiden blogeja säännöllisesti. Kesäsetti 5- tai 8-vuotiaalle tytölle ois kiva, mutta mikä tahansa palkinto kelpais kyllä :)

  VastaaPoista
 120. Ompelujuttujen takia roikun täällä, sun tekemät ohjeet on mahtavia! :) Kaikista palkinnoista oltaisiin kiitollisia.

  VastaaPoista
 121. Löysin blogin alunperin ompeluohjeita googlettamalla. Ja koukkuun jäin heti siltä istumalta :) Mikä tahansa palkinto olisi mieluinen. Onnea 4-vuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 122. Onnea! Ompelujutut kiinnostaa eniten, mutta kaikkia luen! Lahjakortti olisi kiva :)

  VastaaPoista
 123. Uijui mikä määrä kommentteja!!! Mielestäni kaikki blogisi jutut ovat kiinnostavia, koska samat aiheet ovat itsellenikin tärkeitä. Ompeluksesi ovat uskomattoman tarkkaa työtä! Osallistun lahjakortin arvontaan ja jos voitan, ostan kuminauhaa koko rahalla, kun se on aina loppu. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, tuttu tunne tuo on ollut minullekin! Sitten ostin Kangastukusta kokonaisen kelan 25mm:n vyötärökuminauhaa, ja jo on riittänyt.

   Poista
 124. Onnea nelivuotiaalle! Sulla on sana niin hyvin hallussa, että luen jokaikisen postauksen aihepiiristä riippumatta, mutta ompelu on se ykkösaihe. Mikä tahansa voitoista kelpaisi tänne, kesävaatesetti olisi mieluisin.

  VastaaPoista
 125. Oi guruni. Kaikki minun nykiset ohjeeni ovat alkujaan sinun. Opettelin ensin ohjeillasi ja sitten löysin oman taktiikkani taltuttaa kangaspinot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvällä suomenkielellä kirjoitetut jutut ja ehdottomasti ompeluideat! Kun vielä lähtöisin aikaa oman kangasvuoreni taltuttamiseen!

   Poista
 126. Minä luen blogiasi juurikin noiden ompelujuttujen takia. Kun ompeluharrastusta aloittelin, oli tämä blogisi se varsinainen oppikirja. Suuri kiitos siis kaikista ohjeista ja vinkeistä ja tietysti onnea karttuneista vuosista!

  VastaaPoista
 127. sisustusjutut kiinnostaa eniten,kaikki muutkin tuee kyllä luettua.jos arpaonni sattuu suosimaan ni ykköstoive olis sun ompelus.

  VastaaPoista
 128. Minä tavoittelisin ensisijaisesti sinun tekemää ompelustasi :) (4v-tyttö)
  Minä tykkään katsella blogistasi inspiraatiota ompeluksiin ja kieltämättä kyllä kaikki jutut vanhoista huonekaluista/esineistä vetää puoleensa..rakastan niitä myös :)
  Ja yhtenä esimerkkinä mainittakoon että se sinun takin ompeluohje saa kyllä aina palaamaan tänne uudestaan ja uudestaan... :)

  VastaaPoista
 129. Tätä on niin mukava lukea,monipuolinen,elämänmakuinen ja ohjeet on aina niin selkeitä ja hyviä! :)
  toiveena olisi royal tuotteen lahjakortti! ;)
  nim, Koukussa jo pitkään!

  VastaaPoista
 130. Ompelut ja ompeluohjeet ovat alunperin minut tänne tuoneet :) Royalin lahjakortti kelpais, muutkin palkinnot toki ;)

  VastaaPoista
 131. Kiitos itsellesi idearikkaasta blogista! :)
  Voitto olis mieluisa! :)

  VastaaPoista
 132. Näin ovat vuodet menneet...olen mielenkiinnolla lukenut kaikki postauksesi, kirjoitat vaihtelevasti, mutta ompelu punaisena lankana!! Jatka samaan malliin, kyllä me vielä sun pihaa halutaan nähdä =)
  Palakintoa tavoittelemaan minäkin...
  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 133. Blogisi on yksi suosikeistani. Kirjoitat kivalla tyylillä :) Ompelujutut on ne mitkä eniten kiinnostaa, mutta tykkään toki vaihtelusta ja mielelläni luen myös sisustus- ja puutarhajutut.

