torstai 4. elokuuta 2011

Seon siinä.

Kauankohan minä sitä klaffihärpäkettäkin olen etsinyt.. kauan, ja hartaasti. Tuntumääriä pelkkään netin selailuun aiheen tiimoilta en edes uskaltaisi laskea, saati kertoa julkisesti. Nyt se on kuitenkin siinä, ja kyllä kannatti. Tai niin minä ainakin vielä kuvittelen... ;)


Vajaat 120cm korkea, yllättävän raskas ja ihanan tilava. Ja kamalan mäntyinen! Otex odottaa jo, että saisi peittää tämän valkeaan mattahuntuunsa. Vetimien perässä porhalletaan tietysti Clas Ohlsonille.


Viimeinkin saan kaikki omistamani cd-levyt sun muut äänitallenteet laatikoihin, pois avohyllyltä, ja ennen kaikkea itsensä radiohirvityksen luukun taakse häpeilemään!


Ainoa ongelma tässä projektissa on tuo klaffin takaa ilmestyvä osa, johon ei sellaisenaan radio mahdu. Joudun kai repimään nuo avohyllyt pois niin, että koko klaffintakunen on yhtä tyhjää tilaa. Maali tulee pintaan kuitenkin, joten se ei liene mikään ongelma. Kun vain saisi ne siististi pois... käsisirkkelillä keskeltä poikki ja hiukan nitkutusta, eiköhän ne puutapeilla ja liimalla kiinni ole?! Somempi tämä olisi hyllyineen kaikkineen, kun vain kävisi tarkoitukseensa sellaisenaan.


Aika hauskaa näissä mäntyprojekteissa on sekin, ettei kukaan joudu itkemään, että pilaan jonkun historiallisesti arvokkaan esineen maalaamalla. Näillä ei vielä historiallista arvoa ole, tuleekohan joskus olemaan?! Onko tämä tulevaisuuden antiikkia?!

Saanhan minä tuunata tämän ennen sitä kerrossänkyä, saaaanhan!!?? Onneksi olen oman itseni pomo näissä asioissa. Joten: okei, saan. ;) MUTTA ensiksi on saatava valmiiksi atk-kaappi ja pulpetti. Vasta sitten!!

15 kommenttia:

 1. Oijoijoi, täälä toinen joka samaista on etsinyt ja etsinyt, vieläkään sitä löytämättä. Aina on kyseessä liian pieni, liian iso, liian kallis tai liian kaukana. Tuo olis just eikä melkein sellanen minkä minäkin kelpuuttaisin läppärille piilopaikaksi, myytkö mulle? ;)
  Tosin laatikoiden sijasta tarvisin pari kaappia, joihin sais kansioita piiloon! No, jatketaan etsintöjä ahkerasti!

  VastaaPoista
 2. Etsivä löytää vai miten se meni :)

  VastaaPoista
 3. Voi että.. tuosta tulee kyllä ihana!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta löydöstä! Valmiin kuvia odotellessa.. ;) Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 5. Valmista odotellaan täälläkin. Tosimummon tyyliin se viimeistään maanantai-aamuna esitellään :) Eikös? :) Oot sinä reipas!

  VastaaPoista
 6. Todella ahkera kyllä olet! Huippu tulee varmasti niin kuten aina!!!

  VastaaPoista
 7. Sun remppajuttuja lukiessa tulee hirvee hinku alkoittaa joku remppaprojekti itsekkin. =)
  (ihan niin kuin tuota tekemistä ei olisi tarpeeksi muutenkin...)

  VastaaPoista
 8. pm: aijai, älä edes ehdottele, mulla nousi jo niskakarvat pystyyn! ;D Toivottavasti löydät sen oikean piankin! Minä huomasin etsiessäni, että 90% tarjonnasta sijaitsi HKI:n ympäristössä. Se saattaa "vähän" hankaloittaa sinunkin etsintöjäsi.. =)

  Dooda: joo jos en sössi sitä :D

  aNNa: niinhän se taisi mennä, kannatti etsiä!

  Nonnukka: toivon niin! =)

  Mari: kiitos, sitä samaa!!

  aajuska: no huhhuh, nyt hengästyin kyllä minäkin!! =D Maanantaiaamuna saattaisi olla esittelyssä kenties joku näistä aikaisemmista projekteista, mutta että tuo.. siihen tervittaisiin jo kokopäivätoiminen lastenhoitaja ja paljon särkylääkettä! Meinaa tämä mahankasvu vähän hankaloittaa noita kykkimishommia. =)

  kewa: kukapa tällaista tekisi jos ei tykkäisi. <3

  VastaaPoista
 9. Koo: ihan niinku mullakaan ei olis.. ;D Hommia lisää vaan, niin ei sammaloitumaan pääse! =D

  VastaaPoista
 10. Meinasin taannoin Loviisan aitassa käydessäni ostaa vetimiä ihan vetimien himosta: posliinisia, lasisia, kuparisia... kyllä vitsi piilee yksityiskohdissa!

  VastaaPoista
 11. Oon kyllä kateellinen näistä sun mööpeleiden tuunaustaidoista! Näen jo sieluni silmin että tästä tulee ihana!

  VastaaPoista
 12. Miten muutoksen toteutat? Hiotko ensin ja millä saat tästä ihanuudesta valkoisen? Ihan jos kerrot merkinkin. Meillä odottaa yksi kauhean mäntyinen senkki valkoista väriä. Neuvoja kaivataan, koska en käsistääni kovin kätevä :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: hion ensiksi lakkapintaa vähän karheammaksi mutta en kokonaan pois, hiekkapaperin karkeus 180. Sitten pinta puhtaaksi, Tikkurilan ihanan helposti levittyvää Otex-pohjamaalia pintaan.. ja sen Otexin päällehän käy joko vesiohenteiset kuten Tikkurilan Helmi tai Teknoksen Futura Aqua tai liuotinmaalit kuten Empire, joka on myös aika helppo levittää. Pintamaalia en tuon lipaston kohdalla ole vielä päättänyt, mutta pohjan teen lakkapintaan aina Otexilla. Se on hyvä pohjamaali!! Toivottavasti tästä oli apua.. =)

  VastaaPoista
 14. Kiitos sinulle! :)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.