maanantai 17. syyskuuta 2012

Jofotex-tilaajapaikka tarjolla!

Nopealle tai kenties kahdellekin nopealle olisi paikka tarjolla vielä, kun on tullut peruutuksia. Tätä aikaisemmasta postauksesta löydät lisäinfoa aiheesta, mutta sen verran tähänkin, että tilaus pitäisi jättää minulle tämän päivän iltaan mennessä (tekisin tilauksen illalla), ja maksaa huomenna. Ala- tai ylärajaa tilauksen koolla ei ole (no jonkinlaisena kattona on pidetty 200€/tilaaja, muttei se niin eurontarkkaa ole).
 


Ilmoittaudu tilaajaksi sähköpostitse, tosimummo(at)wippies.fi, niin laitan paluupostina sinulle yksityiskohtaiset tilausohjeet! Ja aikaisempiin kysymyksiin viitaten vinkkaan tähänkin, että kotimaanpaketit kulkevat marraskuulle saakka 5 euron hintaan Smart Post -automaattien välillä. Ruotsi-Suomi-postikulut ovat tilauksen koosta riippuen n. yhdestä kolmeen euroa.


Valikoimiin voit tutustua täällä.

 *Paikat täynnä ja pikkuisen ylikin jo!*=)

15 kommenttia:

 1. Arvaa vaan himottaisko tulla mukaan... :D Ei niin ettenkö ois käyttäny koko elo-syyskuuta napsusormea käytellessä... ja pitäis säästää vielä enskuun karnaluksin reissuunkin... :D Muuten olisi vastaus oi kyllä! harmi kun jää väliin, jofotexiltä en oo koskaan tilannutkaan aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepuutahan napsusormea välillä, jaksaa sitten seuraavaan taas napsuttaa! ;)

   Poista
 2. No nyt mä voisin tulla mukaan! Ois iso kasa tilattavaa mielessä. Laitan sulle spostilla tilauksen päivemmällä :)

  VastaaPoista
 3. No täyttäisivät nyt äkkiä tuon viimeisen paikan, minä olen jo niin katumapäällä etten lähtenyt mukaan ja tavailen vähän joka välissä uutta viestiä sulle.. Just nyt vaan ei pitäis yhtään olla mukana tällaisissa.

  VastaaPoista
 4. Minä suljen kokonaan silmäni tältä. Edelliset juuri kotiutui, kiitos niistä. Vaikka noita yksi värisiä trikoita täällä tarvittas isompien ompeluksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaat silmät sitten seuraavaan tilaukseen.. ;D

   Poista
 5. Mä tuun mukaan. Laitan meiliä.

  VastaaPoista
 6. Oi! Miksi tuo sienikagas on loppu? Ja onko tuota kiraffia ollut mustana? Olisin niin halunnut! No ehkä ensi kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiraffi on ruskeapohjaista, tosin aika tummaa ruskeaa. Mutta sen verran voin siis lohduttaa, että mustaa se ei ole. Justiin tein tilauksen, sinne hujahti melkein tonni rahhaa. ;)

   Poista
 7. heippa! Jaksatko selventää miten nuo jofotexin toimituskulut menee? eli tuleeko aina se 300kr toimituskuluja ulkomaille, ja 2000kr yli menevästä saa 10%alea? vai öö, mitä se tarkoittaa :D Kiitokset jos osaat ja ehdit selventää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimituskuluista ei siellöä ota selvää pakkanenkaan, tuntuu muuttuvan summat aika radikaalisti. Aiakisemmin melkein tonnin (euroissa) tilaus on tullut 115 kruunun postikuluilla, nyt 760e tilaus maksoi postikuluiltaan 34,79e.

   Mutta 10% alennuksen saa aina, jos tilauksen loppusumma ylittää 2000 kruunua.

   Poista
  2. Ja siis kaikista kankaista, ei vain 2000kr yli menevistä. ;)

   Poista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.