perjantai 1. helmikuuta 2013

Fintorpeja kaivataan!

Naisena olemisessa on omat pulmansa, mutta on siinä hyviäkin puolia. Esimerkiksi se, että naisella on oikeus muuttaa mieltään. Ja minäpä muutin.
Jo aikaisemmin ajattelin, että hyvä kun Ikealla on tarjolla samoja vetimiä mustana ja metallinvärisenä, jotta voimme vaihtaa mustat metallisiin, jos joskus siltä tuntuu. No, nyt tuntuu, mutta kuinka ollakaan, ovat nuo mokomat tietysti poistuneet sillä välin lähitavaratalomme valikoimista. Turhan reissun tein, ja vielä muksut mukanani, sillä eihän saatavuutta tietenkään tajunnut varmistaa etukäteen! (tosin siitä turhasta voi olla montaa mieltä, sillä eipä sieltä tyhjin käsin poistuttu nytkään)
Ei jollakulla Tampereen suunnassa asuvalla ole asiaa Ikeaan lähipäivinä? Olisin tilannut nämä vetimet jo nettikaupan kautta, mutta tässä asiassa tietotekniikkakin on minua vastaan. Olen aikaisemminkin yrittänyt luoda tunnuksia Ikean verkkokauppaan, mutta tuloksetta. Tämä on niin tyypillistä tosimummon tuuria! 

Tampereen Ikealla näitä tosiaan näyttää molempia olevan vielä monen vihreän palkin verran, mutta muualla joko molemmat tai toinen vedinmalli on loppuunmyyty. Auttakaa mummoa mäessä! Älkää nyt kukaan asioiksenne lähtekö liikkeelle, mutta tätä voisi joku sinne muutenkin menoa suunnitteleva käyttää vaikka tekosyynä mennä sinne juuri nyt. Eikös niin? 

Jos tällainen vedintoimitus jonkun päiväohjelmaan sopivasti sujahtaa, niin sähköpostiini tosimummo(ät)wippies.fi saa ilmoittautua! Maksan tietysti kulut.

6 kommenttia:

 1. Vapaaehtoinen ikeankiertäjä on löytynyt, kiitos Mari! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä. Vetimet on ostettu. :) Laitoinkin sulle s-postia.

   Poista
 2. Minun tekisi mieli kanssa vaihtaa keittiön kaapistoihin nuo vetimet jotka on ihan erinäköiset kuin nuo kaapit, mutta se projekti odottaa lisätutkimuksia aiheesta: voiko keittiön kaapistojen ovia maalata jotenkin? jonka jälkeen vasta pääsisi etsimään niitä nuppiloita. Kukahan kertoisi tuolle minun puolisolle että naisilla on tällainen etuoikeus kuin mielen muuttaminen? Kovasti on yritetty mutta mikään ei mene läpi.. "jos jotain tehdään, tehdään se kerralla eikä sitten enää muuteta mieltä" just. joo.. pihan kasvien paikatkin pitäisi osata katsoa kerralla niin että niitä ei tarvitsisi sitten enää *ikinä* vaihtaa toiseen paikkaan. Tai niinhän se luulee vaan kun ei ole näkemässä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se pensaansiirto ei olekaan ihan legendaa vai?! ;D Meillä naapurin mies pelotteli miestäni joskus takakesinä, kun oli ollut pihanlaitosta puhetta, että "ja sitte alkaa se pensaansiirto..." :D

   Kyllä kai kaapin ovia voi maalata, mutta minä saattaisin maalauttaa ne ammattilaisella, jotta tulee tasainen jälki. Elli sitten satu itsellä olemaan ruiskua ja autotallia jossa maalata.

   Poista
 3. Hei Tiina! Onko Fintorpin isoista vetimistä ottamasi kuva suoraan Ikean sivuilta vai onko se sinun omasi? Mietin vain, että saanko kopioida kyseisen kuvan sisustuskirppikselle? Etsin tällaisia teräksen värisiä leveitä vetimiä, jos jollain olisi jäänyt ylimääräisiä lojumaan kaapin perukoille :D Kuva auttaisi kovasti etsimisessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan! Ikean kuvia ovat! Omat oli silloin vielä mustia, joten ei ollut mitä kuvata. :)

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.