perjantai 26. lokakuuta 2012

Alea iacta est.

Jos haluat kohottaa mielialaasi ja vastaanottaa paljon kehuja, älä järjestä juhlia, vaan järjestä arvonta. Ei tarvinnut edes kehottaa kehumaan, ja silti te teitte niin. Kiitos! Tällähän porskuttaa taas ainakin vuoden. ;)

Kehujen sijaan pyysin kertomaan, mistä te kaikki olette tänne pölähtäneet, ja valtaosa näyttää tulleen mummolaan jonkun toisen blogin kautta. Ei siis ole lainkaan merkityksetöntä, että saa bloginsa jonkun toisen bloggaajan lukulistalle. Toivottavasti myös omalla lukulistallani olevista blogeista edes joku on saanut blogini kautta jonkun uskollisen ja ahkerasti kommentoivan lukijan.

No eihän teitä tällainen kiinnosta, kyllähän minä sen tiedän. Teitä kiinnostaa tietää, kuka voitti arvonnassa. No, kerrotaan, kerrotaan. Ensimmäisen palkinnon voitti arpa numero 27, joka omien kirjanpitojeni mukaan on Kaisa, joka kirjoitti seuraavaa:
 
"minäkin haluan arvontaan mukaan. Olen alusta asti ollut mukana lukemassa juttujasi, itse taisit mainita blogistasi. Ja täällä käyn jatkossakin."

Niinpä taisin muuten mainita. Laitapa, Kaisa, sähköpostia, kenelle haluaisit ja mitä kokoa tai väriä, niin mummo alkaa hommiin kunhan ehtii.

Ja koska ihminen on luonnostaan utelias eläin, oli pakko kokeilla, minkä numeron se randomi arpoisi toisella yrittämällä. Ja koska tuli kokeiltua, ei kehtaa jättää sitä kertomatta, ja koska kertoo, on myös palkittava se toinen. Toinen oli numero 149, Nina. Nina-niminen anonyymi kirjoitti näin:

"Arvonnassa mukana. Eksyin tänne ekan kerran jonkun toisen ompelublogin kautta.Olen tainnut roikkua anonyymisti mukana ihan blogisi alkumetreiltä asti ja tämä on edelleen suosikkiblogini. Kirjoitat niin mahtavalla tyylillä ja ompeluohjeistakin olen hyötynyt.
-Nina-"

No kolmannen kokeilun maltoin jo jättää tekemättä, vaikka vähän jäikin kiinnostamaan, kuka sieltä kolmantena olisi löytynyt. On se jännää.

Laittakaapa molemmat osuman saaneet sähköpostia sivupalkin osoitteeseen, niin mietitään, kuka mitäkin mielestäni tarvitsee. Onnittelut osumista!

4 kommenttia:

 1. Mulla ainakin tulee tasaiseen tahtiin hittejä sun blogin lukulistan kautta, eli kiitos, kun olet lisäillyt meikäläisen listoille. Kyllä se sydäntä lämmittää, kun porukkaa käy vierailemassa...

  Välillä mulla on alemmuuskompleksia blogeista, joilla on tsiljoona lukijaa, vaikka sisältö ei olis omaani kummoisempaa. Silloin muistutan itseäni, etteivät ne Google-raadin näkymät vaan uskolliset lukijat (ja ennen kaikkea oma ilo blogin pidosta), ja ettei mega-arvonnat olis ehkä mun juttu...ainakaan pelkästään lukijaraadin numeromäärän kohottamiseksi.

  Paitsi että mulla on kyllä tulossa arvonta ihan kohta...

  Hö, tää oli jo toinen kommentti tälle päivää! Taitaa kieliä perjantaisesta repsahtamisesta höpöhommien puolelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, höpöhommissa täälläkin siis. :D Pottujen kuoriminen ei vain nyt jaksaisi millään kiinnostaa..

   Poista
 2. No jo on uskomatonta!! Tätähän on jo vaikea uskoa, mulla kun on aina ollut huono arpaonni. Näköjään sekin onni voi kukoistaa joskus:) KIITOS!! Laitan sulle sähköpostia.

  VastaaPoista
 3. No jo on uskomatonta!! Tätähän on jo vaikea uskoa, mulla kun on aina ollut huono arpaonni. Näköjään sekin onni voi kukoistaa joskus:) KIITOS!! Laitan sulle sähköpostia.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.