perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kangastilaus Jofotex Jerseyltä

Jofotexin kankaat tulivat viimein, lähes kolmen viikon odottelun jälkeen. Tein porukkatilauksen kahden muun ompeluun hurahtaneen kanssa, niin säästettiin vähän postikuluissa. Tässä minun osuuteni tilauksesta:


Kankaita mittaillessa seurasi aika ikävä yllätys, kun jouduin toteamaan, että lähes kaikki kankaat oli leikattu alle tilatun määrän.. pahimmillaan yhdestä trikoosta puuttui 12cm, toisesta reunasta sitäkin enemmän. Uskomatonta, että kehtaavat toimittaa alle tilatun määrän!!! Eivät kai pelkää että huono maine leviäisi? Minä aion ehdottomasti laittaa palautetta ja vaatia korvausta menetetyistä senteistä. Jos tilaa puolimetrisen ja saa 46cm, jonka vielä kutistaa ennen pesua, saattaa hyvässä lykyssä jäädä 43cm trikoota jäljelle. Siitä ei enää kolmevuotiaalle pitkähihaista tehdä, vaan on muutettava suunnitelmia ja tyydyttävä T-paitaan. ;(


Sinänsä kyllä on kiusaus tilata Jofotexilta toistekin, kun tuollaisia kankaita ei muilla myydä, mutta täytyy olla kyllä kova hinku jonkin tietyn kankaan perään, ennen kuin sorrun tuohon uudestaan. Laadukkaita ja ihanan napakoita kankaita kyllä ovat, ja velourkin oli tosi pehmeää ja tasalaatuista, mutta kahden kympin postikuluilla ei ole kovin mukava saada liian pieniä paloja.

1 kommentti:

  1. Ohhoh, olipa aikamoisen huolimatonta heidän kankaiden leikkuu... Mutta kankaat itsessään kyllä näyttää tosi kivoille!

    VastaaPoista

Blogi ilman lukijoiden kommentteja on kuin kaurapuuro ilman suolaa.