sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tien ylitys

Olin eilen melko vähällä kokeilla, että osaiskohan sitä kiljua.

 

Tätä kyseistä käsin pyöritettävää ompelukonevanhusta olen käynyt vuoden ja puolet toistakin kurkkimassa naapurin konepajan hyllyltä, mutta kauppoihin emme ole päässeet. Toinen on pyytänyt liikaa ja toinen tarjonnut liian vähän, joten masiina on pysynyt tiukasti tien toisella puolella.

Eilen kuitenkin katkesi jonkinlaiselta kamelilta selkä, tai tuli konepajan hyllyssä tilanpuute, kun ovikello soi ja tämä konevanhus omistajineen (huom huom, entisine omistajineen, tietysti) oli sisään pyrkimässä. 


Että oikein paljon tervetuloa vain, käyhän toki peremmälle, ja keitettäiskös oikein kahvitkin! Joskus kannattaa ottaa riski ja tingata puolitoista vuotta.
 

Olen aivan höpsähtänyt. Tämähän on täysi turhake, ja osia puuttuu niin paljon, ettei sillä varmaan koskaan ommella (ja vaikka ommeltaisiinkin, niin eihän tällainen Berninaani tietenkään syrjäyttäisi oikeassa käytössä), mutta se on niin sympaattinen. Ja musta. Ja vanha. Sopivan patinoitunut. Joko vakuutuitte?


Merkki on mitä todennäköisimmin Gritzner.

 Eikö ole kaunis.

6 kommenttia:

 1. On kaunis, ja sympaattinen, ja niin sopiva teille. :) Onnittelut tien ylityksestä!

  VastaaPoista
 2. Voi, se passaa sun huusholliin TÄYDELLISESTI! Niin tyyliltään ja myös käyttöhistoriansa puolesta. Onnea huisista uudesta perheenjäsenestä :)

  VastaaPoista
 3. Upea ja ihana ja mitä vielä! Kyllä tuon takia olisit voinut kokeilla osaatko kiljua :)

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava ylläri oven takana!

  VastaaPoista
 5. ihanaa kannattaa odottaa! ja arvasin ettet sää sitä käyttöä varten hommannukkaa,passaa teille tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.