maanantai 14. maaliskuuta 2011

Radio piiloon -projekti

Iskihän se flunssa lopulta ihan kunnolla tosimummoonkin. Pari päivää on katseltu maailmaa sohvalta käsin, köhien ja vetistävin silmin. Sohvalla oleilussa on se hyvä puoli, että siitä näkee olohuoneen ongelmakohdat, joista suurimpana mieltä kiusaa näkyvillä oleva ruma radio. Aika-ajoin sitä täytyy saada kuunnella, joten poiskaan en sitä halua laittaa, mutta ei sitä kestä katsellakaan. Uuteen taloon muutettaessa olen päättänyt kadottaa sen silmistäni, keinolla millä hyvänsä.

Torkuksissa tulee mieleen myös ne monet hyvät ideat, kuten nytkin tämä kätevä radionpiilotuskonsti. Miten en tätä aikaisemmin ole tosissani tajunnut: klaffilipasto tietysti! Alan heti pitämään silmällä huutonettiä, tori.fi-sivustoa, keltaista pörssiä..... Ajatella miten kätevää. Kun radiota ei käytetä, luukku saa olla kiinni. Kuunnellessa luukku voi olla reilusti auki, eivätkä alamittaisetkaan yletä radiota tuhoamaan.

Nettiä selaillessa tuli vastaan monta kuvaa, joissa on oikeaa suuntaa. Tästä kaunottaresta pitäisi pulittaa 1430 euroa. Ihan liikaa.Näissä säästyisi maalaamisen vaivalta:Tätä kutkuttaisi päästä maalaamaan. Vetimien vaihdolla ja maalisudilla tästä saisi tosi kaunottaren. Miksi tämäkin yksilö asuu Helsingissä!? Kaikki on siellä. Tai Vantaalla, Espoossa, Turussa tai Lahdessa.


Mahtuisikohan tuohon radio? Ei taitaisi ihan mahtua. Muuten aika ihana...

 

Tämän alta mahtuisi ihan kunnolla imuroimaankin, mutta silti olisi säilytystilaa myös cd-levyille ja muulle tarpeelliselle radioroinalle.


Nämä tummat versiot ovat aika juhlavia, mutta joutuisikohan tämäkin komeudestaan huolimatta käsittelyyn...? Ehkä on ihan hyvä, ettei tällaista ole vielä tuhottavakseni mistään löytynyt...


Tällaisia saisi ihan uutenakin, ja ihan oikeasta kaupasta... ;) Hassua, miten nykyään alkaa itsestäänselvyytenä etsimään käytettyjä.


Tämäkin talonpoikainen kaunotar houkuttelisi suojaamaan puupinnan jotenkin...


Sellaisia astia-/vitriinikaappejakin on, joista löytyy keskeltä tuo klaffiosa, mutta uudessa talossa sijoituspaikka tulisi olemaan kaakeliuunin vieressä, joten ehkä siihen ei kannata sijoittaa korkeaa kaappia. Kulmamallinen uunihan jäisi melkein korkean kaapin taakse.


Näissä klaffisysteemeissä on joka tapauksessa vastaus tähän radio-ongelmaan. Toivottavasti joskus löydän vielä sen meille sopivan - ja sopivankokoisen ja sopivasti tuunattavan lipaston. Vinkkaa ihmeessä jos tiedät missä se luuraa.

Tytärkään ei muuten ilmeisesti ole tottunut äidin makoiluun, kun sanoi minun levätessäni eilen aamupäivästä, että "äiti sinun pitäs kyllä tehä jotaki!"
Niin tosiaan pitäs. Minun luonteellani ei tämä makoilu oikein luonnistu, ja pää alkaa olemaan ylitäysi ideoista. Kun vain pääsisi tekemään taas. Nauttikaa olostanne, te terveet!!!

Jutun kuvat kopioitu kaikki netistä. 

Ai niin, kurjuuttani saapui piristämään tänään tällaiset Jotexin valkoiset Letter-sivuverhot.  Tässä tuvassa en laita niitä ikkunaan lainkaan, mutta uudessa kodissa ne toivon mukaan liehuvat sitten kesätuulessa (kenenkään on turha masentaa muistuttamalla, ettei uusissa iv- taloissa kannata pitää ikkunoita ja ovia levällään).


8 kommenttia:

 1. Ihan tuo eka ja kolmanneks vika! Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 2. Hauskoja pohdintoja ja hyviä ideoita! :) Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen todella ihana, mutta onpas vaan arvokas :)

  VastaaPoista
 4. Ihan ehdotttomasti kolmanneksi viimeinen, siitä saisi tehtyä just omanlaisensa "tuhoamatta" alkuperäistä koska työstettävää näyttäisi olevan jonkin verran. Ihania kyllä monet muutkin!

  VastaaPoista
 5. Mulle kelpaisi mikä vaan. :) Ja hei, siksi ne on kaikki esim. Turusta, että teidän täytyy tulla hakemaan sitä ja tulla meille kylään. :))

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 6. Paranemisia!
  Sain tänään kokeiltua takinteko-ohjeeskin :)
  Kiitoksia viel kovasti, oli paljon hyötyä!
  Bloggailen siit sit huom. ku saan kuvat otettua :)

  VastaaPoista
 7. Mahtava idea tosiaan miten sais itekki radion piiloon! Vau! :) Näyttää siltä, että nään aina uusien juttujen kuvat, mutta ku seuraavan kerran tuun lukemaan ni kuvat ei taas näy. Aika inhaa! On myös tuurista kiinni, pääsenkö kommentoimaan. Ehkä yksi kymmenestä yrityksestä onnistuu. ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos parantelutoivotuksista! Olikohan niillä tehoa, kun ainakin nyt tuntuu että tänään jaksan tehdä jo muutakin kuin torkkua? Ainakin jos syön Buranaa. ;) Ei vaan jaksaisi enää maata!!

  nasba: siinäpä vasta idea! =D Oliskin hauska tavata nettituttuja livenä.

  Sani: hienon olitkin saanut aikaiseksi, wau! Ihanan pirtsakka, ja hiippahuppu oli lystikäs.

  Sanna: On se kyllä kumma mikä tuon tekee! Muut ei oo valittanu samaa. Hatunnosto sulle sitkeästä kommentointiyrityksestä, minen varmaan jaksais niin monesti edes yrittää! Ihana että sinä jaksat! ;) Joo klaffilipasto on nyt ehdottomasti hankintalistalla, juu. Ja tietokonekin pitäis saada jonnekin piiloon, silmälläpidon alaisena ovat myöskin atk-kaapit.. =)

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.