maanantai 29. maaliskuuta 2010

Norsuja ja autoja


Sekä esikoinen että keskimmäinen tenava ovat saaneet omat norsupaitansa. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä tuollaisen vaarinpaita-nappihalkion, ja se tuo ainakin omasta mielestäni mukavaa lisäilmettä paitaan. Nepparit loppuivat kesken, joten tyttären paidassa ei ole kuin yksi neppari. Toinen isketään paikoilleen myöhemmin, jos siltä tuntuu. Toisaalta ei paha yhdelläkään napilla.
Kuopuksen neuvolareissulla harhauduin paikalliseen pikkukangaskauppaan etsimään nepparipihtejä, ja mitä löysinkään - Hilcon kankaita! Saatan joutua käymään siellä toistekin... ;)


Tuollaista trikoota lähti nyt mukaan. Ihan omiaan meidän konemiespojalle! =) Paita tuostakin varmaan tulee, mietinnässä vain on, minkä väriset resorit tuohon liittäisi. On muuten sikäli aika herkullinen kuosi, että monia ihania värivaihtoehtoja löytyy jo ihan kankaan omista väreistä - kuvitelkaapa tuohon oranssit resorit.. entäs vihreät? Tuo tummanpunainenkaan ei olisi paha. Hmm.. ruskeakin kävisi, sitäkin löytyy noista sympaattisista autoista.

6 kommenttia:

 1. Onpas ihanaa trikoota! Oliko muuten kallista tuo? Myyvätköhän he postitse, jos sähköpostitse kyselisi/tilaisi?

  VastaaPoista
 2. on muuten aivan epistä että löysit tuota kangasta vain ohikulkumatkalla. minä kun olen haaveillut tuosta kankaasta jo monta kuukautta. BYÄÄÄÄÄ!!! epistä!

  VastaaPoista
 3. Susa - taisi olla 20-22e/metri. Voithan soittaa ja kysyä, laittaisivatko postitse?! Sehän on sitten ihan myyjän aktiivisuudesta kiinni, alkaako moiseen. Toki minäkin voin sitä sieltä hakea ja postittaa kun seuraavan kerran siellä päin liikun (tosin aika vaarallinen paikka, saattaa tarttua mukaan jotain itsellenikin)

  KaisaK - Tuon postittaminenhan ei montaa euroa maksaisi, kun ei ole kovin painavaa? Paljonko haetaan? ;) Joko muuten Jofotexit tuli perille?

  VastaaPoista
 4. Mun päähän ei mahdu, miten ihmeessä ehdit tuota vauhtia noita ompelemaan?!! Ihan vasta näin blogissasi kankaana nuo norsut, ihania paitoja!

  VastaaPoista
 5. Anna - sarjatyössä sen salaisuus ;) Ku yhtenä iltana leikkaa kaikki, toisena ompelee, kolmantena silittää kaikki taitteet valmiiks jne, niin sillä lailla saakin jotain aikaiseksi eikä tarvii koko ajan olla kaikkien koneiden esillä.

  VastaaPoista
 6. Tiina, tuli ne kankaat viime viikolla, kiitos, postikulut on vielä mun osalta hoitamatta. olisimpa vain älynnyt "tilata" sulta tuota auto-kangasta mummilan sakin mukaan. mutta en älynny.

  VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.