torstai 7. maaliskuuta 2013

Keltakukkaterapiaa.





Vanhat kukkalakanat - mikä ihana tekosyy mekkoiluun. Isomman tytön päällä oleva mekko on tilaustyö, ja oma tytär toimi ainoastaan vaatepuuna kuvausten ajan.


 


Pikkutinttaralle kokeilin pätkäistä perusmekon kaavan lantiolta poikki ja käyttää kaavaa topin teossa. Näitä tulee kesäksi meille lisää, jos vain saan itsestäni irti sen verran. 
 

Olalla on napit aivan kuten liivimekossa, ja reunat on huoliteltu alavaroilla. Minishortsit on ommeltu jo aiemmin. Ja tuli muuten mieleen, kun kuvaa katselin, että tuo kuvassa näkyvä Nomination on kolmevuotiaan ranteessa aina, yötä päivää. Taisi se käydä saunassakin tuossa viime viikolla. Jos kummi-eno tämän näkee, niin neiti lähettää lämpöisiä terveisiä!


Junatrikoosta tuli tehtyä vielä pari T-paitaa. Toiseen on kaveriksi myös shortsit.


Setti löytyy täältä.


Samoin tämä ei-niin-slim-fit mallinen t-paita. Onhan niitä muitakin kuin luikkulapsia olemassa, vaikkei meiltä muita juuri löydykään.


Tänään on paininjalka pyyhkinyt Noshin kankaita, mutta niistä lisää seuraavassa numerossa!

15 kommenttia:

  1. Herkullisen värisiä kesäompeluksia! Tytön kesätoppi on musta ihanan mallinen =)

    VastaaPoista
  2. Ihania kesävaatteita <3
    Oikein piristäviä kuin kevät aurinko, ja se muuten lämmittää jo :)

    Omatuntoni vaan alkaa soimaamaan kommentoimattomuudesta ja omasta laiskuudestani..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, eihän kukaan pakota kommenteeraamaan, elä semmosia pode! ;)

      Poista
  3. Ihanan aurinkoisia kesäaatteita! Tuo toppi on tosi kivan näköinen. :)

    VastaaPoista
  4. Oi kun ihana tuli tuosta mekosta! Näyttää oikein ihanalta mallin päällä ja sopii varmasti hyvin myös meidän neidille. Kiitos, kiitos, kiitos!
    - Tiina -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minusta kun näyttää että kasvunvaraa löytyy.. no kasvaahan ne tietysti, mutta verrattuna siihen valkoiseen vekkihelmaan tuo on kyllä reilu. Toivottavasti ei liian reilu! (vaikka jäihän tuota lakanaa vielä, tehdään pienempi jos tarvitsee)

      Poista
    2. Kyllä ne vaan tuppaa kasvamaan, varsinkin kesällä kun on kuumaa ja kosteaa, vrt.kasvit. Viime päivinä olen ihastellut esikoisen housunlahkeita jotka tuntuvat koko ajan nousevan ylemmäs ja ylemmäs. Nimenomaan olen kieltänyt kaikenlaisen pituuskasvun mutta totellaanko äitiä?! Kohta nuori herra kasvaa minusta ohi ja viimeinenkin auktoriteetin murunen on menetetty. Ihan epistä!
      - Tiina -

      Poista
  5. i h a n i a ..taas jälleen! :) -k

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Kesä kesä, ihan liian kaukana..
    Vaikka kyllä nuo keltaiset vaatteet piristävät yhtälailla tuiskuista talvipäivääkin. Erityisesti topin malli näyttää ihan kokeilun arvoiselta ;) Ihania!

    Ennen olisin hiukan hirvitellyt noin lyhyitä vaatteita kesäksi, mutta nyt olen saanut sellaisen opetuksen, etten enää aurinkoa pelkää. Minä kun en ole ikinä tykännyt auringosta, minulle on ollut ihan luonnollista että heti aurinkoisella ilmalla hakeudun varjoon, mutta nyt kun sain kuulla että auringon UV valo olisi ollut hyväksi tälle ihosairaudelleni (voinut jopa jossakin määrin estää puhkeamista) niin tästä lähtien pistän kyllä lapsiakin pihalle aurinkoon, pääasia vain on ettei iho pääse palamaan..

    VastaaPoista
  8. Ihanat, ja kiva idea tuo toppi mekosta! Täällä on myös viimeaikoina pilkottu oikein urakalla vanhoja lakanoita, niistä löytyy niin herkullisia kuoseja jotka oikein haluaa päästä mekoiksi :-)

    VastaaPoista
  9. Aurinkoisia vaatteita. Lyhyt malli on kyllä pirteän hauska. Minulla on vielä lasten kesävaatteiden ompelu aloittamatta. Kovasti olisi tarkoitus olla niiden suhteen vähän aikaisemmassa kuin yleensä:-).

    VastaaPoista
  10. Ihana ihana retro-mekko:)! -Ulla-

    VastaaPoista
  11. Minäkin ihastuin toppiin, aurinkoinen yhdistelmä minishortsien kanssa! Ihanan kesäisiä kaikki muutkin.

    VastaaPoista
  12. Kiitos loistavasta vinkistä lyhentää mekko toppipituiseksi!!! Pelastit päiväni ja nyt loppui sen toppi kaavan metsästys!

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.