perjantai 9. huhtikuuta 2010

Muovilehmännahkatakki


Lapsille kuravaatteita hankkiessani harhauduin Citymarketin naistenvaateosastolle ja törmäsin takkiin, jota ei tuosta vain ohitettu:En tiedä mikä siinä niin kolahti, mutta mukaan se lähti. Minulla ei koskaan ole ollut nahkatakkia, eikä siis ole vieläkään, kun tuokin on keinonahkaa, mutta kylläpä se onkin ihana!!! Tulee ihan erilainen olo, kun kiskaisee natisevan nahkatakin niskaansa ja vetää vetskarin kiinni... Aivan kuin siinä paranisi ryhtikin kuin taikaiskusta?!
Tätä voisi hyvällä syyllä sanoa heräteostokseksi.

Ps. Nämä harhailut koituvat näköjään kalliiksi minun kohdallani, kun viime harhailun takia löytyi se autotrikoo, ja nyt tämä...


3 kommenttia:

  1. Haa! Minäkin olen vasta viimeisen vuoden sisällä "löytänyt" nahan ja sen keinotekoisen kollegansa, noin niinkuin itseni päällä! Takki on oikein hieno, kyllä se harhailu joskus kannattaa. :)

    VastaaPoista
  2. No kyllä sun kannattaa ostaa sillon ku jotain löydät, sulla on niin tarkka maku. :) Muistan joskus olleeni samalla vaateostosreissulla sun kanssa ja ei se ihan helpolla tainnu löytyä mitä sillon kateltiin.. :) Joo ja takki on kyllä sen näkönen, että voisin itekki pitää.

    VastaaPoista
  3. Hieno takki ja on kyllä varmasti sun tyylinen! Vähän kait siitä tulee hyvä mieli ku tekee jonku löydön.

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.