tiistai 31. tammikuuta 2012

Mummoa hengästyttää

Etsintäkuulutin eilisessä postauksessani jonkinlaisia kylttejä, joilla nimikoida vessan naulakossa roikkuvat pyyhkeet. Valmiita ratkaisuja en löytänyt vieläkään, mutta löysinpä joka tapauksessa ratkaisun pulmaani! Tilaan tällaisia valmiita etikettejä, joihin sitten voin kirjoittaa ne tarvittavat opastukset (kädet, kasvot, ystävät tms.) ja ripustaa juuttinarulla pyyhekoukkuihin.


Toisaalta voisin käyttää näitä miniliitutauluja samaan tarkoitukseen..
Etiketit löytyivät pitkän seilaus-surffaus-rupeaman päätteeksi sellaisesta nettikaupasta kuin Quriosa Interior. Ihana putiikki kaiken kaikkiaan, ja pakko sieltä on ehkä vähän muutakin tilata! 

Tämän saippuakupin vuoksi voisin siirtyä käyttämään palasaippuaa:


Mihinkähän huoneeseen voisi laittaa tällaisen kaunottaren roikkumaan?


Tällaisella tiskiharjalla voisi kuvitella keittiöhommienkin olevan vähän romanttisempia?


Muutenkin koko sivusto on täynnä järisyttävän kauniita kuvia. Kunpa voisi elää näin!



Käykää ihmeessä mielikuvamatkalla tai ihan ostoksilla, minä voisin ostaa koko putiikin tyhjäksi samantien mikäli afäärit sallisivat! ;)

11 kommenttia:

  1. Voijjeeeeijj! Aivan ihanankamalanihana verkkokauppa! En ehkä kestä (lue: lompakkoni ei kestä) käydä siellä toistamiseen, ja inspiroiduin niin valtavasti että pää sauhuaa ylikierroksilla. Huokaus, ihanuuksia! =) Tykkään erityisesti niistä pahvitageista, varmasti kivat nimikointiin! Itse värkkäsin tällaisia http://annukanaurinkoiset.blogspot.com/2011/10/nimikoiden.html Fimomassasta, ovat toimineet mukavasti eivätkä piittaa kosteudesta. Että jos lasten kanssa joskus mietit että mitähän tekis, niin tuossa vois olla puhdetta myös pienille. :)

    VastaaPoista
  2. Wau Annukka!! Tosi hienoja, kommentoinkin jo blogiisi, mutta joudun ehkä hankkimaan toistamiseen tuota massaa, kun ensimmäinen jo poistui keskuudestamme maattuaan aikansa turhaan laatikoissani. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos etiketti- vinkistä.
    Ne ovat olleet ostoslistallani Joulusta lähtien.
    Sain nimittäin muutaman joulupaketin, joissa oli juuri tuollaisia kuvasi näköisiä "pakettikortteja" tai etikettikortteja tai mitä ne on. Ja mietin mistä moisia saisi. tarvitsisin moneekin asiaan. Tuollaista en hoksannutkaan niitä nimikylteiksi, mutta hyvääkin parempi edea, kun aina on pyyhkeet sekaisin.

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä.
    Löysin tuolta ihanat korit shamppoille kylppäriin..

    VastaaPoista
  5. Mitä ihanuuksia ja niin kauniit kuvat. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkistä! Aivan mielettömän ihana kauppa, mutta en uskalla kurkata sinne vähään aikaan. ...ja suomeksi kelepais ostaa. Sinulla paljon mukavia ideoita kotoiluun ja arjen pyörittämiseen! T Pirta

    VastaaPoista
  7. 25 eurolla tuli shoppailtua! aivan ihania tuotteita! :) olen 3 vuotta etsinyt wc paperi telinettä ja NYT se löyty.

    VastaaPoista
  8. Kauniita kuvia kuten edellisen postauksen kuvat kodistanne! Pitääpä mennä kauppaan kurkkaamaan! Sinooperikin myy muuten noita pahvisia kortteja, sieltä olen hankkinut itse! :)

    VastaaPoista
  9. Hei, pieni varoitus fimomassaan liittyen - jäin siihen koukkuun! Tiiät siis varautua jos ostat sitä uudemman kerran. :) Niin, ja ainakin mun käsissä fimo muotoutui cernitiä helpommin, jälkimmäinen on semmoista tahmaista. Nimim. heitin paketillisen roskiin hermojen kärähtämisen jälkeen. ;)

    VastaaPoista
  10. Oi voi, ei olisi pitänyt klikata tuota(kaan) linkkiä, taas joutuu mies parka kuuntelemaan minun ainaisia haaveilujani romanttisesta valkoisesta omakotitalosta.. :D

    VastaaPoista
  11. Meillä on juuri tuollaiset etiketit vessassa toimittamassa pyyhkeiden nimikointia. Ovat puisia, aivan ohuita. Ostin muutama vuosi sitten tiimarista, maalasin valkoiseksi ja nimet mustalla kylkeen. Ja se luonnonnaru vielä. Siskoni ehdotti liitutaulumaalia, kun sitäkin sattui olemaan, mutta ajattelin, että jos nimet eivät muuten pyyhkiydy pois, lapsista on ainakin hauska niitä sipaista sormellaan.:) Mutta toimivat ovat ollet noin. -Sakara

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.