perjantai 20. joulukuuta 2013

Hyppyharakan hyppyasu


Jälleen kerran: voi sitä Verson puotia! Meni ja ilahdutti Tosimummoa yllätyskankaalla. Tilasin vihreää, herkullisen retroa Sarkaa, ja sen mukana tuli tilaamatta iso pala ärtsyn sinistä Paratiisin puutarhaa. Mahtavaa!


Voi sitä metrin mittaisen hyppyharakkamme iloa, kun tämä yllätyskangas luvattiin ommella jumpsuitiksi tuossa metrisessä koossa.


En olisi osannutkaan tilata tätä, kun en ole ollut tuohon siniseen väriin kallellani lähivuosina, mutta kun tätä aloin työstää, tykästyin totaalisesti. Vaaleanpunaisilla mausteilla tämä on hyvinkin tyttömäinen, ja meidänkin totaaliprinsessamme ihastui tähän ikihyviksi. 


Materiaali on ihanan tiivistä joustista, joka ei leikatuiltakaan pinnoilta kauheasti ommellessa sotkenut. Eteen ompelin valkoisen vetoketjun, joka nyt on huomattavasti lyhyempi kuin kaavassa on neuvottu laittamaan, mutta kyllä se neljävuotias jo näyttää hyvin pärjäävän lyhyemmälläkin. Resoria riitti juuri ja juuri hihan- ja lahkeensuihin, joten kanttasin hupun reunan joustiksesta leikatulla suikaleella.




Käytin haalariin Ottobren 2012 vuoden lehdessä ollutta kaavaa, tarkempaa numeroa en nyt muista. Kuvassa haalari näytti jokseenkin istuvalta, joten en alkanut mittailemaan sen tarkemmin, piirsin vain suoraan koon 104. Se olikin lopulta yllättävän väljä, mutta helpompihan siinä on näin liikkua. Hihoissa ja lahkeissa on vielä kasvunvaraa, mutta resoreita kääntämällä saadaan sekin "ongelma" poistetuksi.




Ajatella, että tämä olikin ensimmäinen varsinainen jumpsuit, jonka olen ommellut!







Kaikenlaisia fleecehaalareita sun muita on kyllä tullut tehtyä, mutta onhan se ihan eri juttu, jos kyseessä on nyt niin muodikas jumpsuit! :D



Onpahan nyt meidänkin talossa yksi tällainen, jotta voimme sanoa elävämme ajan hermolla. ;) 

Kiitokset ja kummarrukset Verson puotiin tästä ihanasta joululahjasta! 

10 kommenttia:

  1. Kaunisti tehty ja tyttö on onnellinen :-)

    VastaaPoista
  2. Ihana <3. Minulla tuota mahtavaa sinistä vielä ajatusten alla ullakolla lepäämässä. Mitenkäs olisikin jumpsuit koossa 170 cm pitkän mekkotunikan sijaan... hmm.... :)

    VastaaPoista
  3. Ihan huippu! Meijänki metrinen ois tosta intona ja vaikka ilman vaalenapunaistakin varmasti laittaisi päälle. Onneksi löysin pukinkonttiin niin ison yöhaalarin. :)

    VastaaPoista
  4. Kiva jumpsuit :) Rauhallista ja Onnellista joulua mummolle & perheelle! T. Ulla, joka kiittää piristävästä blogistasi :)

    VastaaPoista
  5. Ihana! Itekki tässä ykspäivä mietiskelin että tuo sininen varmaan passais ihanasti vaaleanpunasen kans yksiin (:

    VastaaPoista
  6. Ihana! :)
    Meinasin kysyä tekisitkö meille pukinkonttiin yhen jumpsuitin mut löyty sit kohtuuhintanen kaupasta. Ei mikään huippuhieno mut menettelee...
    Mut siis oisitko tehny?! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaikille kommenteista! <3 Kartzi, se olis riippunu ihan ajankohdasta, jossain vaiheessa joulun alla aloin vastaamaan eikiitosta, mutta hyvissä ajoin jätetyt tilaustoiveet tein kyllä. :)

      Poista
  7. Minä niiiiiin tykkään tästä sinisestä paratiisista!
    Kivasti käy vaaleanpunainen kaveriksi :)

    VastaaPoista
  8. Ihana jumpsuit! Mäkään en aiemmin oo kauheesti syttynyt tälle kuosille, mutta täähän alkaa näyttää aika kivalle..

    VastaaPoista
  9. Hei, Osaisitko auttaa minua miten saisin taustan pysymään niitissä? http://www.antassu.com/koristeniitti-tahti-p-3428.html Tuollainen niitti..

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.