  VastaaPoista
 134. Ompelujuttuja käyn kurkkimassa. Ihania kuvia ja ideoita sulla. Minä valitsen mieluiten vaihtoehto kolmosen mutta ykkönenkin käy.

  VastaaPoista
 135. Onnea :) minut saa ompelujutut pistäytymään tänne. Vaikka yhtenä muistettavimmista teksteistä oli postaus autiotaloista. Ykköspalkinto olisi tervetullut nelivuotiaalla prinsessalle :)

  VastaaPoista
 136. Enpäs muista, onko tätä tullu aiemmin sanottuakaan, mutta kiitokset huipusta blogista! Mie saan täältä inspiratsiuunia ompeluun, käyttökelposia vinkkejä/ohjeita sammaan puuhaan ja lisäksi vielä sun tyylis kirjottaa on oikkeinki mukava. :) Ja nuille lankakilometreille ois täällä käyttöä, kiitos. :)

  VastaaPoista
 137. Alunperin löysin blogisi saatuani vinkin hyvistä paidanteko-ohjeista (Tehdääs paita), jotka todellakin on hyvät! Seuraan myös innolla pihajuttujasi, koska meillä on samanlaisia puuhia meneillään.
  Ja jos onni suosisi, ottaisin mieluiten sinun ompeleman vaatesetin

  VastaaPoista
 138. Blogiasi lukiessa tulen aina hyvälle tuulelle, kirjoitustyylisi on hauska :-) Usein palaan myös mainioita ohjeita lukemaan ja kyllä ompeluksetkin kiinnostaa aina vaan. Onnea 4-vuotiaalle blogille! Jos onni potkaisee, haluaisin ommellun vaatesetin pojalle 116 cm. Joskus aiemmassa arvonnassasi oli palkintona neulatyyny, jossa oli kuminauha käsivarren ympäri. Kovasti toivoin silloin voittavani sen, kun en ole jaksanut alkaa pähkäilemään minkä kokoinen sen pitäisi olla ja miten kannattaisi tehdä. Olisi tosi hienoa jos siitä joskus ohjeen tekisit. Hyvää kevään odotusta!

  VastaaPoista
 139. Luen kaikki kirjoituksesi ja juuri tänään bloggasin yhden ompeluprojektin, johon sain sinulta apua.

  Arvonnassa toivoisin lankakeriä.

  VastaaPoista
 140. Ihania ompeluksia täältä kattelen ja haaveilen, että kyllä minäkin sitten joskus... Sitä "joskusta" odotellessa toivoisinkin kesävaatesettiä 2veelle neitokaiselle. :)

  VastaaPoista
 141. Ompelukset minut tänne toivat, mutta kyllä lukemaan jäämiseen on vaikuttanut kokonaisuus. Että kiitos vain kaikesta! :) Ja arvonnassa en osaa oikein valita ensisijaista palkintoa, kaikki yhtä miellyttäviä!!

  VastaaPoista
 142. Kvartetti on kieltämättä hyvä juhlanaihe. Onnea siitä!

  Ompelukset toivat minut tänne ja pysymistä on tukenut kiinnostavien ompeluksien lisäksi rento kirjoitustyyli ja ompelutaito. Jospa oppisin minäkin jotain.

  VastaaPoista
 143. Löysin blogisi ehkä 1,5-2v.sitten googlettaessani trukkilavapöytää. Jäin heti seuraamaan blogiasi; sulla on paljon samoja mielenkiinnon kohteita kuin mulla. :) ompeluohjeet on tosi hyviä, ja piha-puutarhajuttuja on hienoa seurata! Perehdyt kyllä mahtavasti kaikkiin kasveihin! Joskus sähköposteja laitellessa löytyi myös yhteisiä tuttuja :) kiitos blogistasi!

