torstai 14. huhtikuuta 2011

More mini shorts

Nämä Ottobren retrominit oli niin hauskoja, etteihän se siihen kahteen jäänyt. Niin ja sitä paitsi kun ne oli turhan kapeita. Nyt tein neljät lisää, kaikenlaisista sopivan kokoisista jämäpaloista, joista vielä suinkin shortsit sai.
 

Pojalle on pilvisiä päiviä tiedossa. Vihreät on joustofroteeta, ruskeat kokeilin tehdä ihan trikoosta. Tuntuvat onnistuvan siitäkin, mutta lopputulos on tottakai hiukan väljempi, kun kangas on ohuempaa.


Kokolappujakin tilasin Ikasyriltä pikkusatsin joskus muinoin, ei vain tahdo muistaa käyttää näitä:


Tytölle tein punaisesta anopilta saadusta velourista yhdet, ja vaikka työtä aloitellessani vähän tuumin, että liekö sillä yhtäkään T-paitaa jonka kanssa nuo kävisivät yksiin, niin olihan meillä sentään jotain punaistakin! Tähtipaita on Lindexin, leppäkerttuversio puolestaan Henkkahömpältä. Näiden shortsien kanssa ei vain sovi olla kovin väljää yläosaakaan, koska silloin näyttää siltä, että jalassa ei ole shortseja lainkaan. Sen verran lyhkäiset on, vaikka lisäsin sentin verran pituutta lahkeisiin.


Näissäkin on lappuja:


Noista harmaista en nyt tiedä, jättäisinkö omien kaappiin vai minne tunkisin. Kivat nekin on, ja punaisten lailla anopilta saadusta velourista tehdyt, mutta kun tytöllä ei ole harmaaseen sopivia yläosia kyllä yhtään.. täytynee laittaa nuokin pojan laatikkoon. Viimeistään seuraavana kesänä ovat kyllä jo sopivat.

Jaa sovituskuvia? No olisinhan minä ottanut, mutta kun meidän nuoriso viihtyy nyt pihalla aamusta iltaan, kuratouhuissa ja pyörällä/polkutraktorilla ajellen. Ja minähän annan niiden touhuta! Ihana hiljaisuus sisällä. ;)

10 kommenttia:

 1. Älyttömän ihania nämäkin, pitäisiköhän kesäksi tytölle tehdä kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat! Itsekin noudin juuri ottobren kaupan tädiltä ja sieltä löytyi yhtä jos toista mukavaa...nämä shortsit myös : )...

  VastaaPoista
 3. Miten mulla on mennyt ihan kokonaan ohi tämä kaava...
  Sen verran kivalta näyttää että jospa sitä esikoiselle parit tälläiset tekisi.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja! :) Täälläkin to do listalla...

  VastaaPoista
 5. wow, hienoja ovat!! milloin löydän se lehti kaupan hyllyssä??? ei ollut vielä tänäänkään... urgh

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania! Minäkin tein pojalle yhdet, tuli tosi kivat.

  VastaaPoista
 7. Meillä yksi lemppari väriyhdistelmä tuolle vaalealle pojallamme on kirkkaanpunainen+valkoinen+harmaa. Siksi itse siis pitäisin noita samoja punakuvioisia teepaitoja noiden harmaidenkin shortsien kanssa. :)

  VastaaPoista
 8. Sarita: no mikäpä ettei juu, kokeillaanpa! =)

  VastaaPoista
 9. Tiina, miten kiva että jätit viestiä ja löysin tänne! Vau, oot taitava, viherrän täällä silkasta kateudesta. Täällä on lastenhuoneen verhot roikkunu ikkunassa ompelematta jo kuukauden, kun en vaan kykene siihen puuhaan. :-)

  Nämä sun vaatteet on aivan ihania! Saako sulta tilata noita ompeluksia? :)

  Selasin muutaman viime sivun pikaisesti läpi mutta on vissi, että palaan asiaan paremmalla ajalla uudestaan. Olipa hauska törmätä täällä, tuntemattomat on blogosfäärien tiet. ;)

  VastaaPoista
 10. Rillirousku: voit ehkä kuvitella ilmeeni, kun siihen kaalipatajuttuun kommentoineena aloin huvikseni selailla blogiasi alaspäinkin, ja bongasin naamasi. =D Miten pieni onkaan tämä plokiplaneetta! Niin ja voi mulle sähköpostia laitella jos olis jotain tiettyä mielessä, olen ommellut tilauksestakin - tosin en työkseni, mutta mielelläni joka tapauksessa (niin, no tehdäänkö töitä yleensäkään mielellään). Eli ei muuta kuin toiveita heittelemään niin eiköhän se järkkäänny! =)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.