tiistai 14. syyskuuta 2010

Arkkuaarre


Kerrankin sellainen huonekalu, jolle ei tarvitse tehdä mitään. Ei maalata, ei paklata ja paikkailla, ei hioa... ei mitään. Voiko vanha arkku enää tuon kauniimpi olla? Ei minusta.

Minun oli ihan pakko ostaa tuo meille, vaikka periaatteessa tämä nykyinen asumuksemme on aika täysi jo ennestään.. olen tätä ystäväni luona ihastellut jo kauan, ja kun se nyt tilanpuutteen vuoksi joutui myyntiin, minun oli pakko pelastaa se.

Nyt se on meillä, ja voi kun minä tykkään siitä!!! Vielä kun uusi talo joskus valmistuu, pääsee arkkuvanhus arvoiselleen paikalle, jollaista tämä nykyinen talorähjä ei oikein pysty tarjoamaan.

***************

Muutama sekunti arkkukuvauksen jälkeen, kun lapset pääsivät irti, näky oli tämä:


(hirvittää nuo ikkunalaudan pidikkeet, milloin ne on jommankumman kyljestä läpi, vaan kun irtikään niitä ei saisi oikein ottaa)


Lapsetkin taitavat tykätä tuosta.

5 kommenttia:

 1. waude, aivan ihana vanhus kerrassaan <3 Meilläki on olkkarissa pöytänä wanha arkku 1800-luvulta ja rakastan sitä <3 ihana löytö!

  ps.kiitos korttitaskusta, se tuli tänään!

  VastaaPoista
 2. Ihana arkku! <3 Minäkin haaveilen vanhasta arkusta, saisi uuteen kotiin sohvapöydäksi.
  Voi miten paljon sulla olikaan ehtinyt tulla uusia ihania ompeluksiakin viime vierailuni jälkeen. Alkaa ihan itselläkin sormet syyhyämään jo kankaiden kimppuun, vaan nyt vie lähestyvä muutto sekä pieni mies kaiken ajan eikä ompeluksista ehdi kuin haaveilla vain! Jospa se elämä tästä kohta rauhoittuisi ja pääsisi taas toteuttamaan päässä muhivia ompeluksiakin uudessa kodissa. :)

  VastaaPoista
 3. Kyl on kaunis..! Tollaset aarteet on jemmattava tilaa odottamaan vaikka joutus selässään siihen asti kantamaan.

  VastaaPoista
 4. Arkku <3 Bongasimpas sut saman kuvan kera sisustusfoorumilta jossa minäkin pidän päikkyä ;)
  Ihania ompeluksia parissa viime postauksessa ..tytön housun taskut on herttaiset <3

  Harjoittelu haittaa bloggailua niin paljon ettei joka päivä enää koneelle meinaa ehtiä =P

  VastaaPoista
 5. Ihana arkku! On mulla sitä ruskeaa kangasta vielä jonkun verran. Voitais kangasvaihtareita kehitellä? Mua kiinnostais esimerkiksi pojalle sopivat kankaat, sekä kaikki romanttiset ihanuudet.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.