  VastaaPoista
 144. Löysin blogisi noin kolmisen kuukautta sitten ja heti tuli kahlattua kaikki kirjoituksesi läpi :) Minä, henkilö joka ei koskaan ole pitänyt käsitöistä ja joka viimeeksi oli käsitöitä tehnyt yläasteen seiskaluokalla (17 vuotta sitten!), ostin ompelukoneen blogisi innoittamana! Nyt olen ehtinyt tehdä mm. pipoja veljen pojalle ja ystävän vauvalle sekä neulotun villatakin ystävän vauvalle. Tilasin juuri Metsolasta kankaita ja tarkoitus olisi tehdä niistä itselleni toppi ja veljen pojalle paita. Sinun blogista löytyy mahtavat ohjeet paidan tekoon! Suuri kiitos innoittamisestani käsitöihin!! :)

  VastaaPoista
 145. Onnea ihanalle blogille !
  Käyn täällä usein, lähinnä ideoita ja ohjeita hakemassa, myös linkit kangaskauppoihin ovat käytössä. Jos arvonnassa onnistaa niin mieluiten lahjakortti, toki kahdelle muullekin palkinnolle löytyy käyttöä :)
  T Katja

  VastaaPoista
 146. Aloin lukea blogiasi ihanien ompeluksien ansiosta, mutta muutkin aiheet kiinnostaa :) Palkintona eniten kiinnostaisi Kone-Minnan langat.

  VastaaPoista
 147. Hei,
  blogissasi kiinnostaa eniten ompelujutut ja hyvät ohjeet! Ykköspalkinto mulle olisi lahjakortti.

  VastaaPoista
 148. Alunperin aloin blogiasi lukemaan ompelusten ja ompeluvinkkien vuoksi. Niitäkin toki tykkään edelleen lukea, mutta myös sisustus- ja kirpparijutut kiinnostavat. Blogisi on elämänmakuinen :) Jos arpaonni osuisi kohdalle, toivoisin vaatesettiä 3,5-v pojalle koossa 110cm.

  VastaaPoista
 149. Olen intohimoinen kässätäti, joten ompelu kiinnostaa eniten. Lisäksi kirppisjutut ovat mieleeni. Palkintovaihtoehdoista ykkönen olis ihana yllätys.
  anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi

  VastaaPoista
 150. Tutoriaaleja olen alunperin googlen kautta jäänyt katselemaan ja erityisesti tehdääs paita ja muut selkeät ohjeet pienillä yksityiskohdilla on olleet kultakin kalliimpia tällaiselle itseoppineelle vasta alkaneelle ompelijalle. erityiskiitos saumurilangan päättämioohjeesta, koin oikeen ahaa elämyksen ja on muuten huomattavasti helpottanut elämää! Lahjoista 1ja 3 eniten mieleen mut 2 kelpaa myös:)

  VastaaPoista
 151. Mää luen tätä, koska ihan kaikki! Alunperin googlailin jotain ompeluvinkkiä ja jäin sitä kautta koukkuun. :) Tykkään myös kovasti tavastasi kirjoittaa ja kuviasikin on mukava katsella. :) Jos onni suosii, niin oishan se nyt hienoo, jos oma Jälkeläinen saisi Tosimummoa niskaan, helppo valinta! :)

  VastaaPoista
 152. Olen lukenut syystä..KAIKKI! Alunperin ompeluohjeiden kautta Päädyin tänne ja sillä tiellä ollaan. Jatka vain samalla tavalla, niin tykkäys on varmaa :)

  VastaaPoista
 153. Sattuman kautta taisin aikoinaan tänne eksyä ja poiskaan ei oo tarvinnu lähtee,kaikin puolin viihtysä paikka tämä mummola =)

  VastaaPoista
 154. Ompelukset ja sisustus ideat ovat ne kaikista mieluisimmat teemat blogissasi. 1. tai 3. palkinto paras.

  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 155. Luen blogiasi, koska kaikki aiheet kirjoittamanasi ovat mielenkiintoisia/hauskoja. Tosin ompelun kautta tänne tulin ja erityisesti ompelujutuista pidän. Jos vielä tarkentaisin, niin tutoriaalit ovat hyviä!
  Kangas kelpaa vaatteena vaikkapa mekko ja caprit kokoa 92 tai pojan kesäsetti koossa 110 tai lahjakortti Royal-tuotteelle.
  Onnea ja pitkää ikää!

