maanantai 7. marraskuuta 2011

Kuka tahtoo Emmaljungat?

Kuva on kopioitu Pikkukiisken blogista

Kopioin nyt nämä kuvat hätäpäissäni suoraan Pikkukiisken blogista, kun en millään jaksa vinttiin kiivetä. Mutta meillä on siis yläkerrassa prikulleen tuollaiset yläkuvan vaunut olleet vuosia odottamassa tuunausta, mutta nyt kun löysin ne ruskeat Orat, nämä mummolasta saadut joutavat lähtemään. Tarvitsisitko sinä näitä? Nämä on  tällaiset ysäri-Emmaljungat, suht siistit ja tosiaan ihan kunnossa, mutta onhan tuo kuosi aika kauhea.. ;) Meillä näitä on käytetty vauva-aikojen sisävaunuina, joskus 90-luvulla ovat viimeksi olleet oikeasti aktiivikäytössä.

Pikkukiisken blogista, täältä, löytyy mainio ja edullinen tuunausvinkki, miten näistä saa taas katu-uskottavat, suorastaan kateutta herättävät! Eli ei muuta kuin kangasväriä sutimaan ja kärryttelemään uusilla mustilla!

Kuva on kopioitu pikkukiisken blogista
Jos kiinnostuit, laita sähköpostia tosimummo@wippies.fi! Näiden lähettäminen Matkahuollon rahtina maksaa 26,10e, joten sillä hintaa tulee mihin tahansa päin Suomen maata. Hakeakin saa, mikäli asuu lähistöllä (Siilinjärvellä asuvat nämä) ja ehtii sen tekemään ennen muuttoa - eli muutaman päivän sisällä. Jos uutta ottajaa ei löydy, nämä menevät kai kaatikselle, koska jalkapeite puuttuu eikä vajavaisia viitsisi viedä Konttiinkaan, liekö huolisivat?! Tavarakori on tallessa meilläkin, ja tosiaan ihan samat vaunut on kyseessä. Kuomun ruuvasin joskus jo irti kun muka aloittelin verhoilun suunnittelua, mutta luulisi tuon saavan paikalleenkin - itse en jouda aiheeseen enää perehtymään. Otapa tästä ilmaiset vaunut vaivoiksesi, jookos!

Vaunut löysivät uuden kodin! =)

9 kommenttia:

 1. Voi jos meillä olis tilaa ja jos mulla olis aikaa (=viitseliäisyyttä) niin nää tulis meille heti! Mut kai se on pakko itselleen myöntää että rahkeet ei riitä mihinkään sen suurempaan projektiin...

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti näille löytyy uusi koti, etteivät joudu kaatikselle. Ite ottaisin jos olisi tarvetta, mutta kun ei ole eikä tule.

  VastaaPoista
 3. auts... just noita pikkukiisken tuunaamia ihailin joskus, mut harmi ku ei ite saa kuitenkaan aikaseks... ottaisin muuten mielelläni...

  VastaaPoista
 4. joko nää meni? kiinnostusta entisöintiin ois ihan tosissaan! ja oikee tarvekin vaunuille:) kannatteeko laittaa enää spostia?

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kiinnostuneille! Ihanaa ettei tarvitse kaatikselle viedä!! Pari sähköpostia on laatikkoon jo tipahtanut, tällä hetkellä nämä on nyt varattuna ensiksi ehtineelle mepudille. Jos ei mene sinne, on seuraavana jonossa toiseksi sähköpostia laittanut Ronja, ja Kaisalle tarjoan näitä sit jos ei tuonne mene - jos olet siis tämä meijän sukulaiskaisa kuten oletan? =D

  VastaaPoista
 6. Tiina, jos minua ajattelit vaunujen kysyjäksi, en sitä nyt tehnyt. löysin huutiksesta vaal.ruskeat vakosamettiset 70-luvun vaunut. Olen niihin erittäin tyytyväinen, vielä vaan pitää turhan kauan (2kk) odottaa niiden käyttöä.

  voimia teille muuttoon ihan hurjasti!!! toivottavasti vauva pysyy yksiössään muuton yli, eläkä liikaa rehki, ettei tule yllätyksiä

  VastaaPoista
 7. Kaisa: sinua kuvittelin, mutta hyvä kun olet löytänyt etsimäsi! =) Saat niitä nyt lykkäillä vähän aikaa ilman matkustajaa ja ihailla vain, vielä sinne asukaskin saadaan! =)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.