keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Hyvää yötä, pikku vesseli!

Poika sai itselleen upouuden yökkärin siitä aiemmin esittelemästäni raitatrikoosta:Näissä käsityöblogipiireissä on lähiaikoina hurahdettu applikointiin, joten pitipä itsekin päästä kokeilemaan, kun on nyt tuo Berninan applikointijalkakin ihan siihen tarkoitukseen. Kivasti se tuo lisäilmettä vaatteeseen, vaikka on siinä ainakin näin aloittelijana aikamoinen työkin. Nyt on perusperiaatteet selvillä, ja seuraava applikaatio saattaisi syntyä vähän vähemmällä tuskailulla ja jakauksen haromisella. Joskus aikanaan olen tosin muutamia sinne-päin-applikointeja tehnyt, mutta en tuollaista "oikeaa" koskaan aiemmin. Kirjainten tukena on kaksipuolinen tukikangas, jolla ne on silitetty ennen ompelua kiinni etukappaleeseen, ja etukappaleen nurjalla puolella on ihan tavallinen kuitupohjainen tukikangas. Revittävä saattaisi olla tässä tapauksessa parempi, mutta sitä ei löytynyt omista varastoista entuudestaan - hankintalistalle menee. Vielä tuossa työn jäljessä on varaa harjoitella:


Hyvin tuntui kelpaavan uusi puku, ja hyvin tuntuu parhaillaankin nukuttavan... =)
(ei pitäisi mennä kehumaan - mikään ei herätä lasta uniltaan yhtä varmasti...)


Tyttöselle ostin eilen farkkulegginsit - kas kun en aiemmin ole hoksannut. Onhan ne söpöt tunikan kanssa tuollaisen pikkusirppanan päällä, ja varmasti lapsesta itsestäänkin mukavammat kuin perinteiset farkut. Heti kun löydän (tai pääsen yleensäkin etsimään) farkkua muistuttavaa neulosta, ostan ja teen molemmille tyttölöille muutamat tällaiset kesäksi.


4 kommenttia:

 1. Oi wooow, hieno yökkäri! Sinä se osaat! Aplikoinnit on ihania koristeita vaatteissa, mä olen aplikoinut joitain juttuja ihan tuolla mun perusbrotherilla, eihän siitä nättiä tule...voi kun sais joskus kunnon koneen, saumurikin olis niin kiva!

  VastaaPoista
 2. Tosiaan, varmasti mukavammat leggarit kuin farkut, nyt alkaa kelikin jo sallia kevyempiä vaatekerroksia!

  VastaaPoista
 3. kävinpä miekin kurkistamassa.. söpöjä on pikkuiset vaatekappaleet ja etenkin niiden pitäjät! eikä voi kun ihastella miten vähistä aineksista saa kivan pöytäkoristelun.. luovuus kukoistaa! =)

  VastaaPoista
 4. Hieno yöasu. aplikoimalla saa kivoja yksityiskohtia asuihin. itsekkin olen jotain aplikoinut harjoittelumielessä. siihen(kin) sais uppoamaan aikaa pohjattomasti ja mielenkiintoa riittäisi, mutta kun on muutakin tekemistä... vielä tämä kevät ja ulkohommat..

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.