  VastaaPoista
 156. Moi! Mummon kesävaatesetti tavoitteena jos onni sattuisi suosimaan. :) Blogisi on elämänmakuinen, tykkään seurata niin ompeluksia kuin sisustuksiakin ja puutarhajuttuja myöskin! Onnea neljästä vuodesta ja kiitos inspiraation lähteelle! :)

  VastaaPoista
 157. Ompeluohjeita tulin aluksi kurkkimaan ja sen jälkeen aloin seurailemaan muitain ompeluita. Jos onni suosii, niin toivoisin vaatetta 98cm pojalle.

  VastaaPoista
 158. Ompelujuttujen perässä minäkin, mutta hauskaa on lukea muitakin juttuja. Kirjoitustyylisi on todella mukavaa luettavaa. Jos onni sattuisi suosimaan, vaihtoehdot 1 ja3 olisivat mieluisimmat (tuossa järjestyksessä).

  VastaaPoista
 159. Alunperin rupesin lukemaan blogiasi ompelujuttujen takia. Nyttemmin tulee luettua kaikki postauksesi. Tykkään kovasti kirjoitustyylistäsi. Jos onni sattuu potkaisemaan niin ykkösvaihtoehtona olisi kolmospalkinto, vaikka ei ykkönenkään mikään huono vaihtoehto olisi :)

  VastaaPoista
 160. Uusia ompelu juttuja on kiva seurata, ideoita kalastella, ja ohjeita noudattaa :)
  Sisustus ja tuunaus jutut ovat oiva lisä blogiisi :).

  Jos onni potkaisee toivoisin saavani jotain iloiselle reippaalle pojalle eli ykkös palkinto houkuttaa :)

  VastaaPoista
 161. Ompelu jutuista kaikki varmaan lähti, mutta samalla innolla olen lukenut tomaatin kasvatuksesta ja samalla seurannut, miten omat taimet kasvavat ja tuottavat satoa. Pidän erityisesti konstailemattomista vaatteistasi ja hyvistä ohjeista. Resorikanttaustakin opettelin ihan ensimmäiseksi ohjeillasi.

  Jos arpa osuu kohdalle, niin ensisijaisena toivomuksena olisi ompelemasi kesäsetti lapselle.

  VastaaPoista
 162. Raksa-, huonekalu- ja sisustusjutut kiinnostaa mua, syy miksi seuraan juuri tätä blogia on jouheva ja mukavalukuinen tarinointi,kivat kuvat ja tavallisen ihmisen tavallisilla pennosilla toteutettavissa olevat ideat.😊

  VastaaPoista
 163. Ompelu, ompelu, ompelu. Myöski monet muut aiheet kiinnostaa. Kiitosta annan myös erilaisista ompeluohjeista, joita oot meille (onko muita ko minä?) poropeukuille tehny. Haaveilla voi paremmista ommel-lahjoista. :) Onnittelut blogille ja kirjoittajalle!

  VastaaPoista
 164. Ompelu, sisustus, puutarha kaikki kiinnostavat. Kokonaisuudessaan kiva ja ennenkaikkea hyödyllinen ja inspiroiva blogi. Myös myytävä -palstat ovat mukavat:) Tietenkin kesävaatesetti koossa 122cm ois huippu voittaa!

  VastaaPoista
 165. Tykkään blogistasi erityisesti ompelujuttujen vuoksi, mutta myös kaikenlainen (huonekalujen) tuunaaminen on mieleeni. Jos arpaonni suosii, niin Royal-tuotteen lahjakortti olisi kiva lisä kesäkankaiden hankintaan.

  VastaaPoista
 166. Lähdin seuraamaan blogiasi taitavasti toteutettujen aikuistenvaateompelusten seurauksena. Myös lastenvaateompleut ja pihanlaitto kiinnostavat. Arpaonnen osuessa kesävaatesetti pojalle koossa 134 cm olisi kovin mieluinen. Onnea 4-vuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 167. Ompeluiden ja erityisesti ohjeiden takia täällä viihdyn. Ensisijaisesti vaatetta 86 cm poitsulle, mutta kaikki palkinnot erittäin mieluisia.

  pape84@gmail.com

  VastaaPoista
 168. Ompelu ja tuunailujutut on ne mistä varsinkin blogissasi tykkään. Palkintoa 1 tavoittelen ensisijaisesti mutta muutkin palkinnot käy :)

  teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 169. Ompeluiden takia tänne olen useimmiten eksynyt. Ja täytyy todeta, että tuo Tosimummo blogin nimenä on vallan mainio! Mikä tahansa palkinto noista kelpaisi :)

  VastaaPoista
 170. Ompelujutut minut ovat blogiisi tuoneet. Ompeluohjeita olen napsinut sinulta, Takkitalkoot, jne. Mielenkiinnolla seuraan mitä uutta on syntynyt, ja ihailen taitavia ompeluksiasi. Jos arpaonni suosii, niin lankaa.

  VastaaPoista
 171. Onnea 4 vuotiaalle. Sinulla on ihana tyyli kirjoittaa blogia. En muista milloin blogisi löysin, joskus teidän rakennusprojektin alkuvaiheissa ehkä? Oli ensimmäisten ompelublogien joukossa tämä ja koukkuun jäin. Ihana, kun täällä on myös sisustusjuttuja ja tuunausjuttuja.
  Hengästyttää kyllä ihan lukea aikaansaannoksiasi. Kolme lasta, ompeluksia harva se päivä, tuunauksia, sisustelua, puutarhaa!!! Millä ihmeen ajalla ehdit kaikkea tätä!?
  Ihania työpäiviä sinulle pitkästä aikaa. Toivottavasti saan muiden kanssalukijoiden kera jatkaa blogisi seuraamista <3
  Ja 1. Vaihtoehdon minä valitsen, jos arpaonni suosii.
  -Marika-

  VastaaPoista
 172. Onnea 4 vuotiaalle. Sinulla on ihana tyyli kirjoittaa blogia. En muista milloin blogisi löysin, joskus teidän rakennusprojektin alkuvaiheissa ehkä? Oli ensimmäisten ompelublogien joukossa tämä ja koukkuun jäin. Ihana, kun täällä on myös sisustusjuttuja ja tuunausjuttuja.
  Hengästyttää kyllä ihan lukea aikaansaannoksiasi. Kolme lasta, ompeluksia harva se päivä, tuunauksia, sisustelua, puutarhaa!!! Millä ihmeen ajalla ehdit kaikkea tätä!?
  Ihania työpäiviä sinulle pitkästä aikaa. Toivottavasti saan muiden kanssalukijoiden kera jatkaa blogisi seuraamista <3
  Ja 1. Vaihtoehdon minä valitsen, jos arpaonni suosii.
  -Marika-

  VastaaPoista
 173. Ompelu juttuja on mukava seurata. Myös ompeluohjeet ovat olleet mieluisia ja niistä olen myös itselleni saanut apua. Jos arpaonni suosii, valitsen lankaa. -SallaP-

  VastaaPoista
 174. Seuraan blogiasi ompeluohjeiden takia. Ne on tosi hyödyllisiä tällaiselle aloittelijalle! Kiitos siis niistä :) Kone-Minnan palkinto olisi mulle mieluisin. Nim. Langat loppu

  VastaaPoista
 175. Onnittelut jo 4-vuotiaalle blogille! No minähän luen näitä juttuja hauskan kirjoitustyylisi ansiosta:) Ompeluksetkin ovat pirteitä, ja niitä aikuisten tunikoita, mm. Susie-kaavalla ommetuja, ihailen! Ohjeista on myöskin ollut hyöytä kovasti.
  RoyalTuotteen palkinto olisi kiva.

  VastaaPoista
 176. Seuraan blogistasi erityisesti ompelujuttuja ja haen sieltä erilaisia ompeluohjeita. Erityisesti 3. palkinto ilahduttaisi.

  VastaaPoista
 177. Ompelujutut kiinnostaa eniten, mut kaikki juttusi luen. Kiva blogi :)

  VastaaPoista
 178. Onnea 4-vuotiaalle! Seuraan blogiasi erityisesti ompelujuttujen takia, mutta kaikki julkaisut tulee kyllä luettua tarkasti ja vinkkejä poimittua. Tykkään tyylistäsi, osaat kirjoittaa todella hauskasti ja mukaansatempaavasti!
  -Salla R.-

  VastaaPoista
 179. Minä tykkään blogistasi erityisesti hauskan kirjoitustyylisi takia. Ihailen myös taitavuuttasi ompeluhommissa. Palkinto nro 3 ilahduttaisi kovasti :)

  VastaaPoista
 180. Ehdinpäs!! =) Läheinen suhde bloggaajaan ja pohjaton ylpeys sen taitavuudesta.. <3<3<3

  VastaaPoista
 181. Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani! Tykkään erityisesti humoristisesta kirjoitustyylistäsi, usein luen juttujasi vedet silmissä nauraen. Ompelujutut ja sisustus ovat kiinnostavia, ja puutarhanhoitokin menee, varsinkin jos siinä tapahtuu jotakin kommelluksia :) Itse inhoan puutarhanhoitoa... Jos palkintoa pukkaa, ompelemasi mekko+leggarisetti 122 olisi mahtava!

  VastaaPoista
 182. ihanan inspiroivia ompelujuttu huippu seurata ja päivitystiheys on blogin suuri plussa!

  VastaaPoista
 183. Ompeluohjeesi ovat saaneet minut lukemaan blogiasi. Erityisesti vuoritetun takin ompeluohje on jäänyt mieleen.

  VastaaPoista
 184. Eniten minua kiinnostaa erilaiset diy-jutut ja huonekalujen kunnostus sekä tuunaukset. Kesävaatesetti tähtäimissä...

  VastaaPoista
 185. Löysin blogin "konekuumeessa" surffaillessa. Ompelu kiinnostaa. Mieleisin palkinto olisi Royal-lahjakortti.

  VastaaPoista
 186. Onnea nelivuotiaalle!
  Tällä kertaa tulin tänne katselemaan että löytäisinkö ohjetta yhtiin tietynlaisiin housuntaskuihin. Olen tykännyt kuvitetuista ja selkeistä työohjeistasi (esim. valenappilista, jota en ole vielä tullut testanneeksi, mutta se on nyt vaihtoehtona kun olen ohjeen nähnyt.). Lastenvaatteethan nuo kiinnostaa. Palkinnoista käy kyllä mikä vaan. Ehkä silti mieluiten kuitenkin kesävaatesetti.

  VastaaPoista
 187. Paljon onnea :)
  Minäpäs en olekaan täällä pitkään käynyt, mutta hyvinkin voisin. UE on aina jännä aihe, siitä on kiva lukea. Ja vaikka sijainneilla sinänsä ei ole paljoa väliä, tämä blogi vaikuttaisi sijoittuvan pääosin Savoon, joka taas on minulle aika ajankohtainen aihe. Siksipä mikä tahansa savolaiseen (joo, tosi eksoottiseen;) elämään liittyvä kiinnostaa. Ja kun nyt katsoin nuo myytävänä olleet uudet tuotteet läpi, en yhtään ihmettele, että ovat nopeasti menneet. Saatanpa siis katsella jatkossakin, mitä on tarjolla...

  VastaaPoista
 188. Onnea blogillesi! Blogisi on yksi suosikeistani. Kirjoitat kivasti, monipuolisesti, asenteesi on mukava, sisustus ja ompelujutut on mielenkiintoisia, tosin pihajutut alkaa olla myös kiinnostavia (nimimerkillä pihanlaitto alkakoonmeillä). Palkinnoista ensisijaisesti mekko+caprit koossa 104/110 (pitkä mutta hoikka) ja lahjakortti kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 189. Onnittelut 4-vuotiaalle! Ompelu on lähellä sydäntä täälläkin ja lapsiarki myös. :)

  VastaaPoista
 190. Onnea, neljä vuotta on hieno saavutus hektisessä blogimaailmassa.
  Oasllistun mieluusti arvontaan, ensisijaisena tavoitteena langat.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 191. Blogisi on kokonaisuudessaan inspiroiva ja pirteä :) Vaatesetti olisi ihana.

  VastaaPoista
 192. Raksaprojektia aloitin seuraamaan ja sitten innostuin upeista ompeluksistasi. Toki pihaprojekti kiinnostaa myös.

  VastaaPoista
 193. Blogiisi jää vaan koukkuun ;) sulla koukuttava tyyli kirjoittaa. Ja sun taitoja on mukava seurata. Inspiroivia juttuja! :